FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

djulba
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la djulba » 31 jan 2015, 12:14

Zar jos pricate o nasoj djeci.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 31 jan 2015, 12:22

Sto je jos apsurdnije da smo na pocetku ove sezone uspjeli sastaviti skupinu (ne)igraca koja je jos losija od one s kojom smo ispali iz PL. :lol:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 jan 2015, 12:39

imal dje tih pojacanja....
koda se oluja sprema...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 31 jan 2015, 12:42

SaltCityAttack je napisao/la:
nesvrstani je napisao/la:opet prica oko nase djece, samo jedno pitanje od prvih 11 prve sezone u 1FBIH koliko je bilo nase djece? kleli se u njih pa ne sastavise 2 pasa za cijelu sezonu... pa nismo mi spionica da imamo petoro nase djece pa sve da ih guramo u prvi tim nego ih imamo 300 i naravno da ne mogu svi igrat... #supickumaternu i nasa djeca :mrgreen:

to je to brate...sa nasom djecom onu sezonu ispali, sa nasom djecom nismo izborili ulazak u PL prvu godinu nakon ispadanja..cast izuzetcima..pa cast i Cejvanovicu koji je nekad zaita bio odlican ..ali ne mozemo sad racunati na njega
Molim te prijatelju de ovo pročitaj i počni jednom trezveno razmišljati ,jer saamo jedan dan u jesenjem dijelu da si bio na Tušnju ,srčka bi te strefila.Ovdje leži rezlog ispadanja Slobode u niži rang ,i opet ću ponoviti ja želim na Tušnju Slobodinu djecu koja su bila naaajbolja ,a ne sad neke koji sebe nazivaju igračima,a ne znam po čemu.Najgore je što to svi drugi u ovoj zemlji vide samo vi ne,jer se bojite te djece izgleda ili bi nekom vašem možda slijedila klupa.
http://****.ba/vijest/34351" onclick="window.open(this.href);return false;

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 31 jan 2015, 12:46

Trenutna situacija u klubu nije teška već je najteža otkako znam za sebe. Pa, Sloboda je vjerovatno jedini klub na svijetu koji nema legitimne sazive Skupštine i Upravnog odbora. Klub funkcionira, bar omladinske kategorije, tako što roditelji plaćaju prijevoz, opremu i ostale sitnice. Ništa bolje nije ni u seniorskom timu, a moram skinuti kapu trenerima i igračima koji treniraju u nemogućim uslovima. Sloboda je jedini klub koji nije imao zimske bazične pripreme, koji nije imao kvalitetnog treninga, a ušao je u proljetnu polusezonu. I sad svi očekuju pobjede. Pa, kako?", pita se Sakib Malkočević, najučinkovitiji Slobodin trener u postratnoj eri.

ovo je izjava Sakiba Malokoćevića,kojem naaajviše vjerujem.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 31 jan 2015, 12:49

joksimovic je napisao/la:Trenutna situacija u klubu nije teška već je najteža otkako znam za sebe. Pa, Sloboda je vjerovatno jedini klub na svijetu koji nema legitimne sazive Skupštine i Upravnog odbora. Klub funkcionira, bar omladinske kategorije, tako što roditelji plaćaju prijevoz, opremu i ostale sitnice. Ništa bolje nije ni u seniorskom timu, a moram skinuti kapu trenerima i igračima koji treniraju u nemogućim uslovima. Sloboda je jedini klub koji nije imao zimske bazične pripreme, koji nije imao kvalitetnog treninga, a ušao je u proljetnu polusezonu. I sad svi očekuju pobjede. Pa, kako?", pita se Sakib Malkočević, najučinkovitiji Slobodin trener u postratnoj eri.

Ova izjava je od prije 3 godine. :salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 jan 2015, 12:50

a lika jebt :lol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 jan 2015, 12:51

joksimovic je napisao/la:Trenutna situacija u klubu nije teška već je najteža otkako znam za sebe. Pa, Sloboda je vjerovatno jedini klub na svijetu koji nema legitimne sazive Skupštine i Upravnog odbora. Klub funkcionira, bar omladinske kategorije, tako što roditelji plaćaju prijevoz, opremu i ostale sitnice. Ništa bolje nije ni u seniorskom timu, a moram skinuti kapu trenerima i igračima koji treniraju u nemogućim uslovima. Sloboda je jedini klub koji nije imao zimske bazične pripreme, koji nije imao kvalitetnog treninga, a ušao je u proljetnu polusezonu. I sad svi očekuju pobjede. Pa, kako?", pita se Sakib Malkočević, najučinkovitiji Slobodin trener u postratnoj eri.

i sakib koda je na tibetu bio zadnje dvije godine :urnebes:
uostalom,staraaaa je ovo izjava ;)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 31 jan 2015, 12:55

Joksimovic se sinoc kupao hladnom vodom, ne zamjerite mu puno :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 31 jan 2015, 13:00

a simpatican mi je ovaj joksimovic i ovaj drugi, fali im jos samo onaj glogova al eto on nam se nesto usutio...Fakat se vidi da su ljudi zalutali na ovaj forum :D

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 31 jan 2015, 13:06

SARS je napisao/la:a simpatican mi je ovaj joksimovic i ovaj drugi, fali im jos samo onaj glogova al eto on nam se nesto usutio...Fakat se vidi da su ljudi zalutali na ovaj forum :D
joksimovic = glogova, jedan te isti lik piše sa ta 2 nicka. Šta reći... bolest! :roll:
075

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 31 jan 2015, 13:18

Jasmin Moranjkić napokon :bow: :bow:
Još centralni veznii ii opstanak neće doći u pitanje :njanjanja: :njanjanja:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 31 jan 2015, 13:25

Za Moranjkića treba vidjeti da li je sad dobar ili je promašaj.Mnogima smo mi :tokralju: da bi na kraju bio kuurton

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2015, 15:30

Kad je tekma sa Capljinom,danas ili sutra?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 31 jan 2015, 15:49

harry_90 je napisao/la:Kad je tekma sa Capljinom,danas ili sutra?
mislim da je sutra, maloprije negdje procita da danas imaju 2 treninga...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 31 jan 2015, 16:09

TzBulevar87 je napisao/la:
SARS je napisao/la:a simpatican mi je ovaj joksimovic i ovaj drugi, fali im jos samo onaj glogova al eto on nam se nesto usutio...Fakat se vidi da su ljudi zalutali na ovaj forum :D
joksimovic = glogova, jedan te isti lik piše sa ta 2 nicka. Šta reći... bolest! :roll:
Šta je Husarići,Boli vas istina,Sa vašim igračima smo evo dno dotakli,i samo zahvaljujući Azmiru mi smo u Premijer ligi,Uvijek sam šutio,smirivao situacju al više ne ,jer klubom hara kuga opet kako vidim

ipak želim vam sve najbolje ,jer vidim da ste polijepo zalutali.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 31 jan 2015, 16:11

joksimovic je napisao/la:
Šta je Husarići,Boli vas istina,Sa vašim igračima smo evo dno dotakli,i samo zahvaljujući Azmiru mi smo u Premijer ligi,Uvijek sam šutio,smirivao situacju al više ne ,jer klubom hara kuga opet kako vidim

Ma ti si bolestan lik, radi tebe je napravljena ova opcija block. Od danas pa nadalje si na toj opciji, da se poštedim tih gluposti i nebuloza kakve samo ti možeš napisati. :guz:
075

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 31 jan 2015, 16:12

hahahahaha cuj on sutio i smirivao situaciju hahahahaha, da ti slucajno ne radis za UN xd, e svaka ti cast sto si me lijepo nasmijao

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 jan 2015, 16:39

Ko smo mi? - Husarići!

Šta želimo? - Borgija!

:lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2015, 17:01

Ovaj joksimovic je gori od Husarica,covjek gura Borgija i ostalu nasu djecu isto kao da im je on menadzer..jos izgleda nije shvatio da smo mi ispali iz lige upravo zahvaljujuci nasoj djeci i vecina njih se na kraju razbjezala iz Slobode !

Kakav Borogovac i ostale tarabe ! :facepalm:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.