SP Qatar 2015 - rukomet

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

curryisbackagain
Kontakt:

Re: SP Qatar 2015 - rukomet

Post Postao/la curryisbackagain » 30 jan 2015, 18:20

plavipatriota je napisao/la:uspjehu katara se može radovati samo neko ko nema nikakvog osjećaja za sport, patriotizam,moral i sve žive principe!

koja je razlika između kluba i reprezentacije :puke: :puke: :puke:
Hahaha jeste ljubomorni abd katar do titule

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 jan 2015, 18:20

Mozes naturalizirat igraca kao i u svako mdrugom sportu. Sta je problem ljudi, pa pogledajte samo kosarku, pa i nogomet. I ovdje moras cekat 3 godine za promijenit reprezentaciju.
Katar je pokupio sve otpatke koji nisu mogli igrat za svoje reprezentacije (+ Saric) i to je to. Izgleda ruzno jer su svi naturalizirani, ali eto...

I zbilja su igrali dobro, izgledali dobro, nikakvi suci tu nisu igrali ulogu. Valero Rivera - klanjam ti se. Kakav trener! Od prosjecne momcadi napravio je finalista. Otvorio im se zdrijeb i zasluzeno su tamo. Mozete se ljutit', ali to je istina.

I opet zalim od koga smo ispali, pa ova Poljska je ocajna i jos pljescu sucima na kraju, pa jel ih stid to radit nakon onakve sramotne igre :puke:

Rukomet previse volim da bi na ovo gledao kao na sramotu, vise gledam kao na iznenadjenje. Nadam se da u drugom polufinalu dobivaju cigani, malo su mi drazi od Francuza :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 jan 2015, 18:21

Admir_Sa je napisao/la:šta ovo poljaci aplaudiraju sudijama, jesu li ih fakat danas pokrali ili je nešto drugo u pitanju
onako pomalo, ništa strašno... strašna je poljska odbrana kojoj su desnjaci davali golove sa desne strane, prodali im x puta fintu i usetavali se u go, onda sa igračem više stalno primali golove gdje igrači katara naprave višak(ej sa 5 igrača), golman ništa nije skinuo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jan 2015, 18:21

Rivera :tokralju:

Katar zasluženo do finala :thumbup:

Oni su svoj cilj ispunili, a to su OI, u finalu nemaju šta izgubiti, ko god bude sa druge strane će da bude ogromni favorit, iako ne sumnjam da bi Rivera volio svoje Špance :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 30 jan 2015, 18:22

Odvede Rivera Katar u finalee... :tokralju: :tokralju:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 30 jan 2015, 18:22

ma uzivam kada ispadaju europljani od zemalja treceg svijeta a gledaj samo ovih bordo dresova :ljepota:
trpaj :urnebes:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 30 jan 2015, 18:23

Lillard je napisao/la:Mozes naturalizirat igraca kao i u svako mdrugom sportu. Sta je problem ljudi, pa pogledajte samo kosarku, pa i nogomet. I ovdje moras cekat 3 godine za promijenit reprezentaciju.
Katar je pokupio sve otpatke koji nisu mogli igrat za svoje reprezentacije (+ Saric) i to je to. Izgleda ruzno jer su svi naturalizirani, ali eto...
Koliko se izbjeglico može u košarci naturalizovati igraca :?:

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 jan 2015, 18:23

DANTES je napisao/la:
filip13 je napisao/la:ovi ex yu igraci sto igraju za katar,jesu vec igrali za ex vu repke,znam za sarica,ostali?
pazi sada
šarić branio za srbiju, pa za bosnu, trebao za španiju, sada za katar
žarko marković rođeni beograđanin, igrao za Crnu Goru
goran stojanović branio za crnu goru
ne znam za ostale

o tome i pricam,**** ovo,koliko je pravih katarana u sastavu,ali bas da igraju?

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 30 jan 2015, 18:24

ne može se poredit naturilizovanje igrača u bilo kojem sportu naspram rukometa...
reprezentacije u rukometu je toliko lako mijenjat, da je sljedeći korak ihf-a garant da može igrati za dvije istovremeno...

antisport!

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 jan 2015, 18:26

plavipatriota je napisao/la:ne može se poredit naturilizovanje igrača u bilo kojem sportu naspram rukometa...
reprezentacije u rukometu je toliko lako mijenjat, da je sljedeći korak ihf-a garant da može igrati za dvije istovremeno...

antisport!

