Otelo je napisao/la:Ne postoji reprezentacija Katra na ovom prvenstvu. Postoji reprezentacija placenika. To sto igraju pod katarskom zastavom je stvar eura.
Kakva bolan reprezentacija placenika,ko nam je kriv sto nismo znali zadrzati Sarica,ko je kriv ostalim reprezentacijama koje nisu pozvale ove igrace u svoj roster,selektori koji misle da su pokupili svu pamet svijeta i onda Rivera od njihovih otpadaka,pazi ti igraci nisu igrali niti za jednu repku 3 godine(koliko ja znam takva su pravila),pogledaj koliko imaju godina,gdje igraju itd,od tih igraca napravi respektabilnu reprezentaciju,zrijeb im se jeste namjestio,sudci malo pogurali ali finale SP koje igraju ti igraci je 90% zasluzeno i svi su oni nekada igrali za svoje reprezentacije,ovi ih olako pustili i sad ih ti isti pobjedjuju..Uostalom pogledaj ko je sve danas pogadjao za Katar,5 igraca sa arapskim imenom+ Capote,za njega ne znam odakle je..Pa mi smo imali deficit na krilu i sto tu nismo pozvali nekog ko igra za njih,isto to moze se reci i za desnog beka,Rivera je prepoznao kvalitet,iskoristio pravila i igrace onako kako drugi selektori nisu znali i sad igraju finale