FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Amerigo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Amerigo » 30 jan 2015, 22:45

pile87 je napisao/la:
domorocki je napisao/la:Tomo ide ;)
Iskreno se nadam da ide. Prvo ne treba vjerovati u sve sto se cuje kako postoje stvari izmedju Zelje i Tome, tako postoje stvari izmedju Tome i kluba koji ga zeli dovesti.Meni bi bilo drago radi Tome jer ce biti u sredini u kojoj moze napredovati i ostvariti novi transfer u nesto bolju ligu.Drugi razlog sto mi je drago je sto ce Zeljo uzeti neke pare a neki nasi mladi igraci doci do zeljenog prostora za igru.Pogledajte sta je Bajic nakon godinu dana u ekipi sada i prosla godina.
1+

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rios

Post Postao/la Rios » 30 jan 2015, 22:51

Odlicna vijest je Kvesino produzenje ugovora :thumbup: Vjerovatno najveci dobitak u ovoj pauzi i prelaznom roku,bar ako se uzmu objektivni uslovi u obzir :)
Valjda ce se i to oko Tomica uskoro rascistiti i da vidimo konacno tacan igracki kadar s kojom ulazimo u 2 pol. gdje nas ceka teska borba za Evropu,a uz malo srece ko zna,mozda i za nesto vise.. :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 30 jan 2015, 22:59

aleksandar_veliki je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Po čemu je klub ispao neozbiljan?
To nije tacno!
U klubu se ponašaju onako kako treba.Zvanicno saopstavaju na oficijelnoj stranici sve bitno što se događa. Kad se nesta završi, objavi se.Bas onako kako i treba.
Problem je samo ovdje na forumu. Kotrljaju se dezinformacije, poluinformacije ...a puno je onih koji jedva čekaju da spucaju
crnjak,negativu, da pljuju,da laju...
Cekaj, sjecas se da je na zvanicnoj bilo da smo sve dogovorili sa obojicom, pa nesto kasnije nista od toga. Juce ili danas Siljak izlazi i prica bespotrebno o tome, nista se situacija ne poboljsava tako sto se problem iznosi u javnost. Spekulisalo se osim na forumu i na portalima, klub tu ne moze nista, ali ne treba davati nikakvog povoda za nagadjanja.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A, mozda se situacija s Kvesom i promijenila ili otisla na bolje radi teksta na portalu, odnosno izjave direktora. Nikad se ne zna, mozda su trebali i prije izaci s tom pricom o kalkulacijama...
Ima ti ova mjesta aco...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 30 jan 2015, 23:23

bistrikboy je napisao/la:Dobro je ovo za Kvesu a Tomi sretno!Cekamo spica i zamjenu...
mogao bi ovaj bećirević biti zamjena kažu oda ga doveo

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 30 jan 2015, 23:34

Posao je neko,ali ovdje se u suštini ne čitaju postovi
,pa ću ponoviti. Pregovori nisu tako jednostavni. To je svojevrsna borba.
I ova priča sa Cesima će se nastaviti.Ako su digli cifru za Želju, očigledno su zainteresirani za Tomu.Realno je očekivati da će i njemu popraviti ponudu.
Ovo bi sutra trebalo biti završeno. I to je najbolja opcija. I za Zelju i za njega.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 30 jan 2015, 23:47

Kako neki ovde sebi daju za pravo da na svaku poluinformaciju pljuju i sve njagore govore o klubu i ljudima u klubu, a i o igracima... Bas se pljuje bez pokrica i bez ikakve zvanicne informacije....

Ako vec zelite da se mjesate u klukpsku politiku i odlucivanje onda gospodo donesite kofer pun para pomozite klubu tako pa cete moci odlucivati....

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 31 jan 2015, 00:42

Prodati Tomu, stvoriti mjesto malom Amiru :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 31 jan 2015, 00:59

Nisu u klubu korektni , Ostrava je smanjila puno Tomicu ,zbog toga sto Zeljo nije prihvatio ponudu od 100 000 eura ,ljudi poslali 150 000 a Tomicu smanjili puno ,pa nije momak lud. A u klubu pametuju sto mu dugove ne isplate,il povecaju placu, zato se momak misli,pa nije mu lako.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 31 jan 2015, 01:32

zeljovolim je napisao/la:Nisu u klubu korektni , Ostrava je smanjila puno Tomicu ,zbog toga sto Zeljo nije prihvatio ponudu od 100 000 eura ,ljudi poslali 150 000 a Tomicu smanjili puno ,pa nije momak lud. A u klubu pametuju sto mu dugove ne isplate,il povecaju placu, zato se momak misli,pa nije mu lako.
Neka saceka pola godine "na zapadu", onda moze komotno i kod malenih sto se mene tice.

Zeljo i Amar su mu digli karijeru,da nije tako vjerovatno bi jos na Podavali valjao loptu.Sve u svemu Zeljo je puno vise dao njemu nego on Zelji.
Sto se duga tice duga,ako je tacno,naravno da se momku kao i ostalima treba isplatiti sve sto su zaradili.
SLOBODA NAVIJAČIMA

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 31 jan 2015, 01:33

Treba se gledati kako ce Zeljo profitirati,igrac je od danas do sutra tu I vozdra.Trebaju se neki igraci zapitati gdje bi igrali da im nije Zelje I da li bi napravili ino transfere da im nije Zelje ;)
U ova 2-3 dana cuo sam sto prica sami filozofi I insajderi .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 jan 2015, 01:53

Klub je napravio dosta grešaka u prošlosti oko transfer politike i moglo se sliti više para u kasu neki od primjera koji nisu prodati na vrijeme Muamer Svraka,Josip Kvesić,Srđan Stanić,Nermin Jamak,Zajko Zeba itd..