:mrgreen: :thumbup:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 jan 2015, 18:26

filip13 je napisao/la:o tome i pricam,**** ovo,koliko je pravih katarana u sastavu,ali bas da igraju?
Ali to nije do Katara nego do cirkusa od organizacije IHF, ljudi su iskoristili samo šta im je ponuđeno. Koliko je samo puta viđena nepravda u rukometu ovo danas nije ništa posebno, Poljaci su sami sebe pobijedili.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 jan 2015, 18:26

filip13 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
filip13 je napisao/la:ovi ex yu igraci sto igraju za katar,jesu vec igrali za ex vu repke,znam za sarica,ostali?
pazi sada
šarić branio za srbiju, pa za bosnu, trebao za španiju, sada za katar
žarko marković rođeni beograđanin, igrao za Crnu Goru
goran stojanović branio za crnu goru
ne znam za ostale

o tome i pricam,**** ovo,koliko je pravih katarana u sastavu,ali bas da igraju?
možda jedan...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

curryisbackagain
Kontakt:

Post Postao/la curryisbackagain » 30 jan 2015, 18:28

Veca je nepravda sto su njemacka i island igrali ovo prvenstvo pa ne vidim da pricate puno o tome...stas kad 50% bosnji baca drkicu na svabe

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 jan 2015, 18:28

Ja rukometa i govana, sigurno nikad gore polufinale, a i prvenstvo općenito, ja nijednu dobru utakmicu nisam pogledo, jedino Danska-Španija je bila dobra i vjerovatno ovo polufinale što nas očekuje će biti zanimljivo ostalo :thumbdown:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 jan 2015, 18:30

legenda reala je napisao/la:Ja rukometa i govana, sigurno nikad gore polufinale, a i prvenstvo općenito, ja nijednu dobru utakmicu nisam pogledo, jedino Danska-Španija je bila dobra i vjerovatno ovo polufinale što nas očekuje će biti zanimljivo ostalo :thumbdown:
ali je tvoj valero pokazao kakav je tata, rukometni duda ivković...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 jan 2015, 18:32

Belmin6 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Mozes naturalizirat igraca kao i u svako mdrugom sportu. Sta je problem ljudi, pa pogledajte samo kosarku, pa i nogomet. I ovdje moras cekat 3 godine za promijenit reprezentaciju.
Koliko se izbjeglico može u košarci naturalizovati igraca :?:
Klosaru nauci se razgovarat prvo.

Drugo, zar je bitno? Meni je isto imao neko 1, 3, 7 naturaliziranih igraca.
Znam kakva su organizacije IHF i EHF, ali FIBA nije nista bolje. Ali rukomet je predobar sport i ova bagra sto ga vodi samo sputava u daljenjem napretku.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2015, 18:33

Ne podrzavam ovo,smijesno je imati ovakve igrace u reprezentaciji..jedino sto bi moglo proci je trener jer on ne igra,nije taj faktor ali igraci...jadno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 30 jan 2015, 18:34

curryisbackagain je napisao/la:Veca je nepravda sto su njemacka i island igrali ovo prvenstvo pa ne vidim da pricate puno o tome...stas kad 50% bosnji baca drkicu na svabe
i to je ogromno sranje, ali ovo je veće!

koja je svrha onda reprezentacija?

Da sam rođeni Katranin (valjda se ovako kaže) NIKADA ne bih mogao navijati za ovu reprezentaciju, isto ko da navijaš za ove:
slika

ali šta će arapski čoban koji i ne zna šta je sport, briše guzu parama i bitno mu je samo da pokaže koliki je dasa pa on može mimo svega, a ustvari samo pokazuje kako nema nikakvih principa i da je obična seljačina i da im treba zabranit bavljenje sportom! jašu kamile 90 % vremena u godini i onda u finalu svjetskog prvenstva, u fudbalu u ekipi im igrač (u osimovoj ekipi) kaže: "nisam mogao doći na trening" ili "porezo sam se dok sam sijekao nokte" i opravdano mu bude... To sve dokazuje koliko oni imaju smisla za sport, za nadmetanje, i jesu za pustinje i kamile, a na njihovom mjestu bi onim ogrtačima silnim pokrio i facu da me ne gleda svijet jer bih se sebe stidio!

curryisbackagain
Kontakt:

Post Postao/la curryisbackagain » 30 jan 2015, 18:37

Drug koji je ovo sport s ovim crncugama,posto fkt ovo nisam upratio. Mali fudbal? Jbo to to se i ne prati puno

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 30 jan 2015, 18:38

Taman da nam svi iz Ruande igraju u reprezentacijama svim srcem ću biti uz njih.

:bih:

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.