NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Svaštara
RodStrickland. Toni Kukoc. Cedric Maxwell. Mike Bibby. Sabonis. Ron Harper. Sam Perkins. Jaken Rose...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Petrovic.....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ron Harper, Jalen Rose mozda..Harper iz Clippersa prije Bullsa.
fkt Al Jefferson nikad nije bio All Star 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Od aktivnih koji nisu bili, a vjerovatno nikad i nece biti, definitivno Al Jefferson i Josh Smith. Nmg da vjerujem da Josh nije upao nikako u zadnjih par godina u Atlanti, dok je Johnson recimo bio 7 puta all star 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Byron Scott.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:RodStrickland. Toni Kukoc. Cedric Maxwell. Mike Bibby. Sabonis. Ron Harper. Sam Perkins. Jaken Rose...
derek harper
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Monta Ellis. Mike Conley. Big Al Jefferson..
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Dream Team bi se makar mrvicu uplašio...
http://i60.tinypic.com/29fyvtc.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i60.tinypic.com/29fyvtc.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Evo ovdje jedno pitanje za navijače Bullsa, a i volio bih da i ostali nešto napišu. Zašto vi smatrate Thibsa toliko dobrim trenerom? Još uvijek je malo kao head coach da ga se napada za neuspjehe, ali ako ove godine s ovim rosterom ne bude igrao finale istoka najmanje, što trenutno izgleda gotovo nemoguće (znam da je pola sezone), mislim da zaslužuje otkaz u Bullsima.
Priča o lakšem igranju u regularnoj sezoni ne pije vode jer to dosad nije bio slučaj sa Bullsima pod Thibsom. Dosad mu je najveći uspjeh finale istoka gdje je uzeo prvu tekmu i kad ga je "precijenjeni" Spo skonto popušio metlu. Tada je imao baš prejak roster, klupa, prva petorka, inside, outside, plus Rosea MVPa, dakle sve vrh i opet nije uspio biti izazov Heatu. Na onakvom istoku s onom ekipom bi i Del Negro igrao finale.
Po vašem su za svaki poraz igrači krivi, a imate najjaču rotaciju visokih na istoku, najboljeg SGa istoka, par dobrih 3&d igrača, dosta iskusnih igrača i Ružu koji je igračina kakav god bio. Imati luksuz da vam neko poput njega bude treći igrač trenutno u NBA trenutno imaju samo Spursi.
Molio bih vas bez ovakvih
i sličnih odgovora.
Priča o lakšem igranju u regularnoj sezoni ne pije vode jer to dosad nije bio slučaj sa Bullsima pod Thibsom. Dosad mu je najveći uspjeh finale istoka gdje je uzeo prvu tekmu i kad ga je "precijenjeni" Spo skonto popušio metlu. Tada je imao baš prejak roster, klupa, prva petorka, inside, outside, plus Rosea MVPa, dakle sve vrh i opet nije uspio biti izazov Heatu. Na onakvom istoku s onom ekipom bi i Del Negro igrao finale.
Po vašem su za svaki poraz igrači krivi, a imate najjaču rotaciju visokih na istoku, najboljeg SGa istoka, par dobrih 3&d igrača, dosta iskusnih igrača i Ružu koji je igračina kakav god bio. Imati luksuz da vam neko poput njega bude treći igrač trenutno u NBA trenutno imaju samo Spursi.
Molio bih vas bez ovakvih

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
@ Brat moj, misliš da neće LeBron biti u prva dva najbolja strijelca? Hoće li biti barem ispred Bryanta?

I mene isto zanima. Mnogi treneri bi s Bullsima imali više uspjeha i vjerovatno manje povreda. Trenutno je dotični trener blizu toga da uništi jako dobru ekipu.Kawhi je napisao/la:Evo ovdje jedno pitanje za navijače Bullsa, a i volio bih da i ostali nešto napišu. Zašto vi smatrate Thibsa toliko dobrim trenerom? Još uvijek je malo kao head coach da ga se napada za neuspjehe, ali ako ove godine s ovim rosterom ne bude igrao finale istoka najmanje, što trenutno izgleda gotovo nemoguće (znam da je pola sezone), mislim da zaslužuje otkaz u Bullsima.
Dobar trener za odbranu i to je to. Pusta igrace da igraju previse minuta i direktni je krivac za povrede.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ja mislim da si u pravu,Chicago mora da igra minimum finale istoka.Imaju najbolji roster na istoku i ako budu zdravi nemaju nikakav alibi za ranije ispadanje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne bih da pišem o njegovim trenerskim kvalitetama, ali se slažem da je ako ne najveći, onda sigurno direktni krivac za povrede sa kojim se Bullsi muče unazad 4,5 godina.
Ovo što radi od svojih igrača definitivno nije humano. Dengu je skratio karijeru za nekoliko sezona, a isto će uraditi i Butleru kako je kreno. I onda će se čudit i plakat kad i on padne sa nekom "nesretnom" povredom.
Gasol mu je u top20 igrača u ligi po broju minuta, a ima više nego dvije odlične zamjene na njegovoj poziciji
Ovo što radi od svojih igrača definitivno nije humano. Dengu je skratio karijeru za nekoliko sezona, a isto će uraditi i Butleru kako je kreno. I onda će se čudit i plakat kad i on padne sa nekom "nesretnom" povredom.
Gasol mu je u top20 igrača u ligi po broju minuta, a ima više nego dvije odlične zamjene na njegovoj poziciji

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Evo ovdje jedno pitanje za navijače Bullsa, a i volio bih da i ostali nešto napišu. Zašto vi smatrate Thibsa toliko dobrim trenerom? Još uvijek je malo kao head coach da ga se napada za neuspjehe, ali ako ove godine s ovim rosterom ne bude igrao finale istoka najmanje, što trenutno izgleda gotovo nemoguće (znam da je pola sezone), mislim da zaslužuje otkaz u Bullsima.
Molio bih vas bez ovakvih![]()
![]()
![]()
i sličnih odgovora.
ti si boolestan !!!!! cim ovako nesto mozes napisat da ona ekipa bullsa je odlicna onda si definitivno bolestan ne znam sta drugo da ti kazem
sa kakvom bolan ekipom ?.. Brewer starter i Bogans u petorci protiv Miamia?..da te godinee iskljucivo zbog Rosa i Thibsa smo igrali finale i naravno Noaha koji nije pretjerano kvalitetan koliko ima enegrije i zara da da sve od sebe ...covjece jesi li ti svjestan sta govvoris, pa covjece vec naredne godine su Bogans,Watson i Brewer otisli..Brewer vise nigdje nije usao u igru, Bogans bio u Netsima kao i Watson kod njih pa oni nisu se nista naigrali..kod nas su rto te godine bili igrac od kojih smo trazili 6p i tad smo znli da cemo pobjedit..koliko puta smo cekali tih 6p od Bogansa jer sttisticki gledano kad god je on toliko pogodio mi smo dobijali utkamice

Jedina mana jer je koristiio puno Denga ..ali mi nismo imali godinama SG morao si imati nesto ofanzivno, a Deng je jedini bio uz Rosa ...Donie Darko Deng je sam sebi unistio pola karjere..samim tim jer je odbijao operaciju i td..nije on nikakve teze povrede imao osim sto je ligamente prsta pojebao pa je ovako odugovlacio kao Lamarcus igrao i td .
ali zavrsena prica onaj mali prco iz Miamia je najbolji trener ..vidim kako vodi danas Miami

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Salt - Zamaraš se sa dječurlijom, a.k.a Jamesovcima.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili