FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 29 jan 2015, 19:14

Za DŽafića je suvišno trošiti riječi. Njega navijači na Tušnju neće prihvatiti.
Ja volim FK Tuzla City

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 29 jan 2015, 19:38

Mislim da bi ovoj ekipi odlično došao Filip Arežina,ovi koji su malo bolje upućeni u PL BiH znaju da je riječ o odličnom igraču,igrao u Zrinjskom,Olimpicu bio član mlade reprezentacije,a sada se smuca po 2. HNL :crazy: :crazy:
Mislim da bi uz malo disciplini mogo se sreditii i odlično poslužiti ekkipi na toj poziiciji centralnog veznog :cool:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 29 jan 2015, 19:46

intercontinental je napisao/la:Mislim da bi ovoj ekipi odlično došao Filip Arežina,ovi koji su malo bolje upućeni u PL BiH znaju da je riječ o odličnom igraču,igrao u Zrinjskom,Olimpicu bio član mlade reprezentacije,a sada se smuca po 2. HNL :crazy: :crazy:
Mislim da bi uz malo disciplini mogo se sreditii i odlično poslužiti ekkipi na toj poziiciji centralnog veznog :cool:
Arezina strasan igrac a i mlad :hmmmmm: cuj druga HNL, steta :?

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 29 jan 2015, 19:49

FranckRibery je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Mislim da bi ovoj ekipi odlično došao Filip Arežina,ovi koji su malo bolje upućeni u PL BiH znaju da je riječ o odličnom igraču,igrao u Zrinjskom,Olimpicu bio član mlade reprezentacije,a sada se smuca po 2. HNL :crazy: :crazy:
Arezina strasan igrac a i mlad :hmmmmm: cuj druga HNL, steta :?
I ja kažem šteta :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 29 jan 2015, 20:49

Uh brate cini mi se da tom treba mnooogo, mnogo discipline. Po pricama fudbalera (i tim kuloarima :mrgreen:) vazi za jednog od najnedisciplinovanijih fusbalera - svima je dobar osim samom sebi. Inace veliki potencijal bh nogometa bio, i bas zbog te njegove (ne)discipline nisam siguran da vise jeste. :roll:
075

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 29 jan 2015, 20:54

TzBulevar87 je napisao/la:
Uh brate cini mi se da tom treba mnooogo, mnogo discipline. Po pricama fudbalera (i tim kuloarima :mrgreen:) vazi za jednog od najnedisciplinovanijih fusbalera - svima je dobar osim samom sebi. Inace veliki potencijal bh nogometa bio, i bas zbog te njegove (ne)discipline nisam siguran da vise jeste. :roll:
Šteta za njega,ali mislim da bi ga Husref mogo dovesti u red :)

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 29 jan 2015, 21:00

intercontinental je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:
Šteta za njega,ali mislim da bi ga Husref mogo dovesti u red :)
Nemamo mi vremena da izigravamo pedagoge. Ako ti nije dovoljno da igras medju najboljim uslovima u drzavi a tvoje je samo da igras dobar fudbal onda ti nema pomoci.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jan 2015, 21:09

Najbolja utakmica mu je bila protiv Srbije u Tuzli.

Bio bi dobar..isto kao i Bekic

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jan 2015, 15:08

http://petrovoinfo.com/sport/article.ph ... like-zelje

Ovog momka moramo vratiti. Trenutno je u Bratstvu - Gračanica. Otišao prošlog ljeta nakon 4 god u Omladinskom pogonu Slobode.Tih nenametljiv ali na terenu lav. U Bratstvu je rezerva "djedu" Kadiću i Šuši.
Ja volim FK Tuzla City

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 30 jan 2015, 15:34

Danas u havazovom sportu intervju sa Husrefom, doći će još sigurno 2 pojačanja a potrebno je i više. Husref zadovoljan organizacijom u klubu, Azmirom i navijačima.
Na kraju pitanje Sarajeva, želi da s nama osigura opstanak što ranije ne čekajući zadnja kola, a u zadnjem kolu da proslavi sa Sarajevom titulu. :D

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jan 2015, 15:57

Armin (Mujo)Delić mogao bi biti rješenje za nas.Jesenas je odigrao 13 utakmica za Bratstvo.On je 1983 godište. Iskusan i brz igrač , dobar tehničar. Igrao je za Slobodu u teškom vremenu do 2007g. Klasični def.vezni a može da igra i ofanzivnog.
Ja volim FK Tuzla City

