FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

struja
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la struja » 30 jan 2015, 21:17

super je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
Ipee je napisao/la:Josip Kvesić produžio do ljeta 2016. godine

http://fkzeljeznicar.ba/josip-kvesic-pr ... ine/13218/" onclick="window.open(this.href);return false;
E sad je zvanično..

Haj neka završe i Tomu i to je to..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
znam bezveze poletit pred rudu,nadam se da mi necete zamjeriti(pile.muki,domorocki,tm8782) i ostali nemojte mi zamjeriti,znam da sam i vas i kao sebe nasekirao al oprostite jos jednom...pozz
što se mene tiče sve ti je oprošteno,ja večerao ko čovjek ,bravo majstore :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 30 jan 2015, 21:23

super je napisao/la: znam bezveze poletit pred rudu,nadam se da mi necete zamjeriti(pile.muki,domorocki,tm8782) i ostali nemojte mi zamjeriti,znam da sam i vas i kao sebe nasekirao al oprostite jos jednom...pozz
Prijatelju moj veliki da ne kazem brate, tebi i jos par forumasa nikad ne mogu nista zamjeriti. Svi smo iscekivali sta ce da se desi, lijepo je biti upucen i u dobre i u lose stvari. Neces vjerovati sve sto se desava u i oko klubaa te vise veze, ponekad se zapitam da li se ikako mozes vise vezati. Ziv i zdrav ti meni bio i djelio i dalje informacije, cak i ja ponekad neku proturim iz "naftalina" ali bitno je da ide medjusobna razmjena. Mada nekad nije ni lijepo javno napisati jer vidis sta se desvaa kod pojedinih jedva cekaju losu vijest, nazalost...

VTŽ
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 30 jan 2015, 21:24

kojem klubu fali pesimističnih navijača, da im složimo druga jahju? može i bez odštete.

Amerigo
Kontakt:

Post Postao/la Amerigo » 30 jan 2015, 21:26

super je napisao/la:

http://fkzeljeznicar.ba/josip-kvesic-pr ... ine/13218/" onclick="window.open(this.href);return false;
E sad je zvanično..

znam bezveze poletit pred rudu,nadam se da mi necete zamjeriti(pile.muki,domorocki,tm8782) i ostali nemojte mi zamjeriti,znam da sam i vas i kao sebe nasekirao al oprostite jos jednom...pozz
Brate moj da nisi prenio ovu lijepu vijest tačno bi osijedio do jutra kao Tale :) :)
Ti si legenda ko bi ti bilo šta zamjerao ;)

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 30 jan 2015, 21:51

vrbanjusa je napisao/la:Ovo kao spanska sapunica, na kraju ce biti da je Tomo Kvesi majka :lol:

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
proglasio bih ga za komentar godine :rol:
super, svaka ti čast, a na komentare koji se pišu u zadnje vrijeme od strane nazovimo ih naših navijača, mogu samo reći VELAHALVE :D
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 30 jan 2015, 21:52

Gdje je onaj sto rece da nece da potpisu zbog dugova i sl.??
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 30 jan 2015, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Amerigo
Kontakt:

Post Postao/la Amerigo » 30 jan 2015, 21:52

ChWilla je napisao/la:kojem klubu fali pesimističnih navijača, da im složimo druga jahju? može i bez odštete.
Može i @fininavijač kao bonus :) :) :)

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 30 jan 2015, 21:55

Hoce li biti kakav video sa ove danasnje tekme?

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 30 jan 2015, 21:57

super je napisao/la:

E sad je zvanično..

Druze zivio i donosio nam jos lijepih vijesti :clap:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 jan 2015, 21:59

Amerigo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:kojem klubu fali pesimističnih navijača, da im složimo druga jahju? može i bez odštete.
Može i @fininavijač kao bonus :) :) :)

to je isto, tako dvojica ne pišu na planeti.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 30 jan 2015, 22:01

Konacno.Super.
A i @super , Super.
malo mi se zeludac prevrtao zadnjih par sati , ali eto sve zavrseno.
Ljudi dragi sto neko rece ne letite pred rudu. I ja sam htjeo pisati prije , ali sam sacekao i sad mi je drago da ne lupih kakav glup komentar.
Kakav god tok u svemu ovome bio, po rezultatima se vidi da uprava radi svoj posao ispravno. Ne znam ko je licno sta uradio a i nije me briga, bitno je se generalno stvari krecu pravim smjerom.
Dakle vjeru u sviju u klubu i vjerujmo da ce i ovaj statut proci kako svi zelimo.
A vi negativci ajte nedje u pm
Sto se tice tekme , po ovim izvjestajima naprijed nismo losi, ali mene vise brine taj jedan primljeni gol. Po onom starom koga su zmije ujedale i gustera se boji.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 jan 2015, 22:07

