Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la nerminh74 » 30 jan 2015, 19:29

vedator je napisao/la:
vedator je napisao/la:Kome ti to ?!
Tebi hajvanu. :twisted:

:lol: :lol:
Vedator ako budeš još jednom uvrijedio vedatora dobićeš ban
Isto vrijedi za tebe storm_raider
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 30 jan 2015, 19:34

nerminh74 je napisao/la:
vedator je napisao/la:
vedator je napisao/la:Kome ti to ?!
Tebi hajvanu. :twisted:

:lol: :lol:
Vedator ako budeš još jednom uvrijedio vedatora dobićeš ban
On je prvi počeo. :twisted:

:lol: e nećemo više offtopic :mrgreen:

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 30 jan 2015, 20:28

Save kaze momak iz okoline Zivinica, pa sta ako je iz okolne Zivinica to mu nije smetnja da izgradi respekt od saigraca a bogami i protivnika. Socerfan jutros napisa lijepu konstataciju da je Juka u Americi vec postao zvijezda (odnosno ime o kome prica cijela Amerika) i nije im bitno gdje se nalaze Zivinice pa ni BiH. Ali da se njegovim nastupima na sportskim terenima BiH spominje mnogo vise nego sto se spominjalo zadnjih 20 godina i na tome mu trebamo biti zahvalni. Jukino ponasanje mozda i nije najidealnije ali treba imati u vidu da je Juka najvaznije razdoblje svog socijalnog razvoja proveo van osnovne celije tj.pordice. Postojanje izvesne doze sportske drskosti samo mu moze pomoci na sportskim terenima. Ja ga ako Bog da vec zamisljam za 3-5 godina kada bude na usponu svoje fizicke zrelosti, ja cijenim da ce ih uz Boziju pomoc u reketu razgrtati kao pilice. I u konacnici voljeli ili ne voljeli Juku on ce za ovu godinu zaraditi toliko novca da vecina nas naravno ukljucujuci i mene nece uspjeti zaraditi toliko novca za cijeli zivot.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jan 2015, 20:29

vedator je napisao/la:Juka kad se izgradi za koju godinu, neću da budem pretenciozan, ali će sigurno biti najbolji košarkaš kojeg smo ikada imali (čak i ovo što je sa 20 uradio je nevjerovatno), samo neka radi na sebi, fizički, igrački, psihički, zamisliti šta će tek da čini sa 25. :bih:
Samo teze povrede mogu da zaustave njegov napredak koji se jasno nazire. Ili neki skroz nelogicni potezi kao naprimjer da promjeni neki klub gdje ima jacu konkurenciju u ovoj fazi karijere. On samo treba da suti i radi i vrijeme radi za njega. Postavio je dobre temelje odnosno napravio odlican prvi korak. Od sada treba samo polako. Sto se tice ove zadnje utakmice tu je nepotrebno podigao tenzije protiv Gasola koji je iskusniji i to ga je jos dodato motivisalo a Juka je odigrao losije nego inace zbog pritiska i (pre)velike zelje.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 30 jan 2015, 20:44

Nydalen je napisao/la:Ja mislim da je njemu bolje da suti i radi a ne da se kurci, ima on jos pure da jede da stigne marca gasola.
Vidjoh ovo na jednom kosarkaskom forumu:

slika

slika

Gasol treba da mu bude inspiracija. Juka dobro izgleda sve do samog suta. Zna napravit prostora za dobar sut, cak i Cousinsa je onda barem 5 metara u rikverc gurnuo. Ali previse suteva mu nenormalno forsirano i neprirodno za kosarkasa izgledaju. Kao da sa lopatom loptu hoce da ubaci u kos. Treba dosta na tome radit ovog ljeta.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 30 jan 2015, 21:29

plavipatriota je napisao/la:znam da je offtopic, ali niko ne čita ostale teme sad :mrgreen:

haj mi nešto saberite:
sistem na 1 KM, 9 od 11, sve kvote 1.85, 10 pogođenih, ukupni dobitak 253.83 KM
Koliko bih dobio na 10 pogođenih od 11
Svaka cast buraz ako si pogodio 10 od 11.

