Hahaha jeste ljubomorni abd katar do tituleplavipatriota je napisao/la:uspjehu katara se može radovati samo neko ko nema nikakvog osjećaja za sport, patriotizam,moral i sve žive principe!
koja je razlika između kluba i reprezentacije![]()
![]()
SP Qatar 2015 - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- curryisbackagain
- Kontakt:
Re: SP Qatar 2015 - rukomet
Mozes naturalizirat igraca kao i u svako mdrugom sportu. Sta je problem ljudi, pa pogledajte samo kosarku, pa i nogomet. I ovdje moras cekat 3 godine za promijenit reprezentaciju.
Katar je pokupio sve otpatke koji nisu mogli igrat za svoje reprezentacije (+ Saric) i to je to. Izgleda ruzno jer su svi naturalizirani, ali eto...
I zbilja su igrali dobro, izgledali dobro, nikakvi suci tu nisu igrali ulogu. Valero Rivera - klanjam ti se. Kakav trener! Od prosjecne momcadi napravio je finalista. Otvorio im se zdrijeb i zasluzeno su tamo. Mozete se ljutit', ali to je istina.
I opet zalim od koga smo ispali, pa ova Poljska je ocajna i jos pljescu sucima na kraju, pa jel ih stid to radit nakon onakve sramotne igre
Rukomet previse volim da bi na ovo gledao kao na sramotu, vise gledam kao na iznenadjenje. Nadam se da u drugom polufinalu dobivaju cigani, malo su mi drazi od Francuza
Katar je pokupio sve otpatke koji nisu mogli igrat za svoje reprezentacije (+ Saric) i to je to. Izgleda ruzno jer su svi naturalizirani, ali eto...
I zbilja su igrali dobro, izgledali dobro, nikakvi suci tu nisu igrali ulogu. Valero Rivera - klanjam ti se. Kakav trener! Od prosjecne momcadi napravio je finalista. Otvorio im se zdrijeb i zasluzeno su tamo. Mozete se ljutit', ali to je istina.
I opet zalim od koga smo ispali, pa ova Poljska je ocajna i jos pljescu sucima na kraju, pa jel ih stid to radit nakon onakve sramotne igre

Rukomet previse volim da bi na ovo gledao kao na sramotu, vise gledam kao na iznenadjenje. Nadam se da u drugom polufinalu dobivaju cigani, malo su mi drazi od Francuza

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
onako pomalo, ništa strašno... strašna je poljska odbrana kojoj su desnjaci davali golove sa desne strane, prodali im x puta fintu i usetavali se u go, onda sa igračem više stalno primali golove gdje igrači katara naprave višak(ej sa 5 igrača), golman ništa nije skinuoAdmir_Sa je napisao/la:šta ovo poljaci aplaudiraju sudijama, jesu li ih fakat danas pokrali ili je nešto drugo u pitanju
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rivera
Katar zasluženo do finala
Oni su svoj cilj ispunili, a to su OI, u finalu nemaju šta izgubiti, ko god bude sa druge strane će da bude ogromni favorit, iako ne sumnjam da bi Rivera volio svoje Špance

Katar zasluženo do finala

Oni su svoj cilj ispunili, a to su OI, u finalu nemaju šta izgubiti, ko god bude sa druge strane će da bude ogromni favorit, iako ne sumnjam da bi Rivera volio svoje Špance

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Odvede Rivera Katar u finalee...

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma uzivam kada ispadaju europljani od zemalja treceg svijeta a gledaj samo ovih bordo dresova
trpaj

trpaj

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Koliko se izbjeglico može u košarci naturalizovati igracaLillard je napisao/la:Mozes naturalizirat igraca kao i u svako mdrugom sportu. Sta je problem ljudi, pa pogledajte samo kosarku, pa i nogomet. I ovdje moras cekat 3 godine za promijenit reprezentaciju.

DANTES je napisao/la:pazi sadafilip13 je napisao/la:ovi ex yu igraci sto igraju za katar,jesu vec igrali za ex vu repke,znam za sarica,ostali?
šarić branio za srbiju, pa za bosnu, trebao za španiju, sada za katar
žarko marković rođeni beograđanin, igrao za Crnu Goru
goran stojanović branio za crnu goru
ne znam za ostale
o tome i pricam,**** ovo,koliko je pravih katarana u sastavu,ali bas da igraju?
- plavipatriota
- Kontakt:
ne može se poredit naturilizovanje igrača u bilo kojem sportu naspram rukometa...
reprezentacije u rukometu je toliko lako mijenjat, da je sljedeći korak ihf-a garant da može igrati za dvije istovremeno...
antisport!
reprezentacije u rukometu je toliko lako mijenjat, da je sljedeći korak ihf-a garant da može igrati za dvije istovremeno...
antisport!
plavipatriota je napisao/la:ne može se poredit naturilizovanje igrača u bilo kojem sportu naspram rukometa...
antisport!

Ali to nije do Katara nego do cirkusa od organizacije IHF, ljudi su iskoristili samo šta im je ponuđeno. Koliko je samo puta viđena nepravda u rukometu ovo danas nije ništa posebno, Poljaci su sami sebe pobijedili.filip13 je napisao/la:o tome i pricam,**** ovo,koliko je pravih katarana u sastavu,ali bas da igraju?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
možda jedan...filip13 je napisao/la:DANTES je napisao/la:pazi sadafilip13 je napisao/la:ovi ex yu igraci sto igraju za katar,jesu vec igrali za ex vu repke,znam za sarica,ostali?
šarić branio za srbiju, pa za bosnu, trebao za španiju, sada za katar
žarko marković rođeni beograđanin, igrao za Crnu Goru
goran stojanović branio za crnu goru
ne znam za ostale
o tome i pricam,**** ovo,koliko je pravih katarana u sastavu,ali bas da igraju?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- curryisbackagain
- Kontakt:
Veca je nepravda sto su njemacka i island igrali ovo prvenstvo pa ne vidim da pricate puno o tome...stas kad 50% bosnji baca drkicu na svabe
- legenda reala
- Kontakt:
Ja rukometa i govana, sigurno nikad gore polufinale, a i prvenstvo općenito, ja nijednu dobru utakmicu nisam pogledo, jedino Danska-Španija je bila dobra i vjerovatno ovo polufinale što nas očekuje će biti zanimljivo ostalo 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ali je tvoj valero pokazao kakav je tata, rukometni duda ivković...legenda reala je napisao/la:Ja rukometa i govana, sigurno nikad gore polufinale, a i prvenstvo općenito, ja nijednu dobru utakmicu nisam pogledo, jedino Danska-Španija je bila dobra i vjerovatno ovo polufinale što nas očekuje će biti zanimljivo ostalo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Klosaru nauci se razgovarat prvo.Belmin6 je napisao/la:Koliko se izbjeglico može u košarci naturalizovati igracaLillard je napisao/la:Mozes naturalizirat igraca kao i u svako mdrugom sportu. Sta je problem ljudi, pa pogledajte samo kosarku, pa i nogomet. I ovdje moras cekat 3 godine za promijenit reprezentaciju.
Drugo, zar je bitno? Meni je isto imao neko 1, 3, 7 naturaliziranih igraca.
Znam kakva su organizacije IHF i EHF, ali FIBA nije nista bolje. Ali rukomet je predobar sport i ova bagra sto ga vodi samo sputava u daljenjem napretku.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne podrzavam ovo,smijesno je imati ovakve igrace u reprezentaciji..jedino sto bi moglo proci je trener jer on ne igra,nije taj faktor ali igraci...jadno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- plavipatriota
- Kontakt:
i to je ogromno sranje, ali ovo je veće!curryisbackagain je napisao/la:Veca je nepravda sto su njemacka i island igrali ovo prvenstvo pa ne vidim da pricate puno o tome...stas kad 50% bosnji baca drkicu na svabe
koja je svrha onda reprezentacija?
Da sam rođeni Katranin (valjda se ovako kaže) NIKADA ne bih mogao navijati za ovu reprezentaciju, isto ko da navijaš za ove:

ali šta će arapski čoban koji i ne zna šta je sport, briše guzu parama i bitno mu je samo da pokaže koliki je dasa pa on može mimo svega, a ustvari samo pokazuje kako nema nikakvih principa i da je obična seljačina i da im treba zabranit bavljenje sportom! jašu kamile 90 % vremena u godini i onda u finalu svjetskog prvenstva, u fudbalu u ekipi im igrač (u osimovoj ekipi) kaže: "nisam mogao doći na trening" ili "porezo sam se dok sam sijekao nokte" i opravdano mu bude... To sve dokazuje koliko oni imaju smisla za sport, za nadmetanje, i jesu za pustinje i kamile, a na njihovom mjestu bi onim ogrtačima silnim pokrio i facu da me ne gleda svijet jer bih se sebe stidio!
- curryisbackagain
- Kontakt:
Drug koji je ovo sport s ovim crncugama,posto fkt ovo nisam upratio. Mali fudbal? Jbo to to se i ne prati puno
Taman da nam svi iz Ruande igraju u reprezentacijama svim srcem ću biti uz njih.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.