FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vjerovatno ovaj:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Toliko sam i ja saznao ali ništa više od togaŽeljooooo je napisao/la:Taj na probi je najvjerovatnije Becirevic, jer sam gledao sastave i on mi jedini nije poznat od naših igrača..Amerigo je napisao/la:Završeno 4-1
Drugi timovi igrali 1-1
Za nas gol dao Nedo ....
Bio je igrač na probi nezzz o kome se radi ali mislim da je odlično odigrao
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Toma odigrao pola sata za drugi tim i izašao kaže problemi sa tetivom...
Sad jeli u pitanju tetiva ili nešto drugo ........
nije taj,ovaj se zove Dino ako se ne varamtm8782 je napisao/la:Vjerovatno ovaj:
-
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.at/mirnes-beci ... eler/59020" onclick="window.open(this.href);return false;
Da nije ovaj
Da nije ovaj
Ma vi stvarno niste normalni !!!
taj je proslu polusezonu igrao u Turbini,nakon par utakmica otjeran ne vidim kako je on kvalitet za Zeljuarelinho je napisao/la:nije taj,ovaj se zove Dino ako se ne varamtm8782 je napisao/la:Vjerovatno ovaj:
Poruka za Igman i za Beštije da mogu samo k.u.r.a.c da nam popuše...
-
- Kontakt:
Dino Bećirović igrao u drugoj portuglaskoj ligi. Na probi je, Oda ga doveo. Danas jako dobar u drugom dijelu.
Koju poziciju igra nisam u tokufkzeljeznicarba je napisao/la:Dino Bećirović igrao u drugoj portuglaskoj ligi. Na probi je, Oda ga doveo. Danas jako dobar u drugom dijelu.
Igrao cetvorku???fkzeljeznicarba je napisao/la:Dino Bećirović igrao u drugoj portuglaskoj ligi. Na probi je, Oda ga doveo. Danas jako dobar u drugom dijelu.
SLOBODA NAVIJAČIMA
FK Željezničar
Igra u veznom redu 
dok je Tomić igrao bio ofanzivan a po njegovom izlasku igrao defanzivnije ....
Mnogo pretrčao i uvijek bio slobodan da primi loptu i odigra .
Po meni uz Hadžiahmetovića i E Sadikovića najbolji na terenu u drugom .....

Da da,mnogo se nudio ako na istog mislimo.Potegao jednom dobro iz daljine,vidi se da je skolovan fudbaler.Amerigo je napisao/la:Igra u veznom redu
Inace Hadziahmetovic

SLOBODA NAVIJAČIMA
Kakav je bio Uzelac? Jel on igrac s brojem 23 na ovim slikama?Amerigo je napisao/la:Igra u veznom redu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
FK Željezničar
Čini se da je dobro riješenje na stoperskoj poziciji mada ga danas nismo mogli pretjerano vidjeti u akciji jer je travnik bio slab ....Schwarz je napisao/la:Kakav je bio Uzelac? Jel on igrac s brojem 23 na ovim slikama?Amerigo je napisao/la:Igra u veznom redu
Čini mi se da je i tehnički potkovan igrač da može iznijeti loptu , nije onaj klasični stoper koji samo čisti
U svakom slučaju vrijeme i jači protivnik će nam više reći o njemu ...
Mi smo 30% jaci u ovoj polusezoni nego prethodnoj, i to samo budala ne moze shvatit. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Uzelac je 23. Jak je momak pravo, cesto povuce loptu prema gore, ali ke par puta pogrijesio. Opcenito valjat ce nam pravo. Enis Sadikovic odlican. Dobar centarsut iz jednog pao go. Jusufbasic i Djelmic odlicni prvi dio. Bajic ce biti igracina.
Jos samo kakvog dobrog zadnjeg veznog( mozda sta bude i od ovog BecirovicaAsharaK je napisao/la:Mi smo 30% jaci u ovoj polusezoni nego prethodnoj, i to samo budala ne moze shvatit.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Dok je igrala ova takozvana prva postava super je izgledalo ,,samo jos recimo mjesto hasanovica da je tomo igrao i bilo bi bolje..varea je izasao dvaput pred golmana skoro sam ali nije zatresao mrezu ,,,,kosoric drugi igrac barem po ovoj utakmici dobro se postavlja ,,,,druga postava Hadziahmetovic
koja ce ono igracina biti ,,,ovaj na probi to smo se vamo valjali dere se nudi niko ne da lopte tek pred kraj mu poceli dodavati hahah sve u svemu zanimljiva 2 sata

Hajde više ta sezona, svaka čast Odi, vidi se da čovjek ima viziju kako i šta sa ovom ekipom. Ne trebamo se zanositi, ali lijepo ovo izgleda.
Jusufbašić
Uzelac
Bajić
Al moramo mi primiti gol
Jusufbašić

Uzelac

Bajić

Al moramo mi primiti gol

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- champions1921
Hadziahmetovic ce biti veliki igrac ako ga povrede zaobidju.. Po meni je on vise za prvih 11 od Dade Sadikovica.. Enis odlican na desnom beku.. Zna li neko sto Benje nije bilo danas? Da nije negdje otisao? Sto se ostalog tice rano je govoriti.. Ono sto se da vec sada primjetiti je ono sto je Odovic isticao da ce se forsirati u nasoj igri a to su kratki pasovi i posjed..
BUDI ŽELJO !!!
Cola zakasnio na utakmicu zato nije igraochampions1921 je napisao/la:Hadziahmetovic ce biti veliki igrac ako ga povrede zaobidju.. Po meni je on vise za prvih 11 od Dade Sadikovica.. Enis odlican na desnom beku.. Zna li neko sto Benje nije bilo danas? Da nije negdje otisao? Sto se ostalog tice rano je govoriti.. Ono sto se da vec sada primjetiti je ono sto je Odovic isticao da ce se forsirati u nasoj igri a to su kratki pasovi i posjed..
Trenutno korisnika/ca: Mana, Pablo11, svrakino1921 i 39 gostiju.