Volio bi vidjeti Currya na Hardenovom mjestu. Prilicno sam siguran da Houston ne bi bio medju prvih deset timova zapada.alemsa je napisao/la:Ma samo da se Dwight vrati do POGreivis je napisao/la:Od LeBrona nisam gledao da jedan igrac sam vodi ekipu do playoffa kao sto to radi Harden.alemsa je napisao/la:Sad ce za Dwighta biti sezona zavrsena, k'o da gledam.
Obicno kad igrac trazi drugo misljenje, prvo je operacija.
MVP ce nas sam uvest u PO bez problema
2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014/2015 NBA Sezona
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bez Lillarda?! Hm...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Šta ovim hoće reći? Donio im frajer dva prva picka drafta, oni njemu nikog nisu doveli godinama i na kraju oni nezahvalni. Sad mi je krivo što nije ostao do kraja sezone kod njih, pa da kitu dobiju.XConTroL7 je napisao/la:
Toliko o objektivnom izboru ovogodišnjeg All-Stara.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ma kakav Bosh???
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Lillard umjesto Duncana all day long, ali očigledno da je Duncan na all-staru zbog kredita iz prošlih sezona.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
opusteno buraz samo , zajebancija je ovo vrhunska , nema potrebe da to analiziras previse xDDoktorIvo je napisao/la:Šta ovim hoće reći? Donio im frajer dva prva picka drafta, oni njemu nikog nisu doveli godinama i na kraju oni nezahvalni. Sad mi je krivo što nije ostao do kraja sezone kod njih, pa da kitu dobiju.XConTroL7 je napisao/la:
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Donnie Darko je napisao/la:Ne zanima me koji su bili, sve što znam je da je prošle sezone bilo boljih od Parkera koji nisu dobili poziv.NEZALAGANJE je napisao/la: Prosle god je bio Parker,jer je valjda logicno da neko bude iz najbolje ekipe u ligi tada.Ili za tu ekipu igraju duhovi pa ona bude prva??
Nagrada za najbolji tim je ovo:
Ne ovo:
Trebali su ih nagraditi pozivom Popovichu, koji je ionako bio najveći all star Spursa prošle sezone.
Slažem se potpuno.
al' ono baš očigledna nepravda prema Lillardu.
redom Durant, Paul, Duncan su zasigurno manje zaslužili od njega, a i za ostale bi se dalo diskutovat'.
al ae Durant i Paul su superstari, dok mora neko i iz prvaka lige se pojavit'. standard.
redom Durant, Paul, Duncan su zasigurno manje zaslužili od njega, a i za ostale bi se dalo diskutovat'.
al ae Durant i Paul su superstari, dok mora neko i iz prvaka lige se pojavit'. standard.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 30 jan 2015, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pricas nebuloze.Ne moze ti se drugacije reci...Iznese se 100 argumenata na stranicama prije,a onda dodju likovi poput tebe i napisu takvo nesto. Prvo mi svi,koji tvrdite to, odgovorite na pitanje:Jel se to gleda samo jedan kraj parketa kad je dominacija u pitanju??Koliko god je Lillard ofanzivno dominantniji,toliko je Duncan defanzivno plus ima DD u prosjeku.Ima li to Lillard? Druga stvar,odrzao je svoju ekipu u PO slici bez 2 najbolja igraca ekipe.Trece,zasto bi POR imao 2 All star a SAS nijedan? i cetvrto sta ste se uhvatili Duncana? Barem 2 igraca nisu zasluzila biti u All star timu,a uzimaju se zdravo za gotovo....Carlo je napisao/la:Lillard umjesto Duncana all day long, ali očigledno da je Duncan na all-staru zbog kredita iz prošlih sezona.
Kakve ba nebuloze? Po tome da se gledaju obje strane parketa Harden ne bi bio All-Star i Tony Allen bi bio All-Star svake sezone. Ti si taj koji priča nebloze. Zar nije očigledno da se sve više i više cijeni ofanzivni kvalitet u odnosu na defanzivni? To što je Duncan činio bilo je PROŠLE sezone, mi pričamo šta se dešava ove sezone. Jednostavno nije zaslužio biti All-Star ispred Lillarda i tačka.NEZALAGANJE je napisao/la:Pricas nebuloze.Ne moze ti se drugacije reci...Iznese se 100 argumenata na stranicama prije,a onda dodju likovi poput tebe i napisu takvo nesto. Prvo mi svi,koji tvrdite to, odgovorite na pitanje:Jel se to gleda samo jedan kraj parketa kad je dominacija u pitanju??Koliko god je Lillard ofanzivno dominantniji,toliko je Duncan defanzivno plus ima DD u prosjeku.Ima li to Lillard? Druga stvar,odrzao je svoju ekipu u PO slici bez 2 najbolja igraca ekipe.Trece,zasto bi POR imao 2 All star a SAS nijedan? i cetvrto sta ste se uhvatili Duncana? Barem 2 igraca nisu zasluzila biti u All star timu,a uzimaju se zdravo za gotovo....Carlo je napisao/la:Lillard umjesto Duncana all day long, ali očigledno da je Duncan na all-staru zbog kredita iz prošlih sezona.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio na pitanja....I nemoj da se pravis naivan,kakav Allen.Duncan pored odlicne defanzive ima 15p i 10 s u prosjeku!Isto tako,kao sto su mnogi imali utakmice sa velikim brojem poena,tako je on imao i TD i jedan je od 3-4 igraca koja su to uradila ove sezone.Takodje,jedni je uz Davisa i Cousinsa koji je imao tekmu od 30 p 10 s i 4-5 ass.Da li je tebi jasno da se to prvi put u HISTORIJI desava a da neko ima 38-9 god!??? To ne treba nagraditi???
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 30 jan 2015, 20:15, ukupno mijenjano 2 puta.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Lillard je morao upasti umjesto Paula. Al eto.
Paul ce valjda do kraja karijere biti all star cisto na ime.
Paul ce valjda do kraja karijere biti all star cisto na ime.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
EDIT:Sta je to Durant uradio?Zasto je Paul tu?Zasto LAC imaju 2 All stara?NEZALAGANJE je napisao/la:Nisi mi odgovorio na pitanja....I nemoj da se pravis naivan,kakav Allen.Duncan pored odlicne defanzive ima 15p i 10 s u prosjeku!Isto tako,kao sto su mnogi imali utakmice sa velikim brojem poena,tako je on imao i TD i jedan je od 3-4 igraca koja su to uradila ove sezone.Takodje,jedni je uz Davisa i Cousinsa koji je imao tekmu od 30 p 10 s i 4-5 ass.Da li je tebi jasno da se to prvi put u HISTORIJI desava a da neko ima 38-9 god!??? To ne treba nagraditi???
Kakva ba pitanja?NEZALAGANJE je napisao/la:Nisi mi odgovorio na pitanja....I nemoj da se pravis naivan,kakav Allen.Duncan pored odlicne defanzive ima 15p i 10 s u prosjeku!
Čuj da se ne pravim naivan. Želiš da izjednačiš ofanzivni i defanzivni učinak. Ja ti kažem da Tony Allen igra odbranu za 25ppg. Nema tu nikakve naivnosti. Lillard ima 22 poena, 6 asistencija i 6 skokova u prosjeku, a da ne spominjem Counsina koji razvaljuje ove sezone, ali eto dobio je spot zbog Bryanta.
Ne znam zašto ti je problem priznati da su ova dva igrača zaslužili biti na All-Staru prije Duncana. Nekad mi ličiš na adriana i ostale nerealne navijače koji ne vide dalje od svog tima.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zasto bi POR,pa i LAC imali 2 All stara, a SAS nijedan? Sta ste se uhvatili Duncana? Za pocetak ta 2 pitanja,pa da nastavimo raspravu,ako si ozbiljan . Ja tebi kazem kazem da Duncan pored kvalitetne odbrane ima 15p i 10 s u prosjeku plus sve ono jos sto sam naveo.Koliko All star igraca imam DD u prosjeku? Hocemo li ga to diskvalifikovati samo jer ne daje dovoljan broj poena? O cemu ti pricas,kakvih 2!?ppg Allena??Carlo je napisao/la:Kakva ba pitanja?NEZALAGANJE je napisao/la:Nisi mi odgovorio na pitanja....I nemoj da se pravis naivan,kakav Allen.Duncan pored odlicne defanzive ima 15p i 10 s u prosjeku!
