SP Qatar 2015 - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP Qatar 2015 - rukomet
Jure i Kapo 

a kad vidi statistiku garant će reći kako ljudi koji vode statistiku to loše rade, jer nisu upisali dva gola Jureckommirzatele je napisao/la:AHAHAHAHAHAHAH.. EVO GA SKONTAO, ALI KAZE IAKO JE DAO DVA GOLA ZAMJENJEN JE JURECKImirzatele je napisao/la:Da vidimo koliko ce komentatoru trebati da shvati da na crti nije Jurecki nego Syprzak, vec 2 gola daje momak, on govori Jurecki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- OnlyUnited
- Kontakt:
Poljska odbrana u par navrata smijesna.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Consigliere
- Kontakt:
Fuj...
Ajde, Poljska, nemojte se zayebavati 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Neandertalac
- Kontakt:
Uzima ovo Qatar rutinski. Onaj trener im je madzionicar, svaka mu cast. 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kako igraj ovaj Katar, pa ljudi sa zemlje šutaju. 

Katar sjajan. Moram priznat' da sam iznenađen, svaka čast Riveri.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kad na kraju Katar osvojio SP.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Ovaj rukomet je generalno glup sport, od vrha do dna. Od izbacivanja ekipa koje su se regularno plasirale na prvenstvo do ove reprezentacije svijeta koja na dresu ima zastavu Katra, onako radi stajlinga vjerovatno. Sve do samih pravila i nenormalnog uticaja sudija na krajnji ishod, nešto slično ne postoji ni u jednom sportu valjda. Napad nekad traje dvije minute, nekad 30 sekundi, kako se sucima ćefne. Makar bi to mogli popravit ograničenjem napada na 20 ili 30 sekundi.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Razmišljaju o tome. Ne znam zašto čekaju. To bi bilo najpoštenije.Hombre je napisao/la:Ovaj rukomet je generalno glup sport, od vrha do dna. Od izbacivanja ekipa koje su se regularno plasirale na prvenstvo do ove reprezentacije svijeta koja na dresu ima zastavu Katra, onako radi stajlinga vjerovatno. Sve do samih pravila i nenormalnog uticaja sudija na krajnji ishod, nešto slično ne postoji ni u jednom sportu valjda. Napad nekad traje dvije minute, nekad 30 sekundi, kako se sucima ćefne. Makar bi to mogli popravit ograničenjem napada na 20 ili 30 sekundi.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Najveći problem ograničenog napada su deveterci, dok se izvede jedan vrlo lako može isteći i 10 sekundi. Da li je zaustavljanje vremena prilikom deveteraca rješenje to je sad druga priča.
Neshvatljivo losa igra Poljaka na oba kraja. Ne znam sta im je.
zaista bi trebalo uvesti ograničenje napada na 30sek
@duke nema veze, neka se snađu... treba probati, ako ide, ide.. eno odbojke... od jednog dosadnog sporta je sa korekcijom pravila postala jedan od zanimljivijih
@duke nema veze, neka se snađu... treba probati, ako ide, ide.. eno odbojke... od jednog dosadnog sporta je sa korekcijom pravila postala jedan od zanimljivijih
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- OnlyUnited
- Kontakt:
Raspad Poljske. Zustavljen Jurecki, i tako je otklonjena opasnost po gol protivnika. Defanzivno losiji nego inace.
koji je do sad najbolji uspjeh katara na velikim takmičenjima?
- curryisbackagain
- Kontakt:
Najdosadnije prvenstvo ikad
- OnlyUnited
- Kontakt:
16. mjesto u Portugalu davne 2003.koji je do sad najbolji uspjeh katara na velikim takmičenjima?
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 30 jan 2015, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Igra im se sastoji od šutiranja bekova i guranja na pivota. I to su im zaustavili. Rivera nije Goluža.muamerc je napisao/la:Neshvatljivo losa igra Poljaka na oba kraja. Ne znam sta im je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.