2014/2015 NBA Sezona

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alemsa
Kontakt:

Re: 2014/2015 NBA Sezona

Post Postao/la alemsa » 29 jan 2015, 22:03

kao PG bolji je Wall

kao SG bolji je Irving

:)

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 29 jan 2015, 22:22

wall je eksli plejmejker ono :D i vise znaci za ekipu od irvinga , kompletniji je igrac i to je to
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 29 jan 2015, 22:34

adriano_leite je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Nego @adriano svaka čast na ovom što je Irving uradio. Nisam gledao tekmu pa me zanima je li Lillard imao lošu noć ili je ovih 20% šuta posljedica Irvingove odbrane? Ko ga je čuvao?
Shump je bio zaduzen za Lillarda
Hahahaha zasto lazes covjeka?
NEZALAGANJE je napisao/la:Odlicna odbrana Irvinga za sada...Zalaganje,pritisak,pomoc,pa evo sada i faul u napadu na njemu... ;)
NEZALAGANJE je napisao/la: Primjetio sam i ja napredak.I on izgleda shvata da prave superzvijezde igraju u oba pravca i tako uticu na igru. ;) Da je veceras zabio i samo 10,uz ovakvu odbranu,opet bi uticao na tekmu...
Ovo je NEZALAGANJE pisao nakon prvog poluvremena kada je Irving cuvao Lillarda i oplodio ga u napadu (28 poena za poluvrijeme).
Shumpert je u prvoj cetvrtini igrao nepune 3 minute. U drugoj cetvrtini je igrao nepune 2 minute. 5 minuta u prvom poluvremenu od moguce 24 minute. U drugom poluvremenu je igrao oko 22 23 minute i tu je vecinom cuvao Lillarda, jer je na drugoj strani Batum cuvao Irvinga i trebalo je Irvinga sacuvati u drugom poluvremenu da nastavi ploditi svoje defanzivce. Tako da ziv bio nemoj lagati da je Shumpert bio zaduzen za njega, kada je Lillard zabio 6 poena u prvom poluvremenu dok ga je cuvao Irving. Takodjer je i na samom kraju imao odlicnu defanzivnu reakciju kada je uhvatio najbitniji skok na utakmici nakon air balla Lillarda i stavio tacku na i ove utakmice i pisanja po Portlandu :kafa: .

@Epidaurus, sta treba Irving da uradi da bi ti rekao da je napredovao u odbrani? Posljednjih par utakmica malo statistike:
vs Oklahoma, Westbrook 22 poena iz 26 suteva, Irving zabio 21
vs Detroit, Augustin 19 poena iz 15 suteva, Irving zabio 38
vs Charlotte, Kemba 8 poena iz 14 suteva, Irving zabio 18
vs Jazz, Burke 2 poena iz 10 suteva, Irving 18
vs Bulls, Kirk 0 od 4, Irving 18,
vs Clippers, Paul 15 poena iz 15 suteva, Irving 37
vs Lakers, Price 5 poena iz 5 suteva, Irving 22 poena, mada Lakersi nisu toliko kompetentni danas u ligi
vs Portland (slag na tortu), Lillard 14 poena iz 19 suteva, Kyrie 55 poena, clutch poeni, oboreno par rekorda.

Irvingu se nalazi mana u odbrani, pa ga se zbog toga ne svrstava u top PG igrace, ali zato Lillardu to nije mana, iako je Irving jedno 2 puta bolji defanzivac od Lillarda. Medjutim, Lillard moze naci svoje mjesto u top 5, ali Kyrie ne moze, kakav nonsense :kafa: .