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 30 jan 2015, 17:11

Kad bi @Sloboda72 dovodio igrace mi bismo ispali ponovo u 1.LFBiH. :lol:

Mani se bolan vise djedova i igraca koji su na klupi timova Federalne lige. Nama trebaju ciljana pojacanja, od kojih cemo imati hajra i u buducnosti.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 30 jan 2015, 18:03

Batva je napisao/la:Kad bi @Sloboda72 dovodio igrace mi bismo ispali ponovo u 1.LFBiH. :lol:

Mani se bolan vise djedova i igraca koji su na klupi timova Federalne lige. Nama trebaju ciljana pojacanja, od kojih cemo imati hajra i u buducnosti.
Ovaj igrač bi bio od koristi prije jedno godinu sigurno. Za nas kad je igrao drugu sezonu u PL, lik sam igrao, sjećam se utakmice na Tušnju (Olimpic - Gradina), izgubili se igrači Olimpica bili.

Sad teško da je to pojačanje. Pojačanje bi bio Gradini u Prvoj ligi, a u Slobodi u PL teško.. i još u tim godinama
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jan 2015, 19:15

Batva je napisao/la:Kad bi @Sloboda72 dovodio igrace mi bismo ispali ponovo u 1.LFBiH. :lol:

Vrijeme nam curi, o tome se radi.Moji favoriti su Alen Dedić iz Čelika i Miljenko Bošnjak iz GOŠK -a. Danas me već fata srklet, pa sam razmišljao, ko još ima kvalitetan na ovoj poziciji. Mujo Delić je stotinu put dokazan igrač. Njegovo iskustvo je njegova prednost. Buco je iz Sarajeva došao stariji i sav "skrpljen", pa nam pomogao i 2005/6 i 2006/7 i 2007/8 kad je vraćen nakon 3. kola sa pozajmice iz Bratstva u poodmaklim godinama za fudbalera.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 30 jan 2015, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 jan 2015, 19:27

http://sportsport.ba/bh_fudbal/kuduzovi ... cki/152164
Mogli smo i Kenana Čejvanovića dovesti, ako već Moranjkić neće.On je dobar na halfu i desnom beku.
Nama fali informacija na vrijeme.Nas srebrnički "stučnjaci",očito loše informišu.
Ja volim FK Tuzla City

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 30 jan 2015, 19:46

sloboda72 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kuduzovi ... cki/152164
Mogli smo i Kenana Čejvanovića dovesti, ako već Moranjkić neće.On je dobar na halfu i desnom beku.
Nama fali informacija na vrijeme.Nas srebrnički "stučnjaci",očito loše informišu.
Dobro neko napisa ti da sastavljas ekipu mi bi opet igrali prvu federalnu ;) Kakav crni Cejvanovic nije to ni blizu onog igraca sto je nekad bio, i koliko se sjecam vec je bio kod nas dok smo igrali federalnu pa smo mu svi **** od-do jer je taraba od igraca

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jan 2015, 19:51

sloboda72

stvarno više ne mogu da šutim, de popusti nas s tim pojačanima ;) postao si gori od joksimovica jebt

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 jan 2015, 19:57

Niko nije spomenuo da se Mirhad Mehanovic operisao, majstore vrati nam se sto prije na teren.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 30 jan 2015, 20:03

Iskustvo nam je potrebno.To iskustvo nam je donio Zeba.Ne mora značiti da će svaki iskusni igrač donijeti neku prevagu u igri.Kakav Delić,kakav Čejvanović?Manite se ćorava posla,ako će se već starudija dovoditi neka kvalitetom bude u rangu Zajka Zebe.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 30 jan 2015, 20:28

@Sloboda72

Kao sto i @Benjo_AFC86 rece, do prije godinu-dvije bi nam svi nabrojani bili velika pojacanja, ali sa vec postojecim kadrom bismo vjerovatno mogli solidno izgurati do kraja sezone i ostati u ligi. Trebamo dovoditi talentovane igrace, krasti ih od manjih i siromasnijih ekipa, davati im visegodisnje ugovore i od takvih igraca cemo imati visestruku korist, igrali bismo vazniju ulogu u ligi i kao takvi bismo mogli prodavati igrace za dobre pare. Trebamo iskoristiti i Husrefovo znanje, on sigurno moze prepoznati talenat i kapacitet igraca i od njih moze izvuci maksimum.

Onaj mali iz Drine je odlican igrac, ne sjecam se je li otisao ili trebao ici u Zelju/Sarajevo?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 1 gost.