Jednostavno je izracunati dobitke na sistemu, a moze biti korisno.
A moze te i radnica u kladionici "zayebati" ako ne znas koliki ti je dobitak :D

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 31 jan 2015, 03:12

Mali OT. Posto Nuggetsi igraju veceras bice veselo. Prosli put kad su isli na kuglanje Lawson se lijepo zapijo i pokupio lijepu kaznicu.To je bilo noc pred tekmu. Evo i Veceras.Evo kuglaju opet Lawson, Farried i Afllalo. Kad se zapiju pola tima ce faliti na utakmici.!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Izvinite, morao sam.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 31 jan 2015, 09:14

Jaoo bre Juka, ja mu na twitteru napisao " dodzi na kos da til 184 zaljepi bananu ;-) ono ironicno, par sat kasnije ( nurkic23) has blocked you...... A ja mislio da bas on zna za salu.....
G BUSSA BUSS

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 31 jan 2015, 09:59

I mene je blocko na twitteru :lol: Mada mu ja nisam nista ni napisao xD samo postavio sliku starog mu i napisao Nurkic senior.. Al et valjda je jos decko u pubertetu :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 31 jan 2015, 10:02

Juka blokira i na parketu i na twitteru :D

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 31 jan 2015, 10:50

Nurkic is all about blocking! Hehehe al ono bas neocekivas takve neke stvari od professionalca. Ako nesto kao gore ga "naljuti" onda zamisli kakve su sitnice bile oko njega i saveza :-)
G BUSSA BUSS

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 31 jan 2015, 12:04

Ja se bojim reći da ako ga netko ne uzme pod svoje, malo popriča s njim, da mu neke smjernice, generalno o životu, jer košarka samo oslikava život, što će reći oslikava ono što si ti - dakle, ako ga netko ne uzme pod svoje i malo mu došapne par stvari i uputi ga, on je dobrim djelom več izgubljen igrač, jer stvara opasnu i trošnu bazu koja ako očvrsne, onda bye bye ozbiljna košarka i dometi.

Mislim mogu se nalaziti neka opravdavanja, ali ako hoće da iskoristi potencijal što svi žele, onda se mora prestati glupirati i ugldati se na igrače tipa Mirze, Gasola, Novitckog, Dražena,Kukoća i mnogih drugih koji su igrali u toj ligi i koji nisu 'talasali' i budalasi kao što on budalasa i glumi nekog klouna i pajaca.

Igraj košarku, budi normalan i don't sh..t

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 31 jan 2015, 12:09

Aj se ti citiraj koji put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 31 jan 2015, 20:05

Hase10 je napisao/la:Nurkic is all about blocking! Hehehe al ono bas neocekivas takve neke stvari od professionalca. Ako nesto kao gore ga "naljuti" onda zamisli kakve su sitnice bile oko njega i saveza :-)
Brate nemoj da se ljutis na Juku momak pazi na svoj imidz a nesto ru ti reci zasto je postao tako osjetljiv.Nema sta mu nisu ljudi pisali prijetili zeljeli sve najgore i na fejsu i na twitteru eee kakve je mrake bilo ne mozes da zamislis tako da je mozda momak i previse pazljiv jbg tako je.

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 31 jan 2015, 20:24

save je napisao/la:Ja se bojim reći da ako ga netko ne uzme pod svoje, malo popriča s njim, da mu neke smjernice, generalno o životu, jer košarka samo oslikava život, što će reći oslikava ono što si ti - dakle, ako ga netko ne uzme pod svoje i malo mu došapne par stvari i uputi ga, on je dobrim djelom več izgubljen igrač, jer stvara opasnu i trošnu bazu koja ako očvrsne, onda bye bye ozbiljna košarka i dometi.

Mislim mogu se nalaziti neka opravdavanja, ali ako hoće da iskoristi potencijal što svi žele, onda se mora prestati glupirati i ugldati se na igrače tipa Mirze, Gasola, Novitckog, Dražena,Kukoća i mnogih drugih koji su igrali u toj ligi i koji nisu 'talasali' i budalasi kao što on budalasa i glumi nekog klouna i pajaca.

Igraj košarku, budi normalan i don't sh..t
Jooooooooooooooj strucnjaka i psihologa pazi on je dobrim dijelom vec izgubljen igrac..pa na te igrace sto si nabrojao ja cu ti 10puta vise igraca napisati koji su se ponasali gore nego Juka stim da mislim da se Juka sasvim normalno ponasa i da je maximalno profesionalac sto i njegovi saigraci govore da je od tipova koji se maximlano trude na treningu i jedan od onih prvi na trening posljednji da ode al vjerovatno ti bolje od njih znas.