Lowry defanzivna zvijer (na forumu) pa mu Augustin zabije 35 poena, MCW 29, Kemba 29 itd. Zanimljivo kako ni ti ne gledas Cavse kada Irving ustopa protivnika i gine u odbrani ;) .
:thumbup:
Irving je mnogo napredovao od početka sezone, pogotovo u zadnje vrijeme kada je shvatio koja je njegova uloga u ekipi s LeBronom (znam da je ono sinoć bez njega bilo :mrgreen: ) . Konačno iskorištava to što ima možda i najkreativnijeg igrača lige da umjesto njega kreira igru dok on kao odličan scorer zabija i zabija, a da ne govorim i to koliko dobro LeBronu dođe imati nekog ko će zabijati dok je on na klupi i širiti mu reket kad su zajedno na parketu. Znaš da mu ja ne vjerujem zbog toga jer još nema playoff tekme, ali ovo što za sada radi je odlično i vjerujem da će se i u playoffu iskazati. U odbrani je trud primjetan i možda nikad ne bude elitni defanzivac, ali sigurno neće biti igrač manje u odbrani. Mislim nije ni sada, što se tiče tog segmenta igre ništa nije slabiji od Lillarda, Currya etc.
Kao scorer mi je trenutno nakon Westbrooka možda i najbolji na svojoj poziciji. Ima strašnih scorera na PG, ali Westbrook i Irving mogu zabiti na najviše načina i najlakše dolaze do poena. Tu bih i Parkera dodao, ali on svoje igra tek u PO.

Što se tiče playmakinga to mu je najslabija strana, ali u ovoj ekipi to nije ni potrebno. I tu ima prostora za napredak jer je još mlad tako da me ne bi čudilo da nekad bude i odličan playmaker. Na početku sezone je bio presebičan i sad je i to izbio iz navike što je možda i glavni razlog odličnih igara Cavsa u zadnje vrijeme.
Epidaurus je napisao/la:Ti si boleEto, jedostavno preferiram takve igrače koji su više razigravači a manje scoreri na poziciji J.E.B.E.N.O.G PLAYMAKERA
Ima vas dosta takvih na forumu. To je vaše subjektivno mišljenje i prihvatam ga, ali statistika nije sve. Parker je jedan od top playmakera lige, ali je sistem Spursa takav da on ne može ni blizu DD prosjeka.
Mislim i meni je Wall kvalitetniji košarkaš od Irvinga trenutno, ali to nije zbog toga što ima 10 asistencija u prosjeku.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 jan 2015, 22:39

TP je top 5 playmaker lige minimum (od svih igraca), Irving daj Boze da je i u top 20 samo medju PGs kao playmaker

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 29 jan 2015, 22:43

alemsa je napisao/la:TP je top 5 playmaker lige minimum (od svih igraca), Irving daj Boze da je i u top 20 samo medju PGs kao playmaker

Posrnuo si pod pritiskom :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 jan 2015, 22:49

Epidaurus je napisao/la:Ti si bolestan lik majke mi, al baš bolestan. Iskreno, gledao sam od po 47 utakmica i Clevelanda i Washingtona po nekih 20-ak utakmica. To što ti imaš neku vrstu problema pa omalovažavaš svakoga ko ne misli da je Irving top 5 playmaker lige to je druga stvar, ja znam koliko se razumijem u košarku i za tvoje mišljenje me naprosto zaboli spolni organ. Dok ovako igraju i Kyrie i Wall, meni je Wall bolji igrač i radije bih imao njegovih 17-10 poena i redovnih 10-ak asista nego Irvingovih 21-22 poena i 5-6 asista. Eto, jedostavno preferiram takve igrače koji su više razigravači a manje scoreri na poziciji J.E.B.E.N.O.G PLAYMAKERA
Cuj ja bolestan lik :D , pa doktore, nisam te prepoznao :urnebes: . Omalovazavanje je nekome reci da je bolestan, jer se ne slaze sa tvojim misljenjem, a omalovazavanje nije nekom seracu nabiti listu utakmica, sa podacima iz utakmica, u facu, kao dokaz da veze nema o napretku nekog igraca. Takodjer, nije omalovazavanje i ostalim seracima nabiti dobru partiju nekog igraca na nos, protiv kojeg konstantno seru.

