kako da ne... prva dva penal masteri, treći pogotovoSolari je napisao/la:Eggert, Lindberg, Štrlek...
SP Qatar 2015 - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP Qatar 2015 - rukomet
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Lars Christiansen?MortemHz je napisao/la:Abalo je bolji od njih ali nije bio od danca..ne znam mu ime,zaboravio samSolari je napisao/la:Eggert, Lindberg, Štrlek...
Abalo je po meni najbolji krilni igrač kojeg sam gledao, prije njega Džomba i Kretschmar. Ima dosta odličnih krilnih igrača i male su razlike ali mislim da se Abalo izdigao iznad svih.
Trenutna forma je druga priča, ali Štrlek ne može u istu rečenicu sa Abaloom ni u kom slučaju.
- Nerminovic
- Kontakt:
Lars Christiansen je zaista bio nevjerojatan igrac, ostario je covjek ali zato sad Anders Eggert rastura.MortemHz je napisao/la:Da, on ! bravoNerminovic je napisao/la:Anders Eggert kad je u najboljoj formi, tesko ce neko njega zaustaviti.DANTES je napisao/la:@nerminovicu budimo ozbiljni
@MortemHz
Mislis na Lars Christiansen?

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Abalo se izdigao zato jer je poziciju krila digao na viši nivo. Nerijetko je bio odvažan i šutirao sa beka, kretao se skroz atipično za krilnog igrača, išao na srednjeg i aktivno učestvovao u napadima svoje ekipe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Citaj sta pisem..naglasio sam ''bio''Solari je napisao/la:Jel igra on rukomet uopće još, pa taj ima oko 40 godina. Daleko je on od vrhunskog rukometa

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa pričamo o sadašnjem vremenu, ne pričamo o tome je li Abalo bio najbolji prije 4-5 godina.DukeOfWellington je napisao/la:Lars Christiansen?MortemHz je napisao/la:Abalo je bolji od njih ali nije bio od danca..ne znam mu ime,zaboravio samSolari je napisao/la:Eggert, Lindberg, Štrlek...
Abalo je po meni najbolji krilni igrač kojeg sam gledao, prije njega Džomba i Kretschmar. Ima dosta odličnih krilnih igrača i male su razlike ali mislim da se Abalo izdigao iznad svih.
Trenutna forma je druga priča, ali Štrlek ne može u istu rečenicu sa Abaloom ni u kom slučaju.
abalo je sila zatocena u tijelo čovjeka, po igri, trofejima niko mu ne može parirati...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Post na koji sam replicirao odnosio se ne samo na sadašnje vrijeme. Pričamo o onome o čemu se priča, ne o onome o čemu si ti neprecizno pomislio da se priča.Solari je napisao/la: Pa pričamo o sadašnjem vremenu, ne pričamo o tome je li Abalo bio najbolji prije 4-5 godina.
Abalo je i danas toliko dobar igrač da mu Štrlek može tražiti autogram.
i kristijansen, i egert i hans...DukeOfWellington je napisao/la:Post na koji sam replicirao odnosio se ne samo na sadašnje vrijeme. Pričamo o onome o čemu se priča, ne o onome o čemu si ti neprecizno pomislio da se priča.Solari je napisao/la: Pa pričamo o sadašnjem vremenu, ne pričamo o tome je li Abalo bio najbolji prije 4-5 godina.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja sam mislio da pričamo o tome kako Francuzi dominiraju bez najboljeg krila na svijetu. Onda se povale rasprava je li ili nije Abalo najbolje krilo na svijetu. Ako ne pričamo o tome, o čemu pričamo? Jer ja sam stvarno mislio da o tome pričamo.DukeOfWellington je napisao/la:Post na koji sam replicirao odnosio se ne samo na sadašnje vrijeme. Pričamo o onome o čemu se priča, ne o onome o čemu si ti neprecizno pomislio da se priča.Solari je napisao/la: Pa pričamo o sadašnjem vremenu, ne pričamo o tome je li Abalo bio najbolji prije 4-5 godina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UpravoDukeOfWellington je napisao/la:Post na koji sam replicirao odnosio se ne samo na sadašnje vrijeme. Pričamo o onome o čemu se priča, ne o onome o čemu si ti neprecizno pomislio da se priča.Solari je napisao/la: Pa pričamo o sadašnjem vremenu, ne pričamo o tome je li Abalo bio najbolji prije 4-5 godina.

Francuzi su stroj, kakvu obranu igraju
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
- BeyKopites
- Kontakt:
Nikola varalice, to stvarno nije lijepo
Bacio se k'o da ga je odgurnuo Seo Kolašinac. 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Epidaurus je napisao/la:Kakvo poluvrijeme Les ExpertsaBez premca najjača ekipa u hisotriji rukometa, još kad se sjetimo one originalne postave Omeyer-Karabatić-Fernandez-Narcisse-Abalo-Gigou-Bertrand Gille i naravno legendarni Didier Dinart u odbrani ... Kakva je to 5-1 odbrana bila, Bertrand je najboljeg rukometaša svih vremena, Ivana Balića, do ludila odbranom dovodio
![]()
Hajmo sad lagano završiti Špance
i to sve bez ljevorukog beka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cijenim Abaloa kao najboljeg krilnog igraca na svijetu (trenutno) ali porediti ga sa Kristijansenom od prije je smijesno,svijet dugo nece vidjeti boljeg krilnog igraca vjeruj mi 

Strašna odbrana.
Solari je napisao/la:Jel igra on rukomet uopće još, pa taj ima oko 40 godina. Daleko je on od vrhunskog rukometa
42 godine mislim da ima
vratili se Španjolci opet na -1
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
MortemHz je napisao/la:Cijenim Abaloa kao najboljeg krilnog igraca na svijetu (trenutno) ali porediti ga sa Kristijansenom od prije je smijesno,svijet dugo nece vidjeti boljeg krilnog igraca vjeruj mi
on,abalo,smajlagić,džomba,ne znam ko je još blizu njih,mozda kretschmar
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 30 jan 2015, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Nerminovic
- Kontakt:
Nije to taj Hans Lindbjerg kao nekada, bio je prije nekoliko godina medju najboljih desnih krila svijeta ali to je bila nekada...i on je vise 'ostario' ako se tako moze reci.
Lars Christiansen je vec druga prica, covjek i kad je imao 39 godina bio je nevjerovatan igrac.
Lars Christiansen je vec druga prica, covjek i kad je imao 39 godina bio je nevjerovatan igrac.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.