Fino sto se oko Kvese situacija razrijesila, valjda ce i oko Tome uskoro. Ono sto mene nervira je sto smo kao klub ispali neozbiljni zadnjih dana. Nema potrebe da predsjednik kluba i igraci komuniciraju preko medija, da dizu cijenu i to. Sve treba da se desava daleko od ociju navijaca, medija, a ovako smo vidjeli puno prljavog vesa, a nismo morali. Pitari su sedmicama pregovarali sa Radovcem pa nije bilo medijskih clanaka i sapunica..na kraju se ruke stisle, osmijeh, izjava forme radi i to je to, navijaci misle sve savrseno.. moramo malo od kluba pravit klub, a ne mahalu.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 30 jan 2015, 22:16

Tomo ide ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 30 jan 2015, 22:17

Svi u klubu i oko kluba a samim tim i mi navijaci (posebno mi navijaci) moramo shvatiti da imamo puno dusmana. Neki se otvoreno tako ponasaju a neki su jako dobro prikriveni. Zato moramo biti oprezni i strpljivi. Ljudi u klubu (a znam ih nekoliko) su jako predani i stvarno se "polomise" da namaknu pare, da privuku ljude sa parama, jednostavno da klub prezivi. Tesko ide bas zbog gore pomenutih dusmana. Imaju gresaka i te greske se vise gledaju nego sve dobre stvari koje su uradjene a ima ih jako puno. Zato prestanite pljuvati bilo koga i dajte podrsku. Samo tako cemo na zelenu granu!

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 30 jan 2015, 22:17

Po čemu je klub ispao neozbiljan?
To nije tacno!
U klubu se ponašaju onako kako treba.Zvanicno saopstavaju na oficijelnoj stranici sve bitno što se događa. Kad se nesta završi, objavi se.Bas onako kako i treba.
Problem je samo ovdje na forumu. Kotrljaju se dezinformacije, poluinformacije ...a puno je onih koji jedva čekaju da spucaju
crnjak,negativu, da pljuju,da laju...

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 30 jan 2015, 22:18

domorocki je napisao/la:Tomo ide ;)
Sta sad opet???

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 jan 2015, 22:20

Dobro je ovo za Kvesu a Tomi sretno!Cekamo spica i zamjenu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 jan 2015, 22:25

FKZ1921 je napisao/la:Po čemu je klub ispao neozbiljan?
To nije tacno!
U klubu se ponašaju onako kako treba.Zvanicno saopstavaju na oficijelnoj stranici sve bitno što se događa. Kad se nesta završi, objavi se.Bas onako kako i treba.
Problem je samo ovdje na forumu. Kotrljaju se dezinformacije, poluinformacije ...a puno je onih koji jedva čekaju da spucaju
+1

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 jan 2015, 22:26

FKZ1921 je napisao/la:Po čemu je klub ispao neozbiljan?
To nije tacno!
Cekaj, sjecas se da je na zvanicnoj bilo da smo sve dogovorili sa obojicom, pa nesto kasnije nista od toga. Juce ili danas Siljak izlazi i prica bespotrebno o tome, nista se situacija ne poboljsava tako sto se problem iznosi u javnost. Spekulisalo se osim na forumu i na portalima, klub tu ne moze nista, ali ne treba davati nikakvog povoda za nagadjanja.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jan 2015, 22:32

domorocki je napisao/la:Tomo ide ;)
Iskreno se nadam da ide. Prvo ne treba vjerovati u sve sto se cuje kako postoje stvari izmedju Zelje i Tome, tako postoje stvari izmedju Tome i kluba koji ga zeli dovesti.Meni bi bilo drago radi Tome jer ce biti u sredini u kojoj moze napredovati i ostvariti novi transfer u nesto bolju ligu.Drugi razlog sto mi je drago je sto ce Zeljo uzeti neke pare a neki nasi mladi igraci doci do zeljenog prostora za igru.Pogledajte sta je Bajic nakon godinu dana u ekipi sada i prosla godina.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], lakilone, Lokomotifa, Mahalac7, NekoSaDaleka, Pablo11, rimljanin90 i 101 gost.