@Tuzlak, Wall je vodio ekipu u playoff, isto kao i Kemba. Wallu su Beal, Gortat i Nene bili nebitni, kao i Kembi onomad Big Al...

@Aleme, ne prave se liste tako ko je na PG najbolji scorer, razigravac, gledaju se sve kvalitete kada se prica o poziciji nekog igraca. Ne mozes napraviti listu najbolji razigravaca na poziciji PG, jer bi tu Rondo bio najbolji, a po igrackim kvalitetama mimo broja asistencija, nije ni u top 10, pogledaj Dallas sa njim. Ne mozes napraviti listu najboljih blokera na poziciji SG, kao ni listu najboljih defanzivaca na poziciji SG, jer bi tada T. Allen bio bog i batina, a mimo toga je cisti prosjek, ako ne i ispod prosjeka. PG si, ili si dobar igrac, ili nisi. Broj asistencija ne igra nikakvu ulogu, kada se lik ukaze kada ga ekipa treba i zabije vise od pola poena svoje ekipe, zapali dvoranu, pogadja u clutchu, hvata najbitniji defanzivni skok itd. Ili si dobar igrac, ili nisi, najbolji playmaker u ligi je James, a nije PG. Ili znas lopte ili ne znas :D . Po cjelokupnoj kvaliteti, koji je Irving medju PG igracima, tj. ko je bolji od njega po tvom misljenju?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jan 2015, 22:49

Da sam ko vi trebao bih sada tvrditi da je Knight elita, Antetokounmpo novi Durant, a Kidd najbolji mladi trener lige ali ja ne preuvelicavam svoje i ne branim kad ne treba

Adriano brani svakog uboga igraca Clevelanda dok taj ne ode iz Clevelanda..

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 29 jan 2015, 22:52

Kod Walla najviše impresionira način na koji kontroliše ritam i tempo utakmice, koji o potpunosti ovisi upravo o njemu i on je taj koji drži sve konce u svojim rukama. Kompletna igra Wizardsa ovisi o njemu, kompletna! Wizardsi s Wallom imaju možda i najbržu tranziciju u ligi, ali je ne igraju uvijek, nego je Wall taj koji stalno mijenja ritam i to je ono što je najveći napredak kod njega u odnosu na prošlu sezonu: potpuno je sazrio kao igrač, kao playmaker prije svega, jer iako je strašno brz, ne srlja, savršeno procjenuje situaciju i iz toga gradi akciju.

Impresivan je i taj playmaking ability, koji @Epidaurus stalno naglašava, a jednostavno je užitak za gledati ono što on radi. Gledajući Wizardse jasno je vidljivo da Wall iz noći u noć, osim svojih standardnih 10ak asistencija, još barem toliko puta suigrače pronađe potpune otvorene na šutu. Brzinu koristi maksimalno, kako za prodore, tako i za asiste, jer nakon što prođe svog čuvara, bilo iz bloka ili nakon driblinga (jednostavno je prebrz), u nastavku prodora se automatski stvara višak a Wall ove sezone redovito pronalazi slobodnog suigrača.

Strašna sezona fakat. Lik je ove sezone hladno zasjeo na tron najboljeg playmakera lige.
O tome da li ima bolju sezonu od Irvinga, nema uopšte smisla diskutovati.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 29 jan 2015, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 jan 2015, 22:55

alemsa je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Poredim ga sa Iversonom jer je kao i Allen Irving kombo bek (nit igrom playmaker nit tijelom bek šuter) s tim da je Iverson pojam pojmova za sve kombo bekove.
AI je fenomen

