opet kažem, nevezano za diplomatine namjere, ali mi nije to jasno
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Koliko si ih to opljackao, ako nije tajna?diplomatija je napisao/la:Ja cu sad kad odem da vidim jesu li skupili u premieru da me isplate uplatiti po petaka Leo10, baltazaru17 i Bihać baci i ti broj da bacim i tebi petaka, ko daje dobice hah
Nemoj samo ovom begipashadiplomatija je napisao/la:Ja cu sad kad odem da vidim jesu li skupili u premieru da me isplate uplatiti po petaka Leo10, baltazaru17 i Bihać baci i ti broj da bacim i tebi petaka, ko daje dobice hah
a ti si ptičicocurryisbackagain je napisao/la:Nemoj samo ovom begipashadiplomatija je napisao/la:Ja cu sad kad odem da vidim jesu li skupili u premieru da me isplate uplatiti po petaka Leo10, baltazaru17 i Bihać baci i ti broj da bacim i tebi petaka, ko daje dobice hah
Ja bih dao svoj clanski broj,ali me malo strah davati licne podatke,dosta sam se raje zamjerio na forumu,neki me vec traze vjerujem u to
Ma znaju me na pdfu engleske lige boljezgmiky je napisao/la:a ti si ptičicocurryisbackagain je napisao/la:Nemoj samo ovom begipashadiplomatija je napisao/la:Ja cu sad kad odem da vidim jesu li skupili u premieru da me isplate uplatiti po petaka Leo10, baltazaru17 i Bihać baci i ti broj da bacim i tebi petaka, ko daje dobice hah
Ja bih dao svoj clanski broj,ali me malo strah davati licne podatke,dosta sam se raje zamjerio na forumu,neki me vec traze vjerujem u to
diplomatija je napisao/la:Eto bodi, baltazar i Leo uplatio sam po petaka, nije nesto ali bolje ista nego nista
de ti sad meni posalji clanski u premieru,prvom prilikom kad dobijem saljem ti ...diplomatija je napisao/la:Eto bodi, baltazar i Leo uplatio sam po petaka, nije nesto ali bolje ista nego nista
jbg buraz nisam bio tudiplomatija je napisao/la:Bihać ima li te, hoces li dati broj, neću još dugo biti u kladionici
Nazalost igrao je na pocetku,promasio 3 suta i dovidjenja, klupa..ppero8 je napisao/la:Igra li ovaj Marković
Tipični nas mentalitet uzeo pare i sad ga boli neka stvar šupičkumaterinujasko_juve je napisao/la:Nazalost igrao je na pocetku,promasio 3 suta i dovidjenja, klupa..ppero8 je napisao/la:Igra li ovaj Marković
evo dade prvi gol..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.