@LeBronfanLesnar je napisao/la:EDIT: Uz njega Doellman i Francuzi, na 10 kmLesnar je napisao/la:Diamantidis 6.5+,dosta ozljeda u Panati morao bi on povući

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
@LeBronfanLesnar je napisao/la:EDIT: Uz njega Doellman i Francuzi, na 10 kmLesnar je napisao/la:Diamantidis 6.5+,dosta ozljeda u Panati morao bi on povući
Ekvadorski River Plate?tiper1x2 je napisao/la:Za danas par prijedloga.. ima ih dosta 3 za 3, više forumski i lično analizirano, pa ako se kome svide neka prati:
River Plate, Catania, Lens, Jong Ajax ( trebali bi doći, pa neću reći 100% ali 95% da) .. a kvote sve po 2 i 2.2 ...
Vrijedi ispratiti i Crewe kao i Trenmere ... Kvota na Crewe je 5,3 a igraju kući... zadnji 8 susreta su igrali 3 za 3 pa ne vidim zašto i danas ne bi tako bilo.. na neku siću, ispratit lagano.. sretno včrs za NBA a i danas za nogomet
Butler, Redick, Love su questionable i svaki od njih ima veliku sansu da igra veceras. Cak i Lebron mozda bude igrao veceras.Evolution87 je napisao/la:Bosh 23.5 over
Irving 24.5 over
Aldridge 23.5 over
Crawford 15.5 over
Hayward 19.5 under
Rose 18.5 over
na petaka, pa kud puklo
a evo i ukratko o parovima, posto nemam vremena![]()
Kod Miamia nema Wade ni Denga, a ko ce povicu ako nece Bosh.
Za Irvinga ista situacija kao i za prethodni par (ne igra James i vjerovatno Love), pa ko ce ako nece on.
Lillarda ce vjerovatno dobro cuvati Teague, koji je jedan od najboljih odbrambenih igraca na toj poziciji. Tako da ce se ekipa vise oslanjati na Aldridgea.
Za Crawforda objasnio momak par postova iznad mog. Crawford ce igrati sigurno 35+ min.
Iako je glavni igrac Utaha, on u prethodna 2 meca protiv GS-a, nije prebacio granicu. Barnes i Iguodala igraju odlicnu odbranu.
juce Rose kao sto sam i pretpostavio nije prebacio iako je utakmica otisla u produzetke. Veceras nema Butlera, tako da se over namece kao logican izbor.
Sretno ako ko sta isprati
yebe me ovaj Falla zasada na noćnomLesnar je napisao/la:@LeBronfanLesnar je napisao/la:EDIT: Uz njega Doellman i Francuzi, na 10 kmLesnar je napisao/la:Diamantidis 6.5+,dosta ozljeda u Panati morao bi on povući,nadam se da je još netko prepisao
Okrenut će ovo,kući igra dok naštima ruku maloLeBronfan je napisao/la:yebe me ovaj Falla zasada na noćnom
U svakoj, zato sto ce utakmica zavrsit, kladionice ce ti isplatiti pare na racun ili ces ujutru moci isplatiti listic, dok oni do utorka poniste utakmicu ti ces te pare i potrositibrile je napisao/la:Raja u kojoj nasoj kladionici mozemo odigrati ovaj par od leteceg a da nije kvota 1 ????
daj BožeLesnar je napisao/la:Okrenut će ovo,kući igra dok naštima ruku maloLeBronfan je napisao/la:yebe me ovaj Falla zasada na noćnom
ali ne zna se rezultat utakmice, nego se zna da ce biti odlucena za zelenim stolom za domacineArhitekt je napisao/la:U svakoj, zato sto ce utakmica zavrsit, kladionice ce ti isplatiti pare na racun ili ces ujutru moci isplatiti listic, dok oni do utorka poniste utakmicu ti ces te pare i potrositibrile je napisao/la:Raja u kojoj nasoj kladionici mozemo odigrati ovaj par od leteceg a da nije kvota 1 ????
o kojoj utakmici je riječ?Evolution87 je napisao/la:Pa utakmica ce se regularno zavrsiti I ne mogu je ponistiti prije utorka
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Rezultat meca ce biti nastelovanbrile je napisao/la:ali ne zna se rezultat utakmice, nego se zna da ce biti odlucena za zelenim stolom za domacineArhitekt je napisao/la:U svakoj, zato sto ce utakmica zavrsit, kladionice ce ti isplatiti pare na racun ili ces ujutru moci isplatiti listic, dok oni do utorka poniste utakmicu ti ces te pare i potrositibrile je napisao/la:Raja u kojoj nasoj kladionici mozemo odigrati ovaj par od leteceg a da nije kvota 1 ????
Sutra ce nam leteci reci, ne znam je sad.LeBronfan je napisao/la:o kojoj utakmici je riječ?Evolution87 je napisao/la:Pa utakmica ce se regularno zavrsiti I ne mogu je ponistiti prije utorka
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ispratio samo sam morao dodati i Minesotu KP2 zbog uslovamahic je napisao/la:igra Redick - J.J. Redick (back) will return to the starting lineup for Friday's game against the Pelicans, sending Jamal Crawford back to the bench.
igrajte Ryan Anderson vise - Anthony davis ne igra veceras.
igrajte Irving manje - igra Lebron
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.