@dscile

Sezonu kakvu ima sa ovim prosjecima znaci 25+ ppg, 5+ asistencija, 5+ skokova I 2 steals su samo odradili Jordan, LBJ, Kobe, Wade, Drexler I Rick Barry, ali dobro to je izivljavanje statistike jel :kafa:
T-Mac je imao sezonu 32,6,5 i 1,7stl. znaci falilo mu nekih 10-15 ukradenih, i onda neki kazu da je Durant vec sada bolji nego sto je ovaj ikad bio :( i trebalo mu je 21 sut za tih 32Poena :salut: :salut: :salut:
Zadnja izmjena: Tracy3McGrady, dana/u 29 jan 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 29 jan 2015, 22:56

Cini se da mnogi izjednacavaju playmaking sa asistencijama. Ja to barem ne shvatam tako, tj. za mene playmaking nisu samo asistencije. To je prvenstveno drzanje i mijenjanje ritma, a to nemaju svaki igraci. Ti igraci znaju kada trebaju krenuti na kos i povuci, a kada stati na loptu i organizovati smiren napad i otvoriti nekom drugom sut.

Pa evo kada vec @Kawhi spomenu Parkera. On igra u takvom sistemu gdje jednostavno ne moze imati mnogo asistencija u kontinuitetu, ali i dalje ima sjajne playmaking atribute. Moze kad god pozeli uci u reket, promijesati odbranu, napraviti missmatch.. jednostavno, otvoriti akciju za nekog drugog ili treceg igraca.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 jan 2015, 22:58

tuzlak1987 je napisao/la:Da sam ko vi trebao bih sada tvrditi da je Knight elita, Antetokounmpo novi Durant, a Kidd najbolji mladi trener lige ali ja ne preuvelicavam svoje i ne branim kad ne treba

Ja cu uvijek braniti igraca koji zasluzuje da se brani, koji ima talenat. Kidd pokazuje da je odlican trener u Bucksima i da mu Netsi jednostavno nisu bili onako po mjeri. Netsi nisu nikome po mjeri jer su sturo slozeni, a to se upravo sada pokazuje. Ja sam itekako pogrijesio za njih kada sam mislio da ce biti dobra ekipa, jer su bili puni dobrih imena. Za Grka mnogi kazu da je novi Durant, da podsjeca na njega, a on nije ni blizu tog levela, pa ni 50%, samo visinom i dugim ekstremitetima podsjeca na njega.

Meni se ovdje nabija na nos kako sam rekao da je Waiters novi Wade, a nigdje to nisam rekao. Naime, onaj ko zna citati, mogao je procitati da sam napisao da igra Waitersa najvise lici Wadeovoj igri, ali eto, ima neznalica pa ne mogu skontati da to ne znaci da je on novi Wade. Igrac kada dodje u ligu i ima potencijala, odmah mu se trazi neka zvijezda da im se igre uporede (kao Grk i Durant), ali ne, to ovdje ne vrijedi. Bennetta sam branio jer momak fakat ima potencijala, ali splet nesretnih okolnosti mu ne dozvoljava da se naigra. Otisao je u Minny, a oni dovedose Younga, koji mora igrati. Vjerovatno ce dobiti prostor sljedece sezone kada ode Young, siguran sam da ce otici.

Mes Que Un Club!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 29 jan 2015, 23:01

Čuj to, ne mogu se napraviti liste najboljih playmakera? :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 jan 2015, 23:02

Clutch je napisao/la:Čuj to, ne mogu se napraviti liste najboljih playmakera? :mrgreen:
Pa onda stavi odmah tu Jamesa na prvo mjesto, a nije PG...

Mes Que Un Club!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 29 jan 2015, 23:05

Clutch je napisao/la:Čuj to, ne mogu se napraviti liste najboljih playmakera? :mrgreen:
Pa i ne mora biti PG. Pričamo o playmakerima, James je playmaker.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 jan 2015, 23:06

Clutch je napisao/la:
Pa i ne mora biti PG. Pričamo o playmakerima, James je playmaker.
Ja sam pitao Alema, koji su po njemu igraci ispred Kyrea na poziciji PG-a, u globalu, cjelokupni kvalitet, ne jedan odredjeni parametar kosarkaske igre.

