FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 30 jan 2015, 19:14

pile87 je napisao/la:A da sacekamo da bude definitvno i ozvaniceno...Pregovori su takvi da svak pokusava izvuci maksimim iz postojece situacije.
+1

Polako dok bude zvanično pa ćemo hvalit ili pljuvat, ja sam još uvijek.optimista da ce produzit ugovore ;)

RobertoBaggio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RobertoBaggio » 30 jan 2015, 19:14

Cirkus je ovdje na temi, a šta se dešava u klubu većina pojma nema nego sudi po ovim "informacijama" po forumu. U par dana ovdje je prvo prodat Tomić, već se skontalo za koliko i gdje da se ulože te pare, pa se onda raja radovala što on ipak ostaje, to nam je najveće pojačanje, pa se sad pljuje po njemu jer kao neće ipak da produži, odjednom sad on kao glumi povredu da ne bi trenirao, a zaboravlja se koliko utakmica je odigrao povrijeđen, pod inekcijama. Ide "informacija" Kvesa ostaje, je li 100%, ma 100%, a onda poslije sat vremena Kvesa neće da produži...

Željo je puno dao obojici, ali su i obojica puno dali Želji, zaslužili su malo više strpljenja, bar da sačekamo nešto zvanično od kluba.
FK Željezničar 1921

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jan 2015, 19:16

fininavijac je napisao/la:
pile87 je napisao/la:A da sacekamo da bude definitvno i ozvaniceno...Pregovori su takvi da svak pokusava izvuci maksimim iz postojece situacije.
http://fkzeljeznicar.ba/dogovoreno-prod ... cem/13079/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo i zvanično na zvaničnoj stranici kluba kako ovo objašnjavaš ?
Sta ti je ovdje zvanicno pise da su dogovorili usmeno...Okolnosti se mjenjaju.Opet kazem sacekati da se vidi bezveze se pljuje i ne treba letiti pred rudu.Sigurno ce sve biti obrazlozeno sta i kako.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 30 jan 2015, 19:18

Tomo i Kvesa su zasluzili da im se isplate zaradjene pare...Samo kod nas ima to ako ljudi traze novac da ih neko napada...Sto se tice utakmice dobro bilo...trazi se od napadaca da dolaze po lopte i da puno rade sto je extra...nema statike....napadac nam po meni nije potreban tu je Baja samo ce mu se pritisak svezati...a imaju po potrebi Varea i Nedo...nama su svi bolji od nasih igraca....po meni ako tomo ode malog Amira gurnuti u vatru...

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 30 jan 2015, 19:20

slika

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 30 jan 2015, 19:27

Do uprave je Željo dobija od njega 150 hiljada evradi a njemu daju nude manji ugovor i dužni mu pare Tomiću i kaže nek mu daju pola duga produžit će ugovor ajde nek neko od nas radi đaba, ovo je ,muka nesposobne uprave i glupe.

TOMI 50 hiljada dužni, a Kvesiću 40 hiljada.
Zadnja izmjena: fininavijac, dana/u 30 jan 2015, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 30 jan 2015, 19:35

fininavijac je napisao/la:Do uprave je Željo dobija od njega 150 hiljada evradi a njemu daju nude manji ugovor i dužni mu pare Tomiću i kaže nek mu daju pola duga produžit će ugovor ajde nek neko od nas radi đaba, ovo je ,muka nesposobne uprave i glupe.
Zašto je skoro svaki tvoj post protiv uprave, i direktno protiv Gredića?

Taj tvoj info je prdimahovina što bi rekli Nadrealisti.

