FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
[youtube][/youtube]
Memišević bi bio dobro pojačanje ukoliko ga tata Mido vrati iz "Krstajićevog" Radnika Bijeljina..
Memišević bi bio dobro pojačanje ukoliko ga tata Mido vrati iz "Krstajićevog" Radnika Bijeljina..
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 30 jan 2015, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
kakav crni Memisevic
ti ko da hoces da opet ispadnemo jer su svi igraci koje nabrajas bili onu sezonu kad smo ispali 

Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bio je Memisevic kod Sadikovica pa ga ovaj otpisao, tamo igra stopera. Slazem se isto da svi igraci koje je nabrojao nisu kvalitet za Slobode i za opstanka u ligi 

Ako misliš na Rustemovića , on je potpisao za Sarajevo.Mi moramo prvo izroniti na površinu pa onda zaplivati. Ovo što kažeš za dovođenje talenata, potpisujem.To niko normalan neće i ne može osporit. Ja sam svjestan da mi još nismo Klub u takvom stanju ,da bi Rustemović i slični došli nama.Mi moramo skinuti dugove sa sebe a dotad ,važno je biti daleko od ispadanja.Ove i naredne sezone kad se po najavama krati PL.To je igranje pod pritiskom a ti znaš kao i ja da za takve "bitke" trebaju iskusni borci. Naravno,barem kostur ekipe.Batva je napisao/la:@Sloboda72
Kao sto i @Benjo_AFC86 rece, do prije godinu-dvije bi nam svi nabrojani bili velika pojacanja, ali sa vec postojecim kadrom bismo vjerovatno mogli solidno izgurati do kraja sezone i ostati u ligi. Trebamo dovoditi talentovane igrace, krasti ih od manjih i siromasnijih ekipa, davati im visegodisnje ugovore i od takvih igraca cemo imati visestruku korist, igrali bismo vazniju ulogu u ligi i kao takvi bismo mogli prodavati igrace za dobre pare. Trebamo iskoristiti i Husrefovo znanje, on sigurno moze prepoznati talenat i kapacitet igraca i od njih moze izvuci maksimum.
Onaj mali iz Drine je odlican igrac, ne sjecam se je li otisao ili trebao ici u Zelju/Sarajevo?
Ja volim FK Tuzla City
ma ovog ba ne treba vise ni shvatati za ozbiljno, njegovo poznavanje fudbala je ravno djetetu u prvom razredu osnovne skole
fukara87 je napisao/la:Niko nije spomenuo da se Mirhad Mehanovic operisao, majstore vrati nam se sto prije na teren.
Mehanoviću svako dobro, brz oporavak i povratak u Slobodin dres.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Želim ti dati samo podršku kao i još ovdje iskrenim ljubiteljima Slobode,a ovim što te pokušavaju da omalovaže samo poručujem da si za njih doktor po pitanju fudbala,a oni su niko drugi nego lik Husarićasloboda72 je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Niko nije spomenuo da se Mirhad Mehanovic operisao, majstore vrati nam se sto prije na teren.
Ono što ja mislim,a i uvjerio sam se da naš predsjednik koliko god da je dobar,više vjeruje tim menadžerima,koji su sve što je bilo dobro u Slobodi uništili,ali on to na našu žalost kasno vidi,
Jedan momak poput Ćejvanovića,momak koji nas je toooliiko puta obradovao -kažu ovi "menadžeri "..,da ne valja jer žele uvaliti čovjeka (kojeg zaista cijenim),kojem je možda i zadnja godina u karijeri
Momak nije prošle godine imao mjesta,zbog ranijeg raskida sa Husarom,a svi znamo da i danas on vedri i oblači da li direktno,ili indirektno,a evo preko SARSA i na ovaj način.
Predsjedniče osvjestite se,jer će vas kao i nas ove neznalice ,profiteri samo koštati.
P.S Pridružujem se željma , za što brži Mirhadov oporavak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zelimo mi svi dobro Slobodi ali Cejvanovic sada nije vise kapacitet za PL i Slobode. Vracao se vec jednom i to nije izgledalo dobro.. Onaj Cejvanovic od prije 6-7 godina da, ovaj danas ne. Mislim da je jasno oko toga..