Mes Que Un Club!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 jan 2015, 23:09

@Aleme, ne prave se liste tako ko je na PG najbolji scorer, razigravac, gledaju se sve kvalitete kada se prica o poziciji nekog igraca. Ne mozes napraviti listu najbolji razigravaca na poziciji PG, jer bi tu Rondo bio najbolji, a po igrackim kvalitetama mimo broja asistencija, nije ni u top 10, pogledaj Dallas sa njim. Ne mozes napraviti listu najboljih blokera na poziciji SG, kao ni listu najboljih defanzivaca na poziciji SG, jer bi tada T. Allen bio bog i batina, a mimo toga je cisti prosjek, ako ne i ispod prosjeka. PG si, ili si dobar igrac, ili nisi. Broj asistencija ne igra nikakvu ulogu, kada se lik ukaze kada ga ekipa treba i zabije vise od pola poena svoje ekipe, zapali dvoranu, pogadja u clutchu, hvata najbitniji defanzivni skok itd. Ili si dobar igrac, ili nisi, najbolji playmaker u ligi je James, a nije PG. Ili znas lopte ili ne znas :D . Po cjelokupnoj kvaliteti, koji je Irving medju PG igracima, tj. ko je bolji od njega po tvom misljenju?
Pa Rondo i jeste jedan od najjacih playmakera, kao playmakera

Sta bolan ne mogu "listu najboljih defanzivaca na poziciji SG" Tony Allen i jeste Bog i batina u odbrani, najjaci je defanzivac na SG poziciji, i mozda najjaci perimeter defender u NBA. Ma sta mozda, jeste.

Kao igrac prvenstvno kao scorer Irving je mnogo jak, medjutim igra poziciju PG koja zahtjeva da bude i playmaker, da je SG ja i ti nebi vodili ovu diskusiju.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 29 jan 2015, 23:10

adriano_leite je napisao/la:Ja sam pitao Alema, koji su po njemu igraci ispred Kyrea na poziciji PG-a, u globalu, cjelokupni kvalitet, ne jedan odredjeni parametar kosarkaske igre.
Ne ulazim u to, nego kazem da se i za taj odredjeni parametar kosarkase igre moze izvuci lista najboljih, kako sveukupno, tako i na PG poziciji.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2015, 23:12

tuzlak1987 je napisao/la:Da sam ko vi trebao bih sada tvrditi da je Knight elita, Antetokounmpo novi Durant, a Kidd najbolji mladi trener lige ali ja ne preuvelicavam svoje i ne branim kad ne treba

Ja cu uvijek braniti igraca koji zasluzuje da se brani, koji ima talenat. Kidd pokazuje da je odlican trener u Bucksima i da mu Netsi jednostavno nisu bili onako po mjeri. Netsi nisu nikome po mjeri jer su sturo slozeni, a to se upravo sada pokazuje. Ja sam itekako pogrijesio za njih kada sam mislio da ce biti dobra ekipa, jer su bili puni dobrih imena. Za Grka mnogi kazu da je novi Durant, da podsjeca na njega, a on nije ni blizu tog levela, pa ni 50%, samo visinom i dugim ekstremitetima podsjeca na njega.

Meni se ovdje nabija na nos kako sam rekao da je Waiters novi Wade, a nigdje to nisam rekao. Naime, onaj ko zna citati, mogao je procitati da sam napisao da igra Waitersa najvise lici Wadeovoj igri, ali eto, ima neznalica pa ne mogu skontati da to ne znaci da je on novi Wade. Igrac kada dodje u ligu i ima potencijala, odmah mu se trazi neka zvijezda da im se igre uporede (kao Grk i Durant), ali ne, to ovdje ne vrijedi. Bennetta sam branio jer momak fakat ima potencijala, ali splet nesretnih okolnosti mu ne dozvoljava da se naigra. Otisao je u Minny, a oni dovedose Younga, koji mora igrati. Vjerovatno ce dobiti prostor sljedece sezone kada ode Young, siguran sam da ce otici.
Eh upravo to i pogriješio si, a vrlo teško priznaješ da si u krivu kad su Cavsi u pitanju. Meni lično je Waiters JR's poor man, ali JR Smith iz New York Knicksa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 jan 2015, 23:19

