SP Qatar 2015 - rukomet

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: SP Qatar 2015 - rukomet

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 jan 2015, 21:21

Consigliere je napisao/la: Cini mi se da, kada je ovaj Katar u pitanju, sva pravila i tradicije padaju u vodu :roll:
Zato kažem ako budu imali priliku. To je sve sada pod velikim upitnikom šta i kako će biti.
Consigliere je napisao/la:Al sad mi pade na pamet, sjecate se da je Katar BIRAO grupu u kojoj ce igrati :rol: :rol: :rol:
I mi smo birali na onom omladiskom prvenstvu. To su ta genijalna IHF-ova pravila.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 30 jan 2015, 21:21

Consigliere je napisao/la:Al sad mi pade na pamet, sjecate se da je Katar BIRAO grupu u kojoj ce igrati :rol: :rol: :rol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 30 jan 2015, 21:22

Gospodin :tokralju:

slika
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jan 2015, 21:25

DukeOfWellington je napisao/la:I mi smo birali na onom omladiskom prvenstvu. To su ta genijalna IHF-ova pravila.
Znaš i sam da im moraju maksimalno ugađati jer sve manje zemalja želi organizovati prvenstva, pa nedavno je Holandija odustala od organizacije Evropskog za žene i Srbija je uletila sa organizacijom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 jan 2015, 21:32

Al najbolje je sto kao domacin u 90% slucajeva mozes sebi namjestati protivnike po zelji i to sve do finala :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 30 jan 2015, 21:35

Kakvi sve pokušaji minimiziranja uspjeha reprezentacije Katara :puke:
Sve je po pravilima, deal with it.Ako vam smeta, lagano se kandidirajte za predsjednika IHF-a, pa mijenjajte pravila koja su vam trn u oku
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 jan 2015, 21:36

Ne postoji reprezentacija Katra na ovom prvenstvu. Postoji reprezentacija placenika. To sto igraju pod katarskom zastavom je stvar eura.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 jan 2015, 21:40

Dex je napisao/la:Kakvi sve pokušaji minimiziranja uspjeha reprezentacije Katara :puke:
Sve je po pravilima, deal with it.Ako vam smeta, lagano se kandidirajte za predsjednika IHF-a, pa mijenjajte pravila koja su vam trn u oku
Kakva reprezentacija Katra? Ovo je pljuvanje po esenciji nacionalnog sporta, a ja kao veliki ljubitelj nacionalnog sporta izražavam gađenje na to, ovo je više nalik na klupski sport.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 30 jan 2015, 21:47

Otelo je napisao/la:Ne postoji reprezentacija Katra na ovom prvenstvu. Postoji reprezentacija placenika. To sto igraju pod katarskom zastavom je stvar eura.
Kakva bolan reprezentacija placenika,ko nam je kriv sto nismo znali zadrzati Sarica,ko je kriv ostalim reprezentacijama koje nisu pozvale ove igrace u svoj roster,selektori koji misle da su pokupili svu pamet svijeta i onda Rivera od njihovih otpadaka,pazi ti igraci nisu igrali niti za jednu repku 3 godine(koliko ja znam takva su pravila),pogledaj koliko imaju godina,gdje igraju itd,od tih igraca napravi respektabilnu reprezentaciju,zrijeb im se jeste namjestio,sudci malo pogurali ali finale SP koje igraju ti igraci je 90% zasluzeno i svi su oni nekada igrali za svoje reprezentacije,ovi ih olako pustili i sad ih ti isti pobjedjuju..Uostalom pogledaj ko je sve danas pogadjao za Katar,5 igraca sa arapskim imenom+ Capote,za njega ne znam odakle je..Pa mi smo imali deficit na krilu i sto tu nismo pozvali nekog ko igra za njih,isto to moze se reci i za desnog beka,Rivera je prepoznao kvalitet,iskoristio pravila i igrace onako kako drugi selektori nisu znali i sad igraju finale
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 30 jan 2015, 21:48

Averzija prema Kataru kao finalistu ovdje preovladava sa razlogom.Da je prvenstvo organizovano na drugoj teritoriji,ubijeđen sam da ovaj isti Katar sa trenutnim igračima kojima raspolaže,ne bi bio u stanju ni prismrditi 1/8.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 jan 2015, 21:50

plavipatriota je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tačno je da je Katar birao grupu u kojoj će igrati, ali mi nije jasno šta se sad tome čudite, pa to se dešava i na svjetskim i na evropskim prvenstvima godinama unazad. Koliko je to pravilo debilno, druga je stvar.