Čuj da se ne pravim najivan. Želiš da izjednačiš ofanzivni i defanzivni učinak. Ja ti kažem da Tony Allen igra odbranu za 25ppg. Nema tu nikakve najivnosti. Lillard ima 22 poena, 6 asistencija i 6 skokova u prosjeku, a da ne spominjem Counsina koji razvaljuje ove sezone, ali eto dobio je spot zbog Bryanta.
Ne znam zašto ti je problem priznati da su ova dva igrača zaslužili biti na All-Staru prije Duncana. Nekad mi ličiš na adriana i ostale nerealne navijače koji ne vide dalje od svog tima.

P.S.Nije problem da imaju bolje sezone,ja samo kazem da u ovakvoj konstelaciji ima mjesta i za njega i da je zasluzio,ali ne na ime,vec svojim ucinkom ove sezone.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Lillard je realno zasluzio da bude na all staru ove sezone prije Paula. Ali reci da je neko zasluzio upasti prije Griffina = 

⭐
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema sada nekih pravila za All Star kada skontam.
Npr kaze se argument da ti ekipa mora biti uspjesna? To nije tacno uopste, OKC ima 2 all stara iako nisu u 8 na zapadu, a neki iznad njih kao Phoenix ili Dallas niti jednog. Dok NYK kao jedna od najlosijih ekipa po standingsu ima All Stara dok dosta drugih koje su iznad nje nemaju. Znaci all star vise dodje kao individualna nagrada za nesto, a ne timska.
Vise se nagrade igraci koji samostalno igraju, a ekipa im nema uspjeha toliko. A sa druge strane se opet desi izuzetak pa se ubaci igrac iz ekipe koja igra timski kako bi i ona imala predstavnika. Opet tu znaci nema pravila nikakvog jer Phoenix i Milwaukee igraju najvise timsku kosarku sto im nece dovesti do toga da imaju all stara.
Ne moze se reci Cousinsu nista protiv uspjeha ekipe kada ima igraca iz ekipa koje ove godine nisu nista uspjesnije od njegove. Ili se ne moze reci da neka ekipa treba imati toliko i toliko kada ekipe koje su slabije od nje imaju 2 predstavnika bubam.
Onda se kaze da je all star nagrada koja nagradjuje igrace za uspjesnu sezonu ali niti to nije toliko tacno. Durant je upao sa 21 utakmicom, dok je Paul za svoje standarde u ispodprosjecnoj sezoni. Bosh i Wade su i prosle godine igrali slabo ali su bili mislim i u petorci, a ove godine su oba opet tu iako Miami ne briljira kao niti oni.
Uglavnom po meni najvise sansi u ovom formatu za all star imaju igraci sa dobrim hypeom i oni koji su popularni.
Glasanje nije pravedno jer Melo i Kobe u startu imaju veliku prednost bez obzira kako igrali. Dok neki igraci koji dobro igraju, a nisu medijske licnosti kao Randolph, Conley, Vucevic ili Dragic prosle godine izgube na tome, a i u daljnjem glasanju jer USA treneri opet preferiraju ove sa hypeom i Amerikance.
Npr kaze se argument da ti ekipa mora biti uspjesna? To nije tacno uopste, OKC ima 2 all stara iako nisu u 8 na zapadu, a neki iznad njih kao Phoenix ili Dallas niti jednog. Dok NYK kao jedna od najlosijih ekipa po standingsu ima All Stara dok dosta drugih koje su iznad nje nemaju. Znaci all star vise dodje kao individualna nagrada za nesto, a ne timska.
Vise se nagrade igraci koji samostalno igraju, a ekipa im nema uspjeha toliko. A sa druge strane se opet desi izuzetak pa se ubaci igrac iz ekipe koja igra timski kako bi i ona imala predstavnika. Opet tu znaci nema pravila nikakvog jer Phoenix i Milwaukee igraju najvise timsku kosarku sto im nece dovesti do toga da imaju all stara.
