Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Zivot
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Zivot » 29 jan 2015, 13:01

Upravo zbog Tottija i strahopostovanja prema njemu ispusit ce na oba fronta i coppa i liga :D
Kao potpunog pobjednika ove godien vidim Lazio koji igra najbolji fudbal na Apeninima, vidim ih sa peharom kupa i 3 mjestom u ligi ( mislim da je ovo veci uspijeh za biancoceleste nego osvanje samo lige kod stare dame )
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 jan 2015, 13:14

Ma ispusit cemo znam ja to,jedina sansa da se dovede Luiz Adriano pa da barem pokusamo kup osvojiti :mrgreen:

Lacio trenutno igra najbolji fudbal al ne vjerujem da cete zavrsiti treci u ligi.Benitez je ipak Benitez :) a u kupu je sve moguce mada bi vam i na tom putu mogao stati Napoli :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 29 jan 2015, 13:26

Jest, to ce se moci uporediti sa ratom boj Lazia i Napolitanki na dva fornta :salut: pravi rat
Postovanje Benitezu ali sad je era Piolija :D uz korektno sudjenje svladat cemo ih na oba fronta
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

No10
Kontakt:

Post Postao/la No10 » 29 jan 2015, 13:31

Igra lazio najbolji fudbal, al protiv nejači. Nećemo se lagati, juve dere sviju sa 70-80% . Jedini tim koji u ekipi ima wc igrače. 18 kola je do kraja, Roma se mora probuditi ukoliko želi ostati u top3! lazio će stvarno teško do lp, ja Napoli vidim u top3.

Što se tiče Rudi Garsije, ne bih volio da dobije otkaz. I mene naljuti i dovede u stanje histerije, al jedino što mu se treba zamjerati je loša suradnja sa Sabatinijem, tu nešt smrdi definitivno. Saba dvodi klince, a ovaj im slabo daje šansu.
Zadnja izmjena: No10, dana/u 29 jan 2015, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
Roma non si tifa, si ama!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 jan 2015, 13:31

Fun fact: Inter i Milan već godinama Fudbalskom savezu Italije prijavljuju 6-8 hiljada navijača više nego što ih je prisutno na stadionu tokom domaćih utakmica.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 29 jan 2015, 13:34

Eno sad im smeta sto i u prosjeku vise ljudi prati Milan ( za inter ne znam ) nego Juve, jos jedan u nizu crnih poslova samo da se napakosti Juventusu..... :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jan 2015, 14:23

ne bih rekao da Lazio igra najbolji fudbal u Serie A, najbolji fudbal igra ekipa koja je prvak tri sezone u nizu i koja je prva i ove sezone! al' vjerujem da Lazio igra najljepši fudbal u Serie A, al' zbog raznoraznih pehova, Lazio ima sigurno 10 bodova manje, nego što bi objektivno trebao imat' :cry: Pioli je stvarno napravio odličnu koheziju u ekipi, svi igrači to ističu, a to je ujedno i stvar koja mi se kod Piolija najviše sviđa :thumbup: Pioli se pokazao kao izuzetan taktičar, samo još da poradi na strategiji, jer ta strategija, uz povrede i nesreću, koštala nas je gubitka bodova (npr. Inter, merda), nesretno izgubljeni bodovi su protiv Verone, Genoe, Milana ..

slika

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 jan 2015, 14:28

milanist je napisao/la:Eno sad im smeta sto i u prosjeku vise ljudi prati Milan ( za inter ne znam ) nego Juve, jos jedan u nizu crnih poslova samo da se napakosti Juventusu..... :mrgreen:
Hahaha pa nema ovo veze sa kriminalnom aktivnošću ili nečemu tako sličnom :mrgreen: I kod Juventusa je tako iz jednog prostog razloga. Pretplatnici na sezonske karte ne dolaze na sve utakmice. Znači mjesto jeste prodato, ali je prazno, jer je nekome bilo mrsko doći, ili nije mogao zbog nekog drugog razloga.

Zato i jeste "fun fact" ... ništa loše, samo zanimljiva činjenica.
★★★

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 29 jan 2015, 14:32

L'Avvocato je napisao/la:
milanist je napisao/la:Eno sad im smeta sto i u prosjeku vise ljudi prati Milan ( za inter ne znam ) nego Juve, jos jedan u nizu crnih poslova samo da se napakosti Juventusu..... :mrgreen:
Hahaha pa nema ovo veze sa kriminalnom aktivnošću ili nečemu tako sličnom :mrgreen: I kod Juventusa je tako iz jednog prostog razloga. Pretplatnici na sezonske karte ne dolaze na sve utakmice. Znači mjesto jeste prodato, ali je prazno, jer je nekome bilo mrsko doći, ili nije mogao zbog nekog drugog razloga.

Zato i jeste "fun fact" ... ništa loše, samo zanimljiva činjenica.
pa i ja se zayebajem malo sto se tice tih kriminalni aktivnosti...