Dex je napisao/la:Kakvi sve pokušaji minimiziranja uspjeha reprezentacije Katara :puke:
Potpis :salut:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 jan 2015, 21:53

Slatinash_7 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Ne postoji reprezentacija Katra na ovom prvenstvu. Postoji reprezentacija placenika. To sto igraju pod katarskom zastavom je stvar eura.
Kakva bolan reprezentacija placenika,ko nam je kriv sto nismo znali zadrzati Sarica,ko je kriv ostalim reprezentacijama koje nisu pozvale ove igrace u svoj roster,selektori koji misle da su pokupili svu pamet svijeta i onda Rivera od njihovih otpadaka,pazi ti igraci nisu igrali niti za jednu repku 3 godine(koliko ja znam takva su pravila),pogledaj koliko imaju godina,gdje igraju itd,od tih igraca napravi respektabilnu reprezentaciju,zrijeb im se jeste namjestio,sudci malo pogurali ali finale SP koje igraju ti igraci je 90% zasluzeno i svi su oni nekada igrali za svoje reprezentacije,ovi ih olako pustili i sad ih ti isti pobjedjuju..Uostalom pogledaj ko je sve danas pogadjao za Katar,5 igraca sa arapskim imenom+ Capote,za njega ne znam odakle je..Pa mi smo imali deficit na krilu i sto tu nismo pozvali nekog ko igra za njih,isto to moze se reci i za desnog beka,Rivera je prepoznao kvalitet,iskoristio pravila i igrace onako kako drugi selektori nisu znali i sad igraju finale
Ti igraci nisu uopce dovoljno kvalitetni da igraju za vlastite reprezentacije. Jedino Saric. Bez sudija bi se oprostili vec u 1/8 finala.

Najzad najdeblinije je pravilo to da te neka repka moze kupiti. Ljudi nikad nisu bili u Katru i onda odjednom igraju za njih :rol:

Placenici i nista drugo. Kakav IHF, takvi i savezi.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 jan 2015, 22:02

Kad je Katar uopste dobio organizaciju? A, mozda su Saric i ekipa vec odavno dogovorili sa katranima i onda hladno sacekali da isteknu 3 godine.... :hmmmmm: Tesko da su igraci onog kalibra otpad.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2015, 22:07

Saric je levat. Ovdje kada su bile price za povratak pricao svakakve razloge zasto ne, a prakticki nije bilo nikakvih problema niti sa ostalim igracima imamo problema i sve je kako treba, a i podrska publike je apsolutna i onda samo jednog dana bum Katar. Zasto? Ne moze reci da nije zbog novca ali nikako..

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 30 jan 2015, 22:13

svi igaci osim sarica igraju u katru tako da nisu neka kvaliteta

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 jan 2015, 22:15

Nije toliko bitno to što su oni dogurali ovako daleko, suština je u tome da to nema veze s reprezentacijom Katra. To je ismijavanje smisla nacionalnog sporta.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 jan 2015, 22:17

andro234 je napisao/la:svi igaci osim sarica igraju u katru tako da nisu neka kvaliteta
Da, ali su neki od njih u Katar otisli iz pristojnih klubova poput HSV-a, Chamberya,Nantesa i La Rioje.

Vecina glavnih igraca igra u klubu El Jaish, mislim da bi se taj klub mogao takmiciti i u Evropi.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2015, 22:19

Izgubila je se bit takmicenja naroda protiv naroda.

I ne znam sta im je poenta ovog ako hoce da promovisu rukomet? Odu da odrze prvenstvo u drzavi gdje imas samo 20% rodjenih u Katru, a sve ostalo su strani radnici i firme. Ides u zemlju gdje i nema stanovnika i koja je pocela dovoditi igrace samo prije ovog prvenstva..

Kakva podvala Arapima kojima kradu novac i Svijetu koji ovo gleda..

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 30 jan 2015, 22:24

Nije Katar nezasluženo tu gdje jest.Prije prvenstava svi su vidjeli ko igra ,i realno je Šarić jedini vrhunski igrač .Trener je vrh to je činjenica,para je dobra i to je tačno.Što se stranaca tiče ,neka se ovo dešava volio bi da ljudi prvaci budu.Da je prave volje treba to u sve i jednom sportu zabraniti i to na način da ne smije niti jedan stranac igrati.Pa više reprezentacije neće biti da se prezime dvojice igrača ne završava na ić.Crnci igraju za Rusiju,a i mi smo upravo svjedoci kako brat rodjeni našeg reprezentativca igra za drugu reprezentaciju.I čudno nešto...Tako to i treba .Neka Katar bude prvak pa će se valjda zapitati neko gdje to sve vodi.
Na teritoriji države u kojoj si rodjen možeš i igrati i nigdje drugo,bez obzira koji je sport u pitanju,ako nije tako gdje je onda smisao REPREZENTACIJE JEDNE DRŽAVE.
Znam da smo mi zemlja koju ovaj problem htjeli mi to priznati ili ne najviše pogadja,s jedne strane,dok nam s druge donekle i valja .Kad staviš to dvoje na vagu mislim ipak da smo tu na ogromnom gubitku.Da ne nabrajam primjere,dosta ih je...
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 30 jan 2015, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 jan 2015, 22:24

Smisao je da se uzmu pare i da se napuni vječito prazna kasa.

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.