Ne moze se reci Cousinsu nista protiv uspjeha ekipe kada ima igraca iz ekipa koje ove godine nisu nista uspjesnije od njegove. Ili se ne moze reci da neka ekipa treba imati toliko i toliko kada ekipe koje su slabije od nje imaju 2 predstavnika bubam.
Onda se kaze da je all star nagrada koja nagradjuje igrace za uspjesnu sezonu ali niti to nije toliko tacno. Durant je upao sa 21 utakmicom, dok je Paul za svoje standarde u ispodprosjecnoj sezoni. Bosh i Wade su i prosle godine igrali slabo ali su bili mislim i u petorci, a ove godine su oba opet tu iako Miami ne briljira kao niti oni.
Uglavnom po meni najvise sansi u ovom formatu za all star imaju igraci sa dobrim hypeom i oni koji su popularni.
Glasanje nije pravedno jer Melo i Kobe u startu imaju veliku prednost bez obzira kako igrali. Dok neki igraci koji dobro igraju, a nisu medijske licnosti kao Randolph, Conley, Vucevic ili Dragic prosle godine izgube na tome, a i u daljnjem glasanju jer USA treneri opet preferiraju ove sa hypeom i Amerikance.
1. Zbog toga što se u većini slučajeva All-Star bira po individualnom učinku, a ne učinku ekipa. Primjer ti je Carmelo.NEZALAGANJE je napisao/la:Zasto bi POR,pa i LAC imali 2 All stara, a SAS nijedan? Sta ste se uhvatili Duncana? Za pocetak ta 2 pitanja,pa da nastavimo raspravu,ako si ozbiljan . Ja tebi kazem kazem da Duncan pored kvalitetne odbrane ima 15p i 10 s u prosjeku plus sve ono jos sto sam naveo.Koliko All star igraca imam DD u prosjeku? Hocemo li ga to diskvalifikovati samo jer ne daje dovoljan broj poena? O cemu ti pricas,kakvih 2!?ppg Allena??Carlo je napisao/la:Kakva ba pitanja?NEZALAGANJE je napisao/la:Nisi mi odgovorio na pitanja....I nemoj da se pravis naivan,kakav Allen.Duncan pored odlicne defanzive ima 15p i 10 s u prosjeku!
Čuj da se ne pravim najivan. Želiš da izjednačiš ofanzivni i defanzivni učinak. Ja ti kažem da Tony Allen igra odbranu za 25ppg. Nema tu nikakve najivnosti. Lillard ima 22 poena, 6 asistencija i 6 skokova u prosjeku, a da ne spominjem Counsina koji razvaljuje ove sezone, ali eto dobio je spot zbog Bryanta.
Ne znam zašto ti je problem priznati da su ova dva igrača zaslužili biti na All-Staru prije Duncana. Nekad mi ličiš na adriana i ostale nerealne navijače koji ne vide dalje od svog tima.![]()
P.S.Nije problem da imaju bolje sezone,ja samo kazem da u ovakvoj konstelaciji ima mjesta i za njega i da je zasluzio,ali ne na ime,vec svojim ucinkom ove sezone.
2. Nemam ja NIŠTA protiv Duncana, naprotiv, vrlo mi je drag igrač. Samo smatram da je bilo igrača koji su zaslužili biti na All-Staru prije njega, dakle moje lično mišljenje.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kobe da igra sa štakama opet bi bio izabran, što govori koliki je trag ostavio na navijače nba, a Lakersi općenito nisu popularni u usa van LA, znači veliko poštovanje
Duncan je dobio ne za ovu sezonu nego nagrada trenera za toliku konstantnu igru i za 5 titulu.... Lillard je zaslužio, ali eto treneri cijene cp3 a Durant je lice NBA glupo je da nema Lebrona i Duranta bez obzira na broj tekmi....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Duncan je dobio ne za ovu sezonu nego nagrada trenera za toliku konstantnu igru i za 5 titulu.... Lillard je zaslužio, ali eto treneri cijene cp3 a Durant je lice NBA glupo je da nema Lebrona i Duranta bez obzira na broj tekmi....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.