Eto da se zna i iz kojih klubova dolaze..Lotus je napisao/la:Chstal,de malo napisi o ovima ako imas vremena posto si vecinu njih gledao live![]()
Kadetska reprezentacija naše države večerašnjim treningom u dvorani hotela Hollywood završava mini pripreme za vrlo jak turnir koji će biti održan u turskoj Konyi. Selektor Emir Halimić zajedno sa svojim pomoćnikom Žarkom Milakovićem je odabrao dvanaest igrača koji će predstavljati našu reprezentaciju. To su:
1. Džanan Musa (KK Cedevita, Hrvatska)
2. Njegoš Sikiraš (Stella Azzuro, Italija)
3. Emir Čerkezović (OKK Sloboda Tuzla, BiH)
4. Sani Čampara (OKK Spars Sarajevo, BiH)
5. Ivan Sabljić (KK Široki, BiH)
6. Aleksandar Stojšić (KK Partizan Banja Luka, BiH)
7. Vedran Mirković (KK Koš, BiH)
8. Srđan Kočić (OKK Spars, BiH)
9. Timur Ovčina (KK Koš, BiH)
10. David Kovačević (KK Rookie, BiH)
11. Emir Bačvić (ŠK Realway, BiH)
12. Semin Burko (OKK Čelik Zenica, BiH)
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
A šta bi sa dreznjakom
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Jeli ima neki centar medju ovim igracima?
Znam da ce Sikiras igrati na toj poziciji ali opet on vise naginje na cetvorku?
Semin Burko (2.10) i Vedran Mirkovic.Batko je napisao/la:Jeli ima neki centar medju ovim igracima?
-
- Kontakt:
Zna li ko šta više o ovoj djeci? Osim ove prve četvorice, njih vjerujem svi znamo. I mene interesuje šta je sa Drežnjakom. Npr pravo mi je glupo na stranici saveza daju spisak odazvanih, a ne kažu što se nisu ovi neki odazvali. Niđe veze. Z
na li šta taj 2.10? mislim i da ne zna ima vremena da nauči, ali ima li smisla, može li naučiti?
na li šta taj 2.10? mislim i da ne zna ima vremena da nauči, ali ima li smisla, može li naučiti?
[quote="zaboljisportuBiH"]Zna li ko šta više o ovoj djeci? Osim ove prve četvorice, njih vjerujem svi znamo. I mene interesuje šta je sa Drežnjakom. Npr pravo mi je glupo na stranici saveza daju spisak odazvanih, a ne kažu što se nisu ovi neki odazvali. Niđe veze. Z
na li šta taj 2.10? mislim i da ne zna ima vremena da nauči, ali ima li smisla, može li naučiti?[/quoteV
Vjerovatno je stavljen na isključivo zbog fizičkih osobina,da je 2.10 i da ima tehniku ili šut,vjerovatno ne bi igrao u Čeliku jer je 2.10 ogromno za ovaj uzrast..(Ali vidjet cemo u Turskoj)
Dreznjak se nije odazvao na širi..
na li šta taj 2.10? mislim i da ne zna ima vremena da nauči, ali ima li smisla, može li naučiti?[/quoteV
Vjerovatno je stavljen na isključivo zbog fizičkih osobina,da je 2.10 i da ima tehniku ili šut,vjerovatno ne bi igrao u Čeliku jer je 2.10 ogromno za ovaj uzrast..(Ali vidjet cemo u Turskoj)
Dreznjak se nije odazvao na širi..
5. Ivan SabljićLotus je napisao/la:Chstal,de malo napisi o ovima ako imas vremena posto si vecinu njih gledao live![]()
Kadetska reprezentacija naše države večerašnjim treningom u dvorani hotela Hollywood završava mini pripreme za vrlo jak turnir koji će biti održan u turskoj Konyi. Selektor Emir Halimić zajedno sa svojim pomoćnikom Žarkom Milakovićem je odabrao dvanaest igrača koji će predstavljati našu reprezentaciju. To su:
1. Džanan Musa
2. Njegoš Sikiraš
3. Emir Čerkezović
4. Sani Čampara
5. Ivan Sabljić
6. Aleksandar Stojšić
7. Vedran Mirković
8. Srđan Kočić
9. Timur Ovčina
10. David Kovačević
11. Emir Bačvić
12. Semin Burko
Nisam gledao
6. Aleksandar Stojšić
Visina 196, pozicija 2/3. Odlican igrac sa odlicnim prodorom, zadnji put kad sam gledao znao je samo desnom rukom i sve je radio desnom rukom. Sut mu je solidan, mozda jedina mana sto voli solirati jer nije naucio da igra timski.