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 30 jan 2015, 19:38

Ipee je napisao/la:
fininavijac je napisao/la:Do uprave je Željo dobija od njega 150 hiljada evradi a njemu daju nude manji ugovor i dužni mu pare Tomiću i kaže nek mu daju pola duga produžit će ugovor ajde nek neko od nas radi đaba, ovo je ,muka nesposobne uprave i glupe.

pitaj tomića brate dug 50 hiljada Tomići i 40 hiljada Kvesiću, dali su veću ponudu ovi iz Češke ali njemu smanjili plaću oni tamo, i on tražio 10 hiljada eura od te ponude ovi naši odbili, kao i platu za 12 mjesec da mu odbiju pitaj tamo ti slikaš njih fino.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 30 jan 2015, 19:43

super je napisao/la:
domorocki je napisao/la:
super je napisao/la:kvesic dogovorio produzetak ugovora sa nama :clap:
jel 100%
100%
I sta kazes 100% cccccccc
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 30 jan 2015, 19:45

ništa strašno, na tribini zapad uvijek ima mjesta za takve..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 30 jan 2015, 19:46

Nema šanse da je dug toliki.

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 30 jan 2015, 19:49

Ipee je napisao/la:Nema šanse da je dug toliki.
Pitaj brate nema ljutnje sve pitaš i nemoj mislit da su nevinašca nije riješenje ni to treba neko da potpisuje bjanko ugovore jel to pa daj platu, ajd ti radi bez plate zaboga.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 30 jan 2015, 19:51

Ma sve je to tacno kad je Selimovicu oko 60 sto nebi njima bio
Liverpool !

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 30 jan 2015, 19:51

Neandertalac je napisao/la:
Ipee je napisao/la:

Ovo je ono odvratno pasce sto svakih 10 dana mijenja nick i samo provocira i omalovazava, nebitno pod kojim nickom pise. Administracijo, jel ima neka ip , ili nacin da se ovaj maloumnik zastavi, ***** mu komplet familiju, pitar milion posto. *ebo ga i forum i sto grobova kad ti svaka suga moze drkati zivce ...
A ti si ko pravo kulturan neki lik, i ja pozivam administraciju da ti ban lupi for life zbog lažnih optužbi i vrijeđanja.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 30 jan 2015, 19:52

Ipee je napisao/la:

pitaj tomića brate dug 50 hiljada Tomići i 40 hiljada Kvesiću, dali su veću ponudu ovi iz Češke ali njemu smanjili plaću oni tamo, i on tražio 10 hiljada eura od te ponude ovi naši odbili, kao i platu za 12 mjesec da mu odbiju pitaj tamo ti slikaš njih fino.
To znaci da nisu nijednu platu primili, sto je nemoguce. I isto to znaci da je Kvesic onako povrijedjen imao skoro 4000 KM platu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jan 2015, 19:55

Ispade da Tomić godinama nije primio platu. Zanimljivo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 30 jan 2015, 19:55

Pitaj brate nema ljutnje sve pitaš i nemoj mislit da su nevinašca nije riješenje ni to treba neko da potpisuje bjanko ugovore jel to pa daj platu, ajd ti radi bez plate zaboga.
Sve pet. Nego treba čuti i drugu stranu. Znam da se Jamaku dugovalo oko 20 hiljada, a došao je u isto vrijeme kad i Kvesa. Plate su dobijali, to su vjerovatno neke premije i mislim da su te cifre koje si napisao uveličane.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 30 jan 2015, 19:56

mukitmovac je napisao/la:
Ma sve je to tacno kad je Selimovicu oko 60 sto nebi njima bio
Koliko ja znam klub nije marke dužan Selimoviću, da mu je klub dužan on bi ga tužio, isto kao i ono gov.no Elvir Colic
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 30 jan 2015, 19:57

Ipee je napisao/la:
Sve pet. Nego treba čuti i drugu stranu. Znam da se Jamaku dugovalo oko 20 hiljada, a došao je u isto vrijeme kad i Kvesa. Plate su dobijali, to su vjerovatno neke premije i mislim da su te cifre koje si napisao uveličane.
Pa ljudi vole i klub i navijače i mi njih jasno je ali neka da uprava po pola tih para ljudi će potpisat tražiš neke igrače, a ni ove nemožeš izmirit nije uprava klub **** ovakvu sirotinjsku upravu nikad gora, ali oni se predstavljaju u ime kluba.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 30 jan 2015, 20:01

Evo Radovanovic potpisa za Zvijezdu, a on bi nam sad kad nece Kvesic dobro dosao ovo pola sezone
Liverpool !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Majestic-12 [Bot] i 31 gost.