Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
gdje se spreme na wwinu ovi listici kad uzivo odigras, kad odem u opciju moji tiketi nema ga??
dobitak mi 399KM, ali ova utakmica odgođena (njemacki hokej druga liga), pa ako ko zna njemački da mi prevede šta je tačno bilo. po ovom gugl translate kao gosti nisu došli i neće se ni igrati, navijača im žao, vratiće im pare i tako dalje
ABGESAGT
Ligenverwaltung sagt das Spiel gegen SC Riessersee ab
Da die Gäste aus dem bayerischen Oberland nicht innerhalb der festgelegten. maximalen Wartezeit von neunzig Minuten zum Spiel antreten können, wurde das Spiel durch die Ligenleitung abgesagt. Vorbehaltlich einer abschließenden Prüfung durch die Ligengesellschaft wird es kein Wiederholungsspiel geben, sondern das Spiel mit 0:5 Toren und 0:3 Punkten für die Fischtown Pinguins gewertet.
Von offizieller Seite bedauert man diesen Umstand, da vor ausverkauften Haus ein mit Sicherheit interessanter sportlicher Vergleich den Fans verlorengeht. Trotz intensiver Beratungen aller Parteien, wollte man den Zuschauern nicht zmuten, die Partie erst zu nachtschlafender Zeit zur Austragung zu bringen.
Die Fischtown Pinguins entschuldigen sich bei allen Fans und Gästen für die entstandenen Unannehmlichkeiten. Der Modus der Rückerstattung der Eintrifttsgelder wird Mitte nächster Woche über die Internetpräsenz des Club und die bekannten Medienen veröffentlicht werden
nema potpisa
Live opklade,imas u dojnjem lijevom uglucixso je napisao/la:gdje se spreme na wwinu ovi listici kad uzivo odigras, kad odem u opciju moji tiketi nema ga??
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Kontakt:
bob je napisao/la:**** wales i njihovi klubovi , igraju 00 do 74 min. i onda u dvije min. 11 ko neka nada za 3+ a ostace tako![]()
![]()

hvalaBihac96 je napisao/la:Live opklade,imas u dojnjem lijevom uglucixso je napisao/la:gdje se spreme na wwinu ovi listici kad uzivo odigras, kad odem u opciju moji tiketi nema ga??

Admir_Sa je napisao/la:dobitak mi 399KM, ali ova utakmica odgođena (njemacki hokej druga liga), pa ako ko zna njemački da mi prevede šta je tačno bilo. po ovom gugl translate kao gosti nisu došli i neće se ni igrati, navijača im žao, vratiće im pare i tako dalje
ABGESAGT
Ligenverwaltung sagt das Spiel gegen SC Riessersee ab
Da die Gäste aus dem bayerischen Oberland nicht innerhalb der festgelegten. maximalen Wartezeit von neunzig Minuten zum Spiel antreten können, wurde das Spiel durch die Ligenleitung abgesagt. Vorbehaltlich einer abschließenden Prüfung durch die Ligengesellschaft wird es kein Wiederholungsspiel geben, sondern das Spiel mit 0:5 Toren und 0:3 Punkten für die Fischtown Pinguins gewertet.
Von offizieller Seite bedauert man diesen Umstand, da vor ausverkauften Haus ein mit Sicherheit interessanter sportlicher Vergleich den Fans verlorengeht. Trotz intensiver Beratungen aller Parteien, wollte man den Zuschauern nicht zmuten, die Partie erst zu nachtschlafender Zeit zur Austragung zu bringen.
Die Fischtown Pinguins entschuldigen sich bei allen Fans und Gästen für die entstandenen Unannehmlichkeiten. Der Modus der Rückerstattung der Eintrifttsgelder wird Mitte nächster Woche über die Internetpräsenz des Club und die bekannten Medienen veröffentlicht werden
boli te njonja šta je bilo, nije se igralo,i niti neće, ide kvota 1, bravo za pogođeni listić

valjda ovi iz premiera neće čekati dva dana da stave kvotu 1 

nema potpisa
čekaj dok oni prevedu ovo, dok pročitaju malo novine, kad te treba isplatiti hoće a da treba uzeti ide odmahAdmir_Sa je napisao/la:valjda ovi iz premiera neće čekati dva dana da stave kvotu 1

Convicts1988 je napisao/la:bob je napisao/la:**** wales i njihovi klubovi , igraju 00 do 74 min. i onda u dvije min. 11 ko neka nada za 3+ a ostace tako![]()
![]()
![]()
![]()
dadose ga levati jos dva para

24 sata od vremena odgode utakmice mora prociAdmir_Sa je napisao/la:valjda ovi iz premiera neće čekati dva dana da stave kvotu 1
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
ne mora ako se tačno zna da se neće igratiBihac96 je napisao/la:24 sata od vremena odgode utakmice mora prociAdmir_Sa je napisao/la:valjda ovi iz premiera neće čekati dva dana da stave kvotu 1
nema potpisa
moral' se baš čekati 24 h za isplatu sa ovog wwin-a ?
sinoć oko 7 sam poslao zahtjev, koji je odobren, ali danas oko 3 nisam mog'o podici pare
sinoć oko 7 sam poslao zahtjev, koji je odobren, ali danas oko 3 nisam mog'o podici pare

FORZA MARŠAL !!!
ne mora brate, ja sam neki dan oko 8 podnio zahtjev i dobio kod za 45 min, otišao oko 1 popodne i digao pare.hodža je napisao/la:moral' se baš čekati 24 h za isplatu sa ovog wwin-a ?
to zavisi, ali ne shvatam kako ti nije moglo isplatiti ako ti je odobreno i imaš kod?

ajd još bolje za mene što od para sutra nema ništa, subota je uvijek krvavo loša, još ona pogan od njemaca opet počinje. do 5 bi 30KM hladno otišlo

nema potpisa
- curryjetudokadminspava
- Kontakt:
Kakav si ti majstor jbt kako uspijes skinuti ovoliko parova koja je tvoja tajna reci samo pozuri dok me nisu banovaliAdmir_Sa je napisao/la:
ajd još bolje za mene što od para sutra nema ništa, subota je uvijek krvavo loša, još ona pogan od njemaca opet počinje. do 5 bi 30KM hladno otišlo
Dobar tiket, svaka čast. 

ovo je otprilike 44 kolo hokejaskih prvenstava i skoro svakog petka odigram jedan ovakav listić gdje nabubam iz austrijske/njemacke prve/druge/svicarske i ako ima danske/francuske lige overe na golove+ako mi se još nešto svidi. i ovo je prvi prolazni listić ove sezone na ovakav način
nema potpisa
begipasha je napisao/la:ne mora brate, ja sam neki dan oko 8 podnio zahtjev i dobio kod za 45 min, otišao oko 1 popodne i digao pare.hodža je napisao/la:moral' se baš čekati 24 h za isplatu sa ovog wwin-a ?
to zavisi, ali ne shvatam kako ti nije moglo isplatiti ako ti je odobreno i imaš kod?
e ne znam....odobreno sinoć bilo..danas dajem onoj kod i 4. slovo šifre, kaže ne može moraš čekati još

FORZA MARŠAL !!!
Admiru prosao tiket
Svaka cast

Svaka cast

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.