Vedator ako budeš još jednom uvrijedio vedatora dobićeš banvedator je napisao/la:Tebi hajvanu.vedator je napisao/la:Kome ti to ?!![]()
![]()
Isto vrijedi za tebe storm_raider
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Vedator ako budeš još jednom uvrijedio vedatora dobićeš banvedator je napisao/la:Tebi hajvanu.vedator je napisao/la:Kome ti to ?!![]()
![]()
On je prvi počeo.nerminh74 je napisao/la:Vedator ako budeš još jednom uvrijedio vedatora dobićeš banvedator je napisao/la:Tebi hajvanu.vedator je napisao/la:Kome ti to ?!![]()
![]()
Samo teze povrede mogu da zaustave njegov napredak koji se jasno nazire. Ili neki skroz nelogicni potezi kao naprimjer da promjeni neki klub gdje ima jacu konkurenciju u ovoj fazi karijere. On samo treba da suti i radi i vrijeme radi za njega. Postavio je dobre temelje odnosno napravio odlican prvi korak. Od sada treba samo polako. Sto se tice ove zadnje utakmice tu je nepotrebno podigao tenzije protiv Gasola koji je iskusniji i to ga je jos dodato motivisalo a Juka je odigrao losije nego inace zbog pritiska i (pre)velike zelje.vedator je napisao/la:Juka kad se izgradi za koju godinu, neću da budem pretenciozan, ali će sigurno biti najbolji košarkaš kojeg smo ikada imali (čak i ovo što je sa 20 uradio je nevjerovatno), samo neka radi na sebi, fizički, igrački, psihički, zamisliti šta će tek da čini sa 25.
Vidjoh ovo na jednom kosarkaskom forumu:Nydalen je napisao/la:Ja mislim da je njemu bolje da suti i radi a ne da se kurci, ima on jos pure da jede da stigne marca gasola.
Svaka cast buraz ako si pogodio 10 od 11.plavipatriota je napisao/la:znam da je offtopic, ali niko ne čita ostale teme sad![]()
haj mi nešto saberite:
sistem na 1 KM, 9 od 11, sve kvote 1.85, 10 pogođenih, ukupni dobitak 253.83 KM
Koliko bih dobio na 10 pogođenih od 11
Brate nemoj da se ljutis na Juku momak pazi na svoj imidz a nesto ru ti reci zasto je postao tako osjetljiv.Nema sta mu nisu ljudi pisali prijetili zeljeli sve najgore i na fejsu i na twitteru eee kakve je mrake bilo ne mozes da zamislis tako da je mozda momak i previse pazljiv jbg tako je.Hase10 je napisao/la:Nurkic is all about blocking! Hehehe al ono bas neocekivas takve neke stvari od professionalca. Ako nesto kao gore ga "naljuti" onda zamisli kakve su sitnice bile oko njega i saveza
Jooooooooooooooj strucnjaka i psihologa pazi on je dobrim dijelom vec izgubljen igrac..pa na te igrace sto si nabrojao ja cu ti 10puta vise igraca napisati koji su se ponasali gore nego Juka stim da mislim da se Juka sasvim normalno ponasa i da je maximalno profesionalac sto i njegovi saigraci govore da je od tipova koji se maximlano trude na treningu i jedan od onih prvi na trening posljednji da ode al vjerovatno ti bolje od njih znas.save je napisao/la:Ja se bojim reći da ako ga netko ne uzme pod svoje, malo popriča s njim, da mu neke smjernice, generalno o životu, jer košarka samo oslikava život, što će reći oslikava ono što si ti - dakle, ako ga netko ne uzme pod svoje i malo mu došapne par stvari i uputi ga, on je dobrim djelom več izgubljen igrač, jer stvara opasnu i trošnu bazu koja ako očvrsne, onda bye bye ozbiljna košarka i dometi.
Mislim mogu se nalaziti neka opravdavanja, ali ako hoće da iskoristi potencijal što svi žele, onda se mora prestati glupirati i ugldati se na igrače tipa Mirze, Gasola, Novitckog, Dražena,Kukoća i mnogih drugih koji su igrali u toj ligi i koji nisu 'talasali' i budalasi kao što on budalasa i glumi nekog klouna i pajaca.
Igraj košarku, budi normalan i don't sh..t
Ma Ramirez rekao sam sebi da cu da sutim kad vidim glupost al primjetio sam sto se vise daje prostora losim ljudima oni sve vise i vise to jest odma ih treba sasjeci u korijenu znaci nije ingorisanje vise rijesenje vec treba udariti po njima jos jace..Naravno da ti je drago jer si normalan a Juka nema kompleks nize vrijednosti pa da se klanja NBA zvijezdama vec pokazuje zube odma i to jest formula za uspjeh jer to znaci da je samouvjeren a svako zna da je to glavni sastojak uspjesnog sportiste. Uglavnom gnjide ce uvijek nesto pronaci ponavljam momak da je kulturan oni bi rekli a jest p.... sad govore da je bezobrazan da treba da se smiri to ti je ono nase daj samo nesto nadji da se pljuje al u principu sta jednom Juki buducoj zvijezdi NBA lige a vec zvijezda u Denveru koji je milioner a vremenom i multimilioner koji ce moci imati najjace zenske u svijetu takvi ljudi znace?ama bas nista! ali momak vrednjuje prave navijace to ti mogu reci a ostali paaa za njih uvijek postoji block pa nek seruckaju po nekim forumimaRamirez5 je napisao/la:Prijatelju Mirza 1990, nije se rodio ko je narodu ugodio. Svi smo mi spremni drzati lekcije o svemu i svacemu a da o tome nemamo ni minimum kompetencija o tome. Mislim da je to i Jusuf prepoznao pa momak ne zeli gubiti dragocjeno vrijeme na ine likove. Po mojim saznanjima momak se maksimalno posvetio radu i svom napretku. Mene posebno raduje sto jedan takav mlad dvadesetogodisnji momak ne daje pardona velikim zvijezdama u NBA i nekako me podsjeca na velikog igacinu Ibrahimovica. Ja mu zelim svu srecu ovog svijeta, ustajat cu i gledati ga kad bude igrao.
Znam ja druze da takvima se nikad nece moci objasniti al necu ni da dozvolim barem u svojoj blizini da imaju slobodu da rade sta hoce to ja tako u zivotu i jbg...Hvala takodje i tebi sve najbolje pozdrav!Ramirez5 je napisao/la:Jedna narodna poslovica govori o tome : "Uvijek ce biti sume, sirotinje i zlih jezika". Zbog toga ti predlazem da ne gubis dragocjeno vrijeme jer kazu da je slijepom dzaba namigivati, gluhom dzabe saptati a nekim ljudima objasnjavati. Kazu da je pametnom dovoljno isaretiti. Ziv i zdrav bio, cuvaj se. Lijep pozdrav.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 21 gost.