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 31 jan 2015, 21:53

Prijatelju Mirza 1990, nije se rodio ko je narodu ugodio. Svi smo mi spremni drzati lekcije o svemu i svacemu a da o tome nemamo ni minimum kompetencija o tome. Mislim da je to i Jusuf prepoznao pa momak ne zeli gubiti dragocjeno vrijeme na ine likove. Po mojim saznanjima momak se maksimalno posvetio radu i svom napretku. Mene posebno raduje sto jedan takav mlad dvadesetogodisnji momak ne daje pardona velikim zvijezdama u NBA i nekako me podsjeca na velikog igacinu Ibrahimovica. Ja mu zelim svu srecu ovog svijeta, ustajat cu i gledati ga kad bude igrao.

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 31 jan 2015, 22:15

Ramirez5 je napisao/la:Prijatelju Mirza 1990, nije se rodio ko je narodu ugodio. Svi smo mi spremni drzati lekcije o svemu i svacemu a da o tome nemamo ni minimum kompetencija o tome. Mislim da je to i Jusuf prepoznao pa momak ne zeli gubiti dragocjeno vrijeme na ine likove. Po mojim saznanjima momak se maksimalno posvetio radu i svom napretku. Mene posebno raduje sto jedan takav mlad dvadesetogodisnji momak ne daje pardona velikim zvijezdama u NBA i nekako me podsjeca na velikog igacinu Ibrahimovica. Ja mu zelim svu srecu ovog svijeta, ustajat cu i gledati ga kad bude igrao.
Ma Ramirez rekao sam sebi da cu da sutim kad vidim glupost al primjetio sam sto se vise daje prostora losim ljudima oni sve vise i vise to jest odma ih treba sasjeci u korijenu znaci nije ingorisanje vise rijesenje vec treba udariti po njima jos jace..Naravno da ti je drago jer si normalan a Juka nema kompleks nize vrijednosti pa da se klanja NBA zvijezdama vec pokazuje zube odma i to jest formula za uspjeh jer to znaci da je samouvjeren a svako zna da je to glavni sastojak uspjesnog sportiste. Uglavnom gnjide ce uvijek nesto pronaci ponavljam momak da je kulturan oni bi rekli a jest p.... sad govore da je bezobrazan da treba da se smiri to ti je ono nase daj samo nesto nadji da se pljuje al u principu sta jednom Juki buducoj zvijezdi NBA lige a vec zvijezda u Denveru koji je milioner a vremenom i multimilioner koji ce moci imati najjace zenske u svijetu takvi ljudi znace?ama bas nista! ali momak vrednjuje prave navijace to ti mogu reci a ostali paaa za njih uvijek postoji block pa nek seruckaju po nekim forumima :D

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 31 jan 2015, 22:34

Jedna narodna poslovica govori o tome : "Uvijek ce biti sume, sirotinje i zlih jezika". Zbog toga ti predlazem da ne gubis dragocjeno vrijeme jer kazu da je slijepom dzaba namigivati, gluhom dzabe saptati a nekim ljudima objasnjavati. Kazu da je pametnom dovoljno isaretiti. Ziv i zdrav bio, cuvaj se. Lijep pozdrav.

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 31 jan 2015, 23:22

Ramirez5 je napisao/la:Jedna narodna poslovica govori o tome : "Uvijek ce biti sume, sirotinje i zlih jezika". Zbog toga ti predlazem da ne gubis dragocjeno vrijeme jer kazu da je slijepom dzaba namigivati, gluhom dzabe saptati a nekim ljudima objasnjavati. Kazu da je pametnom dovoljno isaretiti. Ziv i zdrav bio, cuvaj se. Lijep pozdrav.
Znam ja druze da takvima se nikad nece moci objasniti al necu ni da dozvolim barem u svojoj blizini da imaju slobodu da rade sta hoce to ja tako u zivotu i jbg...Hvala takodje i tebi sve najbolje pozdrav!

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 01 feb 2015, 00:43

Looks like both Darrell Arthur and Kenneth Faried will both miss tonight’s game (illness), per #Nuggets.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 21 gost.