TheScouser je napisao/la:Ljudi, je l' zna neko 100 % hoce li Edin igrati nocas?![]()
Benaglio,Madlung, Pekarik, Barzagli,Josue, Schafer , Riether, Gentner, Misimovic, Grafite, Džeko.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
TheScouser je napisao/la:Ljudi, je l' zna neko 100 % hoce li Edin igrati nocas?![]()
Ja ko ce nece Kalinic ili Mandjukicneko_iz_mase je napisao/la:TheScouser je napisao/la:Ljudi, je l' zna neko 100 % hoce li Edin igrati nocas?![]()
Benaglio,Madlung, Pekarik, Barzagli,Josue, Schafer , Riether, Gentner, Misimovic, Grafite, Džeko.
"Nije Ibro, jarane, nas fukara, Ibro je de facto umjetnik, shvacas??!"neko_iz_mase je napisao/la:Kao prvo,ako već nekoga ispravljaš,bolje je da uzmeš pravopis u ruke i provjeriš,nego da letiš pred rudu.dr_arsla je napisao/la:
kao prvo kaze se : shvatas, a ne "shvacas", kao drugo ocito nisam bio dovoljno jasan da je moj prijedlog ironicne prirode
I ne shvaćaš je ispravnoShvaćaš
Koliko ja znam nema bas rukometnih stadionaharishp je napisao/la:Ovaj stadion Fulhama ko' rukometni.Nesto malo u pm
Instaliraj sebi Sopcast i onda na myp2p.eu imas linkova, imas i bez instaliranih klijenata al se meni nekako Sopcast najbolje pokazaoZenga je napisao/la:Ima l' gdje kakav solidan stream raja?
Grazie !Fozgen je napisao/la:Instaliraj sebi Sopcast i onda na myp2p.eu imas linkova, imas i bez instaliranih klijenata al se meni nekako Sopcast najbolje pokazaoZenga je napisao/la:Ima l' gdje kakav solidan stream raja?
http://javno.ba/samo-na-javno-ba/svih-5 ... sligi.htmlSvih 50 golova Edina Džeke u Bundesligi
Pa s 10 metara je zateg'o, nije nikakav poseban promašaj. I on i Wolfsburg su bili krajnje neangažovani i nevidljivi dok nisu primili drugi gol. Nakon toga se itekako vidjelo da mogu i bili su odlični. Džeko se odmah nakon 0-2 u 60 sek. našao u dvije odlične situacije. Prava šteta što nisu išli maksimalno od samog početka. Nadam se da će u revanšu ispraviti tu grešku.Neutral je napisao/la:Eto zašto je Željo prodao Džeko, šta promaši glavom ono ne bi od 100 ljudi moža 4-5.![]()
Zaista nije nešto odigrao noćas, kod 0:0 se onakvi promašaju ne smiju dešavati. Malo kritike našem dijamantu, no siguran sam da će me već ako Bog da u sljedećem meču demantovat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.