do produžetaka, pau gasol imao 12 poena

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
što si to dobre dušediplomatija je napisao/la:Jesi lud begipasha, pametno ti naplaćujes po 2 eura hah, hajd neka ko bude najbrži ostavi clanski broj iz premiera ja cu uplatiti dvojici po petaka, ali volio bih bas uplatiti onim sto trenutno nemaju na računu nista
41139diplomatija je napisao/la:Jesi lud begipasha, pametno ti naplaćujes po 2 eura hah, hajd neka ko bude najbrži ostavi clanski broj iz premiera ja cu uplatiti dvojici po petaka, ali volio bih bas uplatiti onim sto trenutno nemaju na računu nista
da nam nije ista baba dala? svijetlijeg tena, sjede kose, naočale švicarske profinjene, kaput do koljena?bambus je napisao/la:Prvo 2 eura pa 5 eura..I skupi se 30 eura i ja tako mogu dojave davati,al onima u zambiji koji se i dalje pale na to..
Objavi utakmicu i napisi ovo je od mene ako prodje pocastite me ,ako ne nikom nista.Prije ces tad dobit kes,nego ovako.
Imao sam i ja dojavu,dala mi baba dok je stajala u redu za penziju.Neces vjerovat prosla..pa eto sad ce opet penzija,ja bi da skupimo barem 50 eura da babu pocastimo.
Hehehe.Evolution87 je napisao/la:daj nam je sad dok nisu blokirali
Ti si ono i prije prosio da ti neko salje pola eura na wwin jelde? Sad si nasao nesto kulturniji nacin.begipasha je napisao/la:evo sad će diplomat uplatiti 5 kerma i dobijate hahah.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.