-
- Kontakt:
Neeeemoj moolim te tako govoriti,za momka koji je uvijek srce ostavljao na terenu,Prije svega i ti si ozbiljan čovjek,ali mislim da momka dovoljno ne poznaješ.Momak je dijete Slobod,čaak i A.reprezentativac.Niše puta i golove kao štoper davao.tuzlak1987 je napisao/la:Zelimo mi svi dobro Slobodi ali Cejvanovic sada nije vise kapacitet za PL i Slobode. Vracao se vec jednom i to nije izgledalo dobro.. Onaj Cejvanovic od prije 6-7 godina da, ovaj danas ne. Mislim da je jasno oko toga..
Ovo je ono čega sam se ja bojao Sve borce,reprezentativce Slobode ,ispred čijih pehara se naše rukovostvo stalno slika
smo vrlo brzo zaboravi,djecu najbolju svih selkcija ponižavamo samo što nemaju iza leđa Husaru,Jurkića tj,one koji lovom i lažima svoje igrače ,otpad uvaljuju Slobodi,a našu djecu na naajgori mogući način predstavljaju predsjedniku Azmiru,
Zbog toga ćemo strahovati do zadnje utakmice .kako danas Musemić kaže vrlo jasno i otvoreno.
AFERIM!
Pranje na sake sa nasom djecom
Ovo bi bilo idealno :
Romeo - Keno, Joge, Grado, Borgi - Tare, Jaha, Oma, Kasap - Smajlovic, Kovacevic.
Kapiten i vodja ekipe Borgi.
nananananananana liga sampiona liga sampiona liga sampiona

Ovo bi bilo idealno :
Romeo - Keno, Joge, Grado, Borgi - Tare, Jaha, Oma, Kasap - Smajlovic, Kovacevic.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Stani ba jarane lik nije nista rekao lose za Cejvanovica.mi smo xahvalni tom momku..igrao je odlicno za nas nekad..ali svati da to vise nije to...on nije isti i ne mozemo mi samo zato sto je ponikao kod nas i bio nesto zvat ga da nam bude dio ekipe zbog njegove ranije karijere...care pa Skoro u Sarajevu bio tata mata njihovo djete u isto vrijeme se mi kleli u Mirzu Mesica, a pitari u Skoru kad su bili dva najtalentovanija mlada fudbalera BIH... Skoro poslije igra u Olimpicu niko ga vise ne zove u FK Sarajevo..pa proslo je to nisi vise onaj stari ebiga ..morate to razgraniciti..morate da svatite da smo u ekipi kad amo ispali svu nasu djecu..Mesanovic, pa Ribic, pa onda Gojkovic, pa bio je i Mesic dosao da pomogne i td..zato nemojte ba bezveze tako pricati..jedino vjerujem da bi Joguncic mogao jos odigrat kvalitetno za nas..ali da je Joge razgovarao sa Azmirom mozda bi danas on cinio odbranu sa platom i vjerovatno bi dobio vecinu duga sto mu je Sloboda bila duzna ...Ko nebi volio imati nasu djecu, ko ce se to bolje borit za svetinju od naseg djeteta..ali svatite mnogi vise ne mogu biti tu..nemaju bas taj kvalitet sto zbog godina, sto zbog toga jer moramo ganjat i cuvat mladje nase kao sto je Todorovicjoksimovic je napisao/la:Neeeemoj moolim te tako govoriti,za momka koji je uvijek srce ostavljao na terenu,Prije svega i ti si ozbiljan čovjek,ali mislim da momka dovoljno ne poznaješ.Momak je dijete Slobod,čaak i A.reprezentativac.Niše puta i golove kao štoper davao.tuzlak1987 je napisao/la:Zelimo mi svi dobro Slobodi ali Cejvanovic sada nije vise kapacitet za PL i Slobode. Vracao se vec jednom i to nije izgledalo dobro.. Onaj Cejvanovic od prije 6-7 godina da, ovaj danas ne. Mislim da je jasno oko toga..
Ovo je ono čega sam se ja bojao Sve borce,reprezentativce Slobode ,ispred čijih pehara se naše rukovostvo stalno slika
smo vrlo brzo zaboravi,djecu najbolju svih selkcija ponižavamo samo što nemaju iza leđa Husaru,Jurkića tj,one koji lovom i lažima svoje igrače ,otpad uvaljuju Slobodi,a našu djecu na naajgori mogući način predstavljaju predsjedniku Azmiru,
Zbog toga ćemo strahovati do zadnje utakmice .kako danas Musemić kaže vrlo jasno i otvoreno.
