FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
samo li se Ibraka ispostavio kao zestoko pojacanje u upravi i jako sposoban covjek, lik razvaljuje prilikom pregovora svaka cast.
@MortemHz
Pa moze ti Vranjes odigrati tog desnog beka komotno. A ako Dupovac ne potpise novi ugovor onda i stopera. Mislim moze i ovako. Svakako su potrebna bar trojica stopera. Kelava ako je pod ovim uslovima onda je to okej.
Pa moze ti Vranjes odigrati tog desnog beka komotno. A ako Dupovac ne potpise novi ugovor onda i stopera. Mislim moze i ovako. Svakako su potrebna bar trojica stopera. Kelava ako je pod ovim uslovima onda je to okej.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 jan 2015, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Fakat Ibraković nam dođe kao najvece pojacanje u upravi.
Svaka mu cast majstor kako posao radi.Iskreno kad su ga imenovali za SD bio sam skeptican što se njega tica,a sad mu naklon do poda.
Svaka mu cast majstor kako posao radi.Iskreno kad su ga imenovali za SD bio sam skeptican što se njega tica,a sad mu naklon do poda.
Kelava je kikser. Ajde da to kazem samo ja. Ali ima i drugih.ZijadLopez je napisao/la:Kelava, nije još gotovo, ali ako bude, odličan posao, pogotovo što ga Udinese plaća. Sad nekad očekujem onog jadru, da počne landarati o tome kako je Kelava kikser, bilo je tako za svakog igrača koji je došao a da je igrao u HNL-u.
-
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Kolika li je cijena clanka u ovom avazuMislim, ne znam ovog malog i nemam nista protiv njega da ne bude zabune, ali ovo je smijesno realno, postaviti clanak o djetetu sa 2 klipa od 30 sekundi
Ne moze mi niko reci da ovom roditelji nisu platili clanak ili debelu vezu kog nekog od novinara.
Je.bo mater mescini da ja sad sebe snimim kako radim dvokorak u mahali i dam ovima koji dinar izbacili bi clanak o velikom talentu kojeg niko nije do dana danasnjeg prepoznaoDaleko od tog da su ovi ostali nesto puno bolji, ali ovaj avazov sport je bas odron.
Dijete ima 14 godina, a pogledaj prvi gol i sve ce ti biti jasno!!! Znaci pogledaj tehniku udarca!!!
Platili ili ne, ovdje se radi o pravom talentu 100%
Evo ga, dosao je.. Nadam se da ga ban nece zaobici!jandro je napisao/la:Kelava je kikser. Ajde da to kazem samo ja. Ali ima i drugih.ZijadLopez je napisao/la:Kelava, nije još gotovo, ali ako bude, odličan posao, pogotovo što ga Udinese plaća. Sad nekad očekujem onog jadru, da počne landarati o tome kako je Kelava kikser, bilo je tako za svakog igrača koji je došao a da je igrao u HNL-u.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Otvoreno pisu po temi koja nije namjenjena za navijace drugih klubova i to im se dopusta, ali ako mi odemo na temu kod kona i odgovaramo na postove jer vrijedzaju nas klub i igrace na predvidzenoj temi za to postovi ti se brisu i sjevaju banovi.
Bravo administracija
Bravo administracija

Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
Moze li ko smjesniji od vas samih biti, kad udjes na vas pdf i procitas kako pisete: evropa nije upitna a uz malo srece mozete se i za prvaka boriti, pored cinjenice da vas je Siroki, Zrinjski i Sarajevo razbilo u prvom dijelu sezone i da im svima gostujete!!!!FairBet je napisao/la:ti i ostali ste smijesni
Ko je ono SMIJESAN??????????????????????
drug mi navijamo za isti klub 

-
- Kontakt:
FairBet je napisao/la:drug mi navijamo za isti klub
Halali molim te

-
- Kontakt:
Ma svaka cast ljudino

FairBet je napisao/la:drug mi navijamo za isti klub
pepgvardiola je napisao/la:Moze li ko smjesniji od vas samih biti, kad udjes na vas pdf i procitas kako pisete: evropa nije upitna a uz malo srece mozete se i za prvaka boriti, pored cinjenice da vas je Siroki, Zrinjski i Sarajevo razbilo u prvom dijelu sezone i da im svima gostujete!!!!FairBet je napisao/la:ti i ostali ste smijesni
Ko je ono SMIJESAN??????????????????????

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Evo dva dana me ubi gornji pritisak od stelje silne koju sam pojeo, pa mi nije dobro
Tako da se jos jednom izvinjavam bordo bratu

-
- Kontakt:
A gdje nesta ona slika sa Vladavicem, Ibrakovicem i onim malcem od 14 godina sto je novi dodatak akademiji????
@jandro je regularan tip,covjek ima svoje neko misljenje i to je njegova stvar.Bitno je da ne vrijeđa i to je to.Nemoj da se ponašamo kao kone da svako drugacije misljenje i komentar docekamo na nož.
Keleva dzaba na8 mjeseci jel to znaci da njemu istice ugovor za8mjeseci...u slucaju da se pokaze na vrhunskom nivou podpisat 2,5 god Ako bude bandovic 2 noga I to je to..za ovo djete nadam se da nasi nisu radi ova dva klipa od onog slinavog konja Jedini razlog podpisivanja(kaparisanja) fino je driblo puco .. Al nadam se daga nasi prate duze I da je u kontinuitetu nakad ko na klipu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.