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 31 jan 2015, 01:58

zgembo89 je napisao/la:Klub je napravio dosta grešaka u prošlosti oko transfer politike i moglo se sliti više para u kasu neki od primjera koji nisu prodati na vrijeme Muamer Svraka,Josip Kvesić,Srđan Stanić,Nermin Jamak,Zajko Zeba itd..
Razumijem te ali de reci kako ces prepoznati kad je vrijeme za prodaju , cim dode prva ponuda?
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 31 jan 2015, 07:37

zeljovolim je napisao/la:Nisu u klubu korektni , Ostrava je smanjila puno Tomicu ,zbog toga sto Zeljo nije prihvatio ponudu od 100 000 eura ,ljudi poslali 150 000 a Tomicu smanjili puno ,pa nije momak lud. A u klubu pametuju sto mu dugove ne isplate,il povecaju placu, zato se momak misli,pa nije mu lako.
To sam ja već pisao nek nisam sam ovi neki navijači nazovim ih tako ne vide dalje od očiju zaboga, pa nije fer i nije ni zapad fe pa izdržat će tih 15 utakmica šta sad da je povrijeđen i ode đabe, eto te silne politike i uprave uopšte koja veze nema.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jan 2015, 11:14

fininavijac je napisao/la:
To sam ja već pisao nek nisam sam ovi neki navijači nazovim ih tako ne vide dalje od očiju zaboga, pa nije fer i nije ni zapad fe pa izdržat će tih 15 utakmica šta sad da je povrijeđen i ode đabe, eto te silne politike i uprave uopšte koja veze nema.
A kad da mu pdoduzi ugovor kad ima 2 godine do isteka? Neodlucan je on sam prije svega u situaciji kakvoj jesmo gubi i on sam i Zeljo.Sve se jos moze rijesiti na obostrano zadovoljstvo osim ako on ne bude previse tvrdoglav.stav Zelje je jasan moze da ide ako zeli a moze i da produzi ugovor mnogo jasni nego njegov stav.Nije sad da su nasi cvijecke ali ima do obje strane primjer mu je Kvesic i to dobar.To sto su njemu cesi smanjili platu ne treba da interesuje Zelju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 31 jan 2015, 11:20

Ako ne zeli ni da prihvati njihovu ponudu niti da produzi ugovor, tribine. Ima ko hoce da igra, pogotovo nasa djeca. I to je to, idemo dalje. Fala njemu za sve.

Da nikad nece prestati! <3
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jan 2015, 11:25

Mislim da ce sve biti OK i ne treba nam ovoliko dizanje tenzija.Kako sam shvatio klub bi radije da ga proda pogotovo nakon ovoga svega a navodno i on sam vec pakuje stvari...svasta se jos moze promjeniti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 31 jan 2015, 11:32

pile87 je napisao/la:Mislim da ce sve biti OK i ne treba nam ovoliko dizanje tenzija.Kako sam shvatio klub bi radije da ga proda pogotovo nakon ovoga svega a navodno i on sam vec pakuje stvari...svasta se jos moze promjeniti.
Ako vec zeli, onda je i bolje da ide.Ako ce on ostati kod nas a igrati preko neke stvari, onda nam i ne treba.Jednostavno smo imali par primjera u nasem klubu gdje igrac nije napredovao vec je stagnirao(Svraka).Tako je bolje da ode a mi uzmemo bar neke pare.Njemu sretno sta god da odluci.Njegov go iz Plzena nikad necu zaboraviti :tokralju:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 31 jan 2015, 11:48

AsharaK je napisao/la:Ako ne zeli ni da prihvati njihovu ponudu niti da produzi ugovor, tribine. Ima ko hoce da igra, pogotovo nasa djeca. I to je to, idemo dalje. Fala njemu za sve.
Poslovi vrijedni 100-150.000e se ne prelamaju preko koljena. Tu se puno priča, dogovara, cjenka, pokušava naći najbolje rješenje. Nas će doći preskupo ako on bude sjedio na tribinama.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 31 jan 2015, 11:59

logme je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Ako ne zeli ni da prihvati njihovu ponudu niti da produzi ugovor, tribine. Ima ko hoce da igra, pogotovo nasa djeca. I to je to, idemo dalje. Fala njemu za sve.
Poslovi vrijedni 100-150.000e se ne prelamaju preko koljena. Tu se puno priča, dogovara, cjenka, pokušava naći najbolje rješenje. Nas će doći preskupo ako on bude sjedio na tribinama.
:thumbup: Tomo ne zaje.bavaj se ni ti a ni uprava.Daj da to rijesimo na obostrano zadovoljstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jan 2015, 12:12

nikome ne treba nezadovoljan igrač koji ne želi biti tu, a po svemu izgleda da će on biti takav ako ostane. daj ba dogovorite se i neka ide.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 29 gostiju.