kad bi se samo gledale asistencije Penny Hardaway nikad nebi bio ni blizu ovih danasnjih PG koji imaju po desetak asista, a lik je jednostavno izmislio kosarko za svakog danasnjeg PG. Yebo asiste kad das suteru 2-3 takve i on pogadja sa linije za 3 poena. Bolje je da navuces dvojicu igraca i dodas loptu i taj slijedeci igrac je proslijedi dalje slobodnom igracu. Znaci ovaj sto je povukao akciju nema nista upisano a ustvari je glavni "krivac" za kos. Irving je bolji od Wall, Ronda, Lawsona itd... Nema tog igraca (osim Parkera u prajmu) kojeg bi uzeo za PG prije irvinga, najblizi bi mu bio Paul, jer zna sve raditi ali je slabiji scorer. Westbrook je po svemu tu najblizi, ali bi ja prije birao Irvinga zato sto Westbrook cesto podivlja i to mi se ne svidja. Da se vratim na pennya, lik nema neku statistiku kad ovako sad gledas, ali ko je tada pratio kosarku zna o cemu pricam, sama pojava na terenu je bila dovoljna da napravi svoje saigrace boljim.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 jan 2015, 23:20

alemsa je napisao/la:

Pa Rondo i jeste jedan od najjacih playmakera, kao playmakera

Sta bolan ne mogu "listu najboljih defanzivaca na poziciji SG" Tony Allen i jeste Bog i batina u odbrani, najjaci je defanzivac na SG poziciji, i mozda najjaci perimeter defender u NBA. Ma sta mozda, jeste.

Kao igrac prvenstvno kao scorer Irving je mnogo jak, medjutim igra poziciju PG koja zahtjeva da bude i playmaker, da je SG ja i ti nebi vodili ovu diskusiju.
Rondo elita, centri sutaju bolje slobodna. Allen je elita defanzivac, ali kao igrac u globalu je prosjek, mrtvi prosjek. SG kroz historiju je scorer, neko ko ce uvaljati svaku noc po 20 poena, a ne defanzivac koji je mrtvi prosjek u napadu. Zasto ga onda ne nazivamo odronom? U globalu je dobar, upravo zbog tog jednog segmenta, odbrane. Ima 20 igraca boljih od njega na njegovoj poziciji, a odbrana ga i drzi u ligi sve ove godine. Irving je PG koji je scorer, koji je odlican igrac u globalu. Prema Irvingu se neposteno, evo na ovom forumu se jasno vidi. Prvo je bio problem odbrana, popravio se, sada su asistencije problem. Kada popravi i to, sta ce onda da bude problem? Da ima 22 poena u prosjeku i 10-11 asistencija sa 22 godine, bio bi vec HOF. Koliko se igraca moze pohvaliti sa odlicnim procentima suta, brojem poena, a i brojem asistencija i odlicnom odbranom? O cemu pricamo jbt.? Rijec je o mladom igracu koji ima sposobnost da zabije 30 poena svaku noc i treba njemu jos iskustva da to fino rasporedi i na asistencije i na poene. Ocigledno se ne razumijemo...

Edit: Tracy, upravo to :thumbup: . Sinoc je probio defanzivca sa trice i otisao pod kos, navukao trojicu na sebe, dodao Dellyu loptu na liniju za tri i dok se odbrana skontala Delly je vec proslijedio Kyrieu na sut za tri iz kornera, a on to lagano posprema u kos i sve to za nekih 5 do 6 sekundi. Ako to nije imati viziju i kreativnost, onda **** kosarku.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 29 jan 2015, 23:25, ukupno mijenjano 2 puta.

Mes Que Un Club!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.