7. Vedran Mirković
Pozicija 4. Visina 196, odlika dobar skok i dobra odbrana. Njegova igra vise lici na poziciju 5, nego na poziciju 4. Voli da se krece oko reketa sa solidnim sutem.
8. Srđan Kočić
Visina oko 2 metra, pozicija 3. Odlican odbranbeni igrac, sa velikim razmjerom ruku. Solidan u napadu, nije veliki potrosac lopti.
9. Timur Ovčina
Moze igrati poziciju 4 i 5, visina oko 197. Krasi ga borbenost kako u odbrani tako i u napadu. Nije znalac u igri 1 na 1, potrebo mu je servirati koseve.
10. David Kovačević
Pozicija playmaker, izuzetno brz, dobro vidi suigrace i sa odlicnom tehnikom. Jedini je problem sto je u njegovoj generaciji Campara koji ima veliko iskustvoi znanje. Njegova minutaza bi se mogla povecati kad bi Campara igrao na poziciji 2.
11. Emir Bačvić
Pozicija 1, vjerovatno ce igrati i poziciju 2. Dobra kontrola lopte, odlican sut i solidna odbrana. Ima odlicnu visinu za poziciju 1 oko 192 cm. Ne znam koliko ce igrati jer na njegovoj poziciji su: Campara, Kovacevic, Sabljic.
12. Semin Burko
Visina 207, losa motorika i znanje. Ono sto je dobro kod ovog momka je njegova agresivnost u napadackom skoku, odbranbenom skoku. Vise ga gledam kao nekog pocetnika, koji bi na kraju sezone mogao da bude odlican kotacic u U16.
- ultrassa1921
- Kontakt:
sretno momcima,ako bude kakvih streamova kao prosle godine postavite da vidimo i to

Manijaci Zeljini
Sulejmanovic veceras u rosteru Barse,odmah je napravljena razlika pa bi trebalo da ce dobiti koji minut
ultrassa1921 je napisao/la:sretno momcima,ako bude kakvih streamova kao prosle godine postavite da vidimo i to![]()
![]()
ovdje bi trebao biti prenos protiv Njemaca
http://www.tbftv.org/CanliYayin/10868/canli-kura-cekimi" onclick="window.open(this.href);return false;
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Pomakli su nas za drugi termin po njihovom vremenu u 4 i 45 http://www.tbf.org.tr/en/events/tbf-int ... t/schedule" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci po nasem 3 i 45
Znaci po nasem 3 i 45
Zna li iko išta o Njemcima (u16)?
Većina ih dolazi iz njemačkeGi33 je napisao/la:Zna li iko išta o Njemcima (u16)?
Šala mala, iskreno ne pratim mlade kategorije sem naših i ponekad susjeda radi naših igrača
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Da li i vama stopa stream? (ili je do mog interneta)
http://www.tbftv.org/CanliYayin/10884/c ... -sirbistan" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tbftv.org/CanliYayin/10884/c ... -sirbistan" onclick="window.open(this.href);return false;
ja sam gledao sad minutu, kod mene radi bez problema
Do tvog je interneta... ja gledam na mobu pa mi ne stopa...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Uredu je sada,proradilo bez problema.
Ako moze neko da postavi link za statistiku kad krene utakmica..
Cekaj, je l' kod vas ide ovaj stream iznad? Kod mene samo crno i pise: "Bu maçın yayını 31.01.2015 16:15:00 tarihinde sona ermiştir"... Mozda ce proraditi do pocetka utakmice, ili je do mene? 
EDIT: Napravio sam.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sta si napravio? Kako?kobe24 je napisao/la:Cekaj, je l' kod vas ide ovaj stream iznad? Kod mene samo crno i pise: "Bu maçın yayını 31.01.2015 16:15:00 tarihinde sona ermiştir"... Mozda ce proraditi do pocetka utakmice, ili je do mene?
BosnaE