Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Londonarsenal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Protiv Ville mogu da se odmaraju neki kljucni igraci pa i Sanchez. Imamo sirinu u napadu kakvu odavno nismo imali. Svi igraci su u odlicnoj formi. Coquelin Rosicky Cazorla Wallcot Sanchez Giroud. Mislim da bi ovi trebali poceti protiv Ville. Ne znam kakva je situacija sa Ramseyem i Oxom, kako tece njihov oporavak hoce li biti spremni ?
Kad se Ramiz povrijedioLondonarsenal je napisao/la:Protiv Ville mogu da se odmaraju neki kljucni igraci pa i Sanchez. Imamo sirinu u napadu kakvu odavno nismo imali. Svi igraci su u odlicnoj formi. Coquelin Rosicky Cazorla Wallcot Sanchez Giroud. Mislim da bi ovi trebali poceti protiv Ville. Ne znam kakva je situacija sa Ramseyem i Oxom, kako tece njihov oporavak hoce li biti spremni ?

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Campbell u prvoj postavi Villareala...
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Nije se baš proslavio gledao sam ga. Momak igra u grču nekom. Nije to onaj igrač sa svjetskog i iz OlimpiakosaGarfield je napisao/la:Campbell u prvoj postavi Villareala...
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
TEAM NEWS: "I am unlikely to risk @Alexis_Sanchez. Gabriel is ready to play." #AFCvAVFC
Wenger on Gabriel: "I saw great quality. His level of concentration, he's quick, has great commitment and he's young"
Boss on new contracts: "There is nothing to announce on @m8arteta. Coquelin is 99 per cent there." #AFCvAVFC
Wenger on Gabriel: "We are in a job where competition exists. The best player of the moment plays." #AFCvAVFC
Boss on Welbeck: "He's still out. He could be available Sunday but he's definitely available next week." #AFCvAVFC
Wenger on @Alex_OxChambo: "He could be out longer. He may be a bit short for the Tottenham game." #AFCvAVFC
Boss on @JackWilshere: "Jack is doing very well. He is a week ahead of schedule and should return in 10 days."
Wenger on Gabriel: "I saw great quality. His level of concentration, he's quick, has great commitment and he's young"
Boss on new contracts: "There is nothing to announce on @m8arteta. Coquelin is 99 per cent there." #AFCvAVFC
Wenger on Gabriel: "We are in a job where competition exists. The best player of the moment plays." #AFCvAVFC
Boss on Welbeck: "He's still out. He could be available Sunday but he's definitely available next week." #AFCvAVFC
Wenger on @Alex_OxChambo: "He could be out longer. He may be a bit short for the Tottenham game." #AFCvAVFC
Boss on @JackWilshere: "Jack is doing very well. He is a week ahead of schedule and should return in 10 days."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jedini koji ce se vratiti prije od ocekivanog. Buduci kapiten.anell je napisao/la: Boss on @JackWilshere: "Jack is doing very well. He is a week ahead of schedule and should return in 10 days."

