Razbit cemo Zelju k'o tikvu
Mokroguz je napisao/la:Ova dvojica ce imati zadnju rijec
Razbit cemo Zelju k'o tikvu
Haj' nek' si baslazar je napisao/la:
malo da kopiram tebe
lupus je napisao/la:Zelju cemo razbiti kao i svake godine![]()
Ma upravo to - ja necu da pomognem u sadjenju strijepnje, niti imamo razloga za to realno, pocevsi od mene necu nikada vise reci da ce nas pobjediti ni Siroki ni Zrinjski ni Sarajevo ni Zeljo ili da je nesiguran ishod - ima da ih namlatimo sve redom i da se okanimo vise ovog lanca, vidili su svi protiv Sarajeva sta znamo uraditi, da nismo mrtvi cak i nakon 3:0 i samo jos 45 min ostalo.Mancini je napisao/la:Možda bi pobijedili jednom u 20 mečeva da većina igrača ima malo hrabrosti odnosno karaktera. Prema tome kec kao kuća.
Ovo je Edi priznanje, mislim da je zasluzio, kao i Mirza sto je dobio da vodi olimpijsku selekciju.Eldin Baković: Naš savez je za Edina Prljaču
28. 01. 2015 - 17:45 \\ Domaći fudbal
Generalni sekretar Nogometnog saveza Federacije BiH Eldin Baković je za "Avazov Sport" potvrdio da ovaj entitetski savez i dalje stoji iza svog prijedloga za trenera golmana u našem "A" timu, a to je Edin Prljača.
- Edin Prljača je bio prijedlog Federalnog saveza i ništa se nije promijenilo, kaže Eldin Baković.
Podsjetimo, svi prijedlozi Fudbalskog saveza Republike Srpske su ispoštovani...
- Da, čak niko nije postavljao pitanje ko je ovaj ili onaj? Znači, Prljača je prijedlog Federalnog saveza i od tog momenta se ništa nije promijenilo. Ispred Federalnog saveza nema drugih prijedloga, dodaje generalni sekretar NSFBiH.
s c sportMancini je napisao/la:Gdje piše to?
Ono što treba istaći jeste i činjenica da je Portugalac Luis Alves dos Santos, koji je već na prvim treninzima pokazao da će biti veliko pojačanje, prije dva dana napustio pripreme Olimpica. Naime zbog problema sa papirologijom Dos Santos je otputovao u Portugal, ali postoji mogućnost da se vrati u Sarajevo do početka Premijer lige BiH.
Haj' posto nije jos niko odgovorio, evo moj utisak:HzVisoko je napisao/la:moze li neko nesto vise reci o muhamedu plakalu???
Nemamo nista protiv.lupus je napisao/la:Zelju cemo razbiti kao i svake godine![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.