AFERIM!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kakva nasa djeca i ****,cast izuzecima,hajde sto ih vise od pola nije napravilo karijeru neku,nego sto ih je 90 posto zaceralo nam kada su slobodi najvise trebali...
od nase djece,kada bi mogo,vratio bi gojkovica,mesanovica,ostalo daleko bilo,iz raznih razloga..ako hocemo nasu djecu,treba misliti na ovu mladost sto dolazi,to je buducnost..
hiljadu puta nasa djeca se vracala,hiljadu puta se grcevito borimo za opstanak,dosta vise
od nase djece,kada bi mogo,vratio bi gojkovica,mesanovica,ostalo daleko bilo,iz raznih razloga..ako hocemo nasu djecu,treba misliti na ovu mladost sto dolazi,to je buducnost..
hiljadu puta nasa djeca se vracala,hiljadu puta se grcevito borimo za opstanak,dosta vise

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- nesvrstani
- Kontakt:
opet prica oko nase djece, samo jedno pitanje od prvih 11 prve sezone u 1FBIH koliko je bilo nase djece? kleli se u njih pa ne sastavise 2 pasa za cijelu sezonu... pa nismo mi spionica da imamo petoro nase djece pa sve da ih guramo u prvi tim nego ih imamo 300 i naravno da ne mogu svi igrat... #supickumaternu i nasa djeca 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Ma svakako da trebamo gledati na naš omladinski pogon, pa i tu našu "odbjeglu" djecu. Ali da oni sad imaju neku prednost ili privilegiju u odnosu na druge ne dolazi u obzir, svi smo svjedoci kako Mehanović pogine na terenu u svakoj utakmici a nije naše dijete. Sve po zasluzi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nesvrstani je napisao/la:opet prica oko nase djece, samo jedno pitanje od prvih 11 prve sezone u 1FBIH koliko je bilo nase djece? kleli se u njih pa ne sastavise 2 pasa za cijelu sezonu... pa nismo mi spionica da imamo petoro nase djece pa sve da ih guramo u prvi tim nego ih imamo 300 i naravno da ne mogu svi igrat... #supickumaternu i nasa djeca
to je to brate...sa nasom djecom onu sezonu ispali, sa nasom djecom nismo izborili ulazak u PL prvu godinu nakon ispadanja..cast izuzetcima..pa cast i Cejvanovicu koji je nekad zaita bio odlican ..ali ne mozemo sad racunati na njega
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Tuzlanska Sloboda ostvarila je prvu pobjedu u Međugorju,u kojem je sa 4:1 savladana ekipa Igmana iz Konjica.
Ekipa polako hvata formu, istina još uvijek se ne naziru konture prvog tima, ali je jasno da trener Husref Musemić ima viziju za nastavak prvenstva.
Jutros su Tuzlaci, zbog jake kiše i vjetra trenirali u balonu, ali ni loše vrijeme nije pokvarilo planove i dobro raspoloženje. Kako pripreme odmiču, sve je jasnije da će se ekipa morati dodatno pojačati, a kako saznajemo Sloboda ne odustaje tako lako od svog bivšeg igrača - Jasmina Moranjkića. On je član Gradine iz Srebrenika, a ova ga ekipa u prvi mah nije željela pustiti.
Trenutno se vode pregovori oko povratka Moranjkića, za kojeg je Musemić rekao da bi bio pojačanje za njegovu ekipu
- See more at: http://www.****/clanak/161267/slobod ... KeoUc.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ekipa polako hvata formu, istina još uvijek se ne naziru konture prvog tima, ali je jasno da trener Husref Musemić ima viziju za nastavak prvenstva.
Jutros su Tuzlaci, zbog jake kiše i vjetra trenirali u balonu, ali ni loše vrijeme nije pokvarilo planove i dobro raspoloženje. Kako pripreme odmiču, sve je jasnije da će se ekipa morati dodatno pojačati, a kako saznajemo Sloboda ne odustaje tako lako od svog bivšeg igrača - Jasmina Moranjkića. On je član Gradine iz Srebrenika, a ova ga ekipa u prvi mah nije željela pustiti.