Ali sto spomenu gore samo Milan i Inter, odmahnas navodis na provokaciju, mogao si komotno i Juve staviti onda, a u globalu i sve klubove serie A, jer isti je to slucaj svugdje, i normalno da klub racuna koliko ga navijaca prati po broju prodatih ulaznica, nemaju oni kad sad sjesti pa provjeravati, eh ovaj je dosao ovaj nije, pisi mu minus :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 29 jan 2015, 14:43

Strategiju ce popravit u to sam siguran samo da visa sila ne umijesa prste tj problem sa povredama!
Ukoliko uzmemo kup, a Pioli ce ici po svaku cijenu da ga osvoji iako mozda i promijesa karte u tekmama polufinala, mada ko god da igra u prvih 11 idemo na pobjedu jer je stvorena takva klima, igraci ce samo napredovat iz tekme u tekmu u ligi i msm da kad sljedeci puta preotmemo trecu poziciju necemo je ispustati

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jan 2015, 14:48

vidjeti ćemo, u trci za treće mjesto su Lazio i Napoli, a opasno se šilji smećarima

mada, objektivno, oni su bolji od nas i ako podignu nivo igre na kome trebaju biti, oni će završit' ispred nas

No10
Kontakt:

Post Postao/la No10 » 29 jan 2015, 14:56

Roma ako se ne probudi ubrzo ispada iz top3.
Roma non si tifa, si ama!

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 29 jan 2015, 14:57

Chinaglia je napisao/la:vidjeti ćemo, u trci za treće mjesto su Lazio i Napoli, a opasno se šilji smećarima

mada, objektivno, oni su bolji od nas i ako podignu nivo igre na kome trebaju biti, oni će završit' ispred nas
Šilji se njima jer talijanski fudbal je mnogo pao od tamo 2009, pa da se ne sramote po Lp siljit ce napolitankama jer misle da imaju jak tim a to nazalost gledaju po imenima koja su u klubu. Ali mi imamo dusu i srce tako da cemo i protiv sudija sa vjerom u Boga :wave:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jan 2015, 15:01

iskreno, mrzim Lotita jer ne radi za dobrobit' Lazija, svađa se s navijačima, već 7-8 godina nemamo glavnog sponzora :facepalm: al' mora se priznat' da radi sjajan posao s dovođenjem mladih i talentovanih igrača, ako to bude znao istjerat' do kraja (čitaj, ne prodat' ih, nego pojačat' ekipu s kvalitetnim igračima), Lazio bi mogao biti za par sezona mogao biti ozbiljan konkurent za Scudetto! al' od koga je, čisto sumnjam ..

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 29 jan 2015, 15:08

Ova sezona je prekretnica i jedan od najbitnijih sezona jos od 2000.
Ako ostvare zacrtane ciljeve nase a to je coppa i 3 mjesto, a valjda su i njihovi ciljevi takvi :D onda ce bit zanimljivo pratit Claudia sta ce, kako ce ulozit. Bude li skrtario i radio kao dosad ovaj uspijeh ce bit prolazan i spast cemo na prosjecan klub kao i prije, proizvest ce bijes publike i sve pada u vodu. Ja se nadam da tako nece bit ali to ce doci tek poslije idemo ove ciljeve odbranit :cool:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jan 2015, 16:50

Ajde "Zivot" reci nam pod kojim si imenom bio nekada ovde poznat i shta si to moderciji/administraciji zgreshio :?:

Nemoguce je da je svaki navijach SSL-a na ovom forumu toliko ozrachen zatupljenoshcu. :hmmmmm:
:facepalm:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 jan 2015, 17:31

milanist je napisao/la: pa i ja se zayebajem malo sto se tice tih kriminalni aktivnosti...

Ali sto spomenu gore samo Milan i Inter, odmahnas navodis na provokaciju, mogao si komotno i Juve staviti onda, a u globalu i sve klubove serie A, jer isti je to slucaj svugdje, i normalno da klub racuna koliko ga navijaca prati po broju prodatih ulaznica, nemaju oni kad sad sjesti pa provjeravati, eh ovaj je dosao ovaj nije, pisi mu minus :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa mogao sam, naravno, ali nisam naišao na tu informaciju. Samo sam prekopirao to što sam vidio :)

Magični, i ja se to pitam koji je sad ovaj. Nema Lazio toliko navijača na Balkanu. Dosta su nam i Chini i fedelta bili. Sad odjednom sedamdesetosamhiljada navijača Lazia :mrgreen:
★★★

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 jan 2015, 17:32

:lol:

I ja to gledam, odjednom ih na sve strane :D ljudi preuzeli temu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jan 2015, 17:34

L'Avvocato je napisao/la:Nema Lazio toliko navijača na Balkanu.
:o

nadam se da se šališ

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 jan 2015, 17:42

No10 je napisao/la:Igra lazio najbolji fudbal, al protiv nejači. Nećemo se lagati, juve dere sviju sa 70-80% . Jedini tim koji u ekipi ima wc igrače. 18 kola je do kraja, Roma se mora probuditi ukoliko želi ostati u top3! lazio će stvarno teško do lp, ja Napoli vidim u top3.

Što se tiče Rudi Garsije, ne bih volio da dobije otkaz. I mene naljuti i dovede u stanje histerije, al jedino što mu se treba zamjerati je loša suradnja sa Sabatinijem, tu nešt smrdi definitivno. Saba dvodi klince, a ovaj im slabo daje šansu.
Ma za sad ljudi igraju fenomenalno i ako derbije igraju poprilicno lose.Ma ostat cemo u prve tri ekipe 100%,jedino da Garsija bas skrene pa da igramo ovako pic.kasto ko sto smo igrali zadnjih par tekmi onda nema sanse da budemo medju tri ekipa na kraju al vjerujem da cemo na kraju biti drugi.

Sad ce Napoli da kiksa protiv Kijeva i odmah cemo se odvojiti tako da nema potrebe za brigom :mrgreen:

Imam osjecaj da Sanabria,Ucan i Jedvaj nisu dobili sansu samo zato sto ih je Saba doveo i vjerovatno mu predlozio da igraju sto vise da bi ih mogao prodati za vece pare :D a Garsija mu ide u kontru i ne daje sansu gotovo nikome.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 2 gosta.