SP Qatar 2015 - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: SP Qatar 2015 - rukomet
Koliki je ovaj Vidal

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- curryisbackagain
- Kontakt:
Francuzi ce ih 10 razlike tuci
Kako brani Danijel 
Što bi naši stari rekli mašallahNerminovic je napisao/la:Koliki je ovaj Vidal![]()
![]()
![]()
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja sam veliki pobornik štopanja vremena čak i u fudbalu, da se razumijemo.DANTES je napisao/la:zaista bi trebalo uvesti ograničenje napada na 30sek
@duke nema veze, neka se snađu... treba probati, ako ide, ide.. eno odbojke... od jednog dosadnog sporta je sa korekcijom pravila postala jedan od zanimljivijih
Rukomet treba drastičnu reformu gdje vrijeme za napad predstavlja jedan vrlo mali dio ogromnog mozaika potrebnih promjena.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Janez je napisao/la:Što bi naši stari rekli mašallahNerminovic je napisao/la:Koliki je ovaj Vidal![]()
![]()
![]()
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
ovi ex yu igraci sto igraju za katar,jesu vec igrali za ex vu repke,znam za sarica,ostali?
-
jasko_juve
- Kontakt:
Kakav previd sudija kod gola Markovica maloprije, 3,4 cm je nagazio na liniju kod gola..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@DukeOfWellington
A da li se spominjalo općenito ima li nekih naznaka-zahtjeva da se ograniči uticaj sudija na igru i rezultat i da se urade reforme koje ti između ostalog po pitanju trajanja napada spominješ? Ima li neko da je počeo pričati o poboljšanju igre i promjena pravila?
A da li se spominjalo općenito ima li nekih naznaka-zahtjeva da se ograniči uticaj sudija na igru i rezultat i da se urade reforme koje ti između ostalog po pitanju trajanja napada spominješ? Ima li neko da je počeo pričati o poboljšanju igre i promjena pravila?
- curryisbackagain
- Kontakt:
Kako im laganne golove daju. Kakvi majstori zasluzili ssu ovo finale idemo kraljevi po zlato
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ono što ja znam niko iz IHF-a ne priča o tome. Sve je to i dalje nezvanična priča i na nivou prijedloga.Janez je napisao/la:@DukeOfWellington
Ma silovat će ih bilo Francuzi, Bilo Španjolci. Poljska je limitirana ekipa skroz. Ulazak Katara u finale je senzacija možda veća i od grčkog osvajanja EP-a u nogometu.
- curryisbackagain
- Kontakt:
Cist sedmerac sta ovaj suko prica
-
Nerminovic
- Kontakt:
Koja je ovo sramota za sport opcenito...još malo pa će i u fudbalu i u košarci početi zaobilaziti pravila 
I treba sve ove internacionalce da bude sramota sto drže ruku na srcu i pjevaju tuđu himnu...bar za mene
I treba sve ove internacionalce da bude sramota sto drže ruku na srcu i pjevaju tuđu himnu...bar za mene
OnlyUnited je napisao/la:16. mjesto u Portugalu davne 2003.koji je do sad najbolji uspjeh katara na velikim takmičenjima?
jadan je rukomet sa ovakvim pravilima oko preregistracije igraca,svakih par godina mogu mijenjati reprezentacije
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Poljacima krivo 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Jao aplauza sudijama... 
pazi sadafilip13 je napisao/la:ovi ex yu igraci sto igraju za katar,jesu vec igrali za ex vu repke,znam za sarica,ostali?
šarić branio za srbiju, pa za bosnu, trebao za španiju, sada za katar
žarko marković rođeni beograđanin, igrao za Crnu Goru
goran stojanović branio za crnu goru
ne znam za ostale
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
šta ovo poljaci aplaudiraju sudijama, jesu li ih fakat danas pokrali ili je nešto drugo u pitanju
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.