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kako vrijeme prolazi ja sve vise i vise ne vjerujem da ce od Jecka biti nesto.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Jacky boy je najtalentovaniji Arsenalov veznjak,mnogi ga osporavaju i govore da je overrated,ali ko prati pomno Arsenalove utakmice od pocetka njegove karijere zna da Jack nije overrated.Decko je najbolje utakmice igrao protiv Bajerna i Barselone gde je odskakao kvalitetom u odnosu na sve na terenu,igrao je protiv po meni najaceg veznog reda u istoriji fudbala pod Barsinom Gvardiolom i malo je reci da je izdominirao,samo povrede da se srede i nema price da je Jacky boy u prvih 11.Tek su mu 22,23 on i Remzi koji nije talentovaniji od njega ali bolje pokriva teren su buducnost,pokazati klasu znaci da u najbitnijim utakmicama preuzimate odgovornost i ne bezite od lopte a tu klasu Jacky boy prikazuje jos od 19.
Slijedi dominantan period Arsenala jako brzo.
A ovog Gunnera neka je stid jer sumnja u buduceg kapitena.
A ovog Gunnera neka je stid jer sumnja u buduceg kapitena.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
I sta vam to govori? Najbolje utakmice, najbolja sezona mu bila ona debitantska u 19-oj godini. Sada vec ulazi u 23 i nista nije napredovao a vrijeme prolazi, kuca vec na vrata onih fotmiranih igraca. Dzaba njemu sto je najtalentovaniji kada je u glavu pegla. Samo je on u stanju povrediti samog sebe i syebe formu, sezonu, sebe, Arsenal itd... Jos ovo izmisljanje pozicije za njega samo dodatno unazadjuje.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
On ce napredovati cim mu Wenger nadje poziciju. On i prije povrede nije bio los, ali je Arsenal sav bio los.
Po meni on bi trebao igrati poziciju koju igra Ramsey. Naravno zavisno od ekipe. Jer je Ramsey b2b igrac, a Jack je kao neki playmaker iz pozadine. Dakle mogu pruziti razlicite stvari, sve zavisno sta Arsenalu tad treba. Ili ga eventualno gurati na poziciju AMF-a, ali da onda Ozil ne igra na krilu vec da ide na klupu. On i tu moze biti odlican, samo treba utakmica. Sad da li vrijedi to ne znam.
Po meni on bi trebao igrati poziciju koju igra Ramsey. Naravno zavisno od ekipe. Jer je Ramsey b2b igrac, a Jack je kao neki playmaker iz pozadine. Dakle mogu pruziti razlicite stvari, sve zavisno sta Arsenalu tad treba. Ili ga eventualno gurati na poziciju AMF-a, ali da onda Ozil ne igra na krilu vec da ide na klupu. On i tu moze biti odlican, samo treba utakmica. Sad da li vrijedi to ne znam.
Celik!3,2,2.
Jedan od najglupljih igraca koje sam gledo u Arsenalu..inteligencija ravna broju na dresu a on da nam bude kapiten
Cesto zaboravim da ga nema, a to je znak da on nije igrac koji nedostaje.
Jednostavno se na njega ne racuna . Steta. A da je imao i da ima talenta, to je svakom jasno.
Jednostavno se na njega ne racuna . Steta. A da je imao i da ima talenta, to je svakom jasno.
Kako će se osjetit razlika kad na njegovoj poziciji imamo ubjedljivo najkvalitetnije igrače u timu. Taman da je Iniesta a ne Wilshere ne bi se osjetio njegov izostanak
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gledam trenutno Wolfsburg- Bayern. Čovječe od Luisa Gustava muha ne može proći prema naprijed
.
Njega dovest i plus Coquelin, kako bi to moćno bilo

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Njega smo trebali dovesti jos proslo ljeto i nije mu cijena bila visoka ali iz nekog razloga se nisu aktivirali vise za njega.
-
- Kontakt:
strucnjak je procjenion da je Arteta bolji igrac eto sto ga nismo doveli...

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Bundesliga nije mjerilo.topnik1 je napisao/la:Gledam trenutno Wolfsburg- Bayern. Čovječe od Luisa Gustava muha ne može proći prema naprijed.
Kagawa, Sahin, De Bruyne, najbolji igraci tamo, a znamo kako su se proveli u Engleskoj.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
De brujne je izdominirao na svjetskom pored HazardaGreivis je napisao/la:Bundesliga nije mjerilo.topnik1 je napisao/la:Gledam trenutno Wolfsburg- Bayern. Čovječe od Luisa Gustava muha ne može proći prema naprijed.
Kagawa, Sahin, De Bruyne, najbolji igraci tamo, a znamo kako su se proveli u Engleskoj.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Schneiderlin
- Kontakt:
Barcelona team doctor Pruna diagnosed David Ospina a few months ago as Arsenal doctors couldn't find reason of injury. [weloba] #afc 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.