Trenutno se vode pregovori oko povratka Moranjkića, za kojeg je Musemić rekao da bi bio pojačanje za njegovu ekipu
- See more at: http://www.****/clanak/161267/slobod ... KeoUc.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
Djecu koja vrijede...potrudit se oko njih,nazalost ne mogu svi biti dobri igraci.Dosad raznorazni razlozi su bili sto djeca se nisu dokazala,pokazala,otisla i itd.Zato sad brate ako valja i ima potencijala odma ga vezi ugovorom na 5 godina i ostaje i kad se afirmira u igraca,onda na listu za prodaju.Gledam juce Siroki sa trojicom omladinaca potpiso ugovor na 5 godina.Dosad kod nas nije se znalo ko pije i ko placa....sad je drugo i mislim da ce sve doci na svoje i oko omladinaca.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Hvala, vjerujem da će sve oko naše Slobode polako doći u red.Ovo na šta ti ukazuješ su recidivi prošlih vremena.Biće toga još u narednim godinama, puno je "krvopija". "Tiha voda brijege valja".joksimovic je napisao/la:Želim ti dati samo podršku kao i još ovdje iskrenim ljubiteljima Slobode,a ovim što te pokušavaju da omalovaže samo poručujem da si za njih doktor po pitanju fudbala,a oni su niko drugi nego lik Husarićasloboda72 je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Niko nije spomenuo da se Mirhad Mehanovic operisao, majstore vrati nam se sto prije na teren.
Ono što ja mislim,a i uvjerio sam se da naš predsjednik koliko god da je dobar,više vjeruje tim menadžerima,koji su sve što je bilo dobro u Slobodi uništili,ali on to na našu žalost kasno vidi,
Jedan momak poput Ćejvanovića,momak koji nas je toooliiko puta obradovao -kažu ovi "menadžeri "..,da ne valja jer žele uvaliti čovjeka (kojeg zaista cijenim),kojem je možda i zadnja godina u karijeri
Momak nije prošle godine imao mjesta,zbog ranijeg raskida sa Husarom,a svi znamo da i danas on vedri i oblači da li direktno,ili indirektno,a evo preko SARSA i na ovaj način.
Predsjedniče osvjestite se,jer će vas kao i nas ove neznalice ,profiteri samo koštati.
P.S Pridružujem se željma , za što brži Mirhadov oporavak.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Moderator
- Kontakt:
Što prije skontaju da od priče ''naša djeca'' i ''igranje srcem'' nema ništa..Pupi04 je napisao/la:Pranje na sake sa nasom djecom![]()
Ovo bi bilo idealno :
Pa hajmo staviti svu djecu Slobode nek igraju i vratiti, juniori najviše vole klub, čak ih ima i među Fukarama što navijaju. Pa to je najbolji izbor po pojedinim fudbalskim znalcima kojih je ovde kamara.
Kao da nekome ne bi bilo drago da ta sva djeca igraju tu, al buraz džabe nemaju kvalitet, davno je prošlo to ljubav ovo ono. Pare i kvalitetan igrač i na vrhu si. Primjer voSaraj.

PS: Naravno ne odnosi se ovo na sve igrače, ali na dosta njih čija se imena vrte ovde ..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ma pustite ih, neki likovi na ovoj temi ne bi skontali ni da im nacrtaš. Mi smo s tom famoznom "našom djecom" ispali u drugu ligu nakon 43 godine igranja u najboljem rangu, toliko o tome.Benjo_AFC86 je napisao/la:Što prije skontaju da od priče ''naša djeca'' i ''igranje srcem'' nema ništa..Pupi04 je napisao/la:Pranje na sake sa nasom djecom![]()
Ovo bi bilo idealno :
Pa hajmo staviti svu djecu Slobode nek igraju i vratiti, juniori najviše vole klub, čak ih ima i među Fukarama što navijaju. Pa to je najbolji izbor po pojedinim fudbalskim znalcima kojih je ovde kamara.
Kao da nekome ne bi bilo drago da ta sva djeca igraju tu, al buraz džabe nemaju kvalitet, davno je prošlo to ljubav ovo ono. Pare i kvalitetan igrač i na vrhu si. Primjer voSaraj.

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.