FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I nasi bi pojedini na forumu dovodili napadaca, sta je sa Tomicem ?
Bajić asistencija, Zeljković golpile87 je napisao/la:3-0
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
3:0 zabio ga Zeljković, na ubacaj Bajića
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Hmmm, lijep rezultat. Mene zanima ako je neko dole kakva je igra. Da li je Travnik dosao sa prvim timom i igraju li se dvije utakmice 2x60min?pile87 je napisao/la:3-0
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Nikad ne znas sta je Oda zamislio mozda zeli igrati sa dva napadaca a da je Bajic malo povuceni. Ovo je pripremna i ovdje se pokusava igrati u zvanicnoj utakmici ce biti sve ga a mislim i ja da bi Baja jos vise dosao do izrazaja kada bi mu jedan fizicki dominatni napadac otvarao prostor.Uostalom Oda je taj koji trazi napadaca a Bajic kao neko ko je trenutno najefikasni napadac lige i Zelje sigurno ima mjesto u ekipi.terabajt je napisao/la:I nasi bi pojedini na forumu dovodili napadaca, sta je sa Tomicem ?
Sve sto znam da nema nabijanja pokusava se spustiti lopta i igrati pas.Uostalom ovo je trening utakmica probava se svasta nesto.Rezulatat je najmanje bitan.tm8782 je napisao/la:Hmmm, lijep rezultat. Mene zanima ako je neko dole kakva je igra. Da li je Travnik dosao sa prvim timom i igraju li se dvije utakmice 2x60min?pile87 je napisao/la:3-0
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- slavko njegus
- Kontakt:
Mislim da je nasao odlicnog napadaca.... ali sacekajmo do sutra - prekosutra
znajući kako oda postavlja igru ja sam siguran da to traženje napadača ne znači da bajić neće startati. već traženje napadača koji će igrati i glavom i spuštati loptu, nekog eldina ili boljeg nede.
- slavko njegus
- Kontakt:
razigravanje.... imacemo atomski napad...
-
- Kontakt:
Sta ih ba prizivas.
mislim svima je jasno da đelmić i jusufbašić u nekim sretnijim vremenima ne bi bili pojačanja. ali ako ulijeću u rotaciju umjesto bučana i benje kakvi su bili jesenas, u takvoj situaciji su pojačanja.
- Neandertalac
- Kontakt:
Fakat, vidi ih sto su se iskupiliNadzornik je napisao/la:Pozdrav konama koje trenutno prate utakmicu, zabrinuo ih strašni Željo.

Kako me ova kisa presijece, totalno mi je pokvarila planove a bio sam nameracen da vidim sta nam priprema Odovic...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
bitno je samo da Tomić potpiše, novi poboljšani ugovor, i da pruži dobre igre na proljeće i mislim da mu neće biti problem prodat se mozda u neki jači klub, nego što mu se nudio a normalno i za više para, isto tako mislim i za Kvesića kojem je Željo zaista puno dao, i mislim da on to cijeni i da neće izdat naš klub
jel završena utakmica

Velahalve je napisao/la:bitno je samo da Tomić potpiše, novi poboljšani ugovor, i da pruži dobre igre na proljeće i mislim da mu neće biti problem prodat se mozda u neki jači klub, nego što mu se nudio a normalno i za više para, isto tako mislim i za Kvesića kojem je Željo zaista puno dao, i mislim da on to cijeni i da neće izdat naš klub
Završeno 4-1
Drugi timovi igrali 1-1
Za nas gol dao Nedo ....
Bio je igrač na probi nezzz o kome se radi ali mislim da je odlično odigrao

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Drugi timovi igrali 1-1
Za nas gol dao Nedo ....

bećirević
o kome je riječ?struja je napisao/la:bećirević
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Taj na probi je najvjerovatnije Becirevic, jer sam gledao sastave i on mi jedini nije poznat od naših igrača..Amerigo je napisao/la:Završeno 4-1
Drugi timovi igrali 1-1
Za nas gol dao Nedo ....
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
nemam pojma brate pročitao sam na jednom portaluSchwarz je napisao/la:o kome je riječ?struja je napisao/la:bećirević