BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Znaci slijedeci turnir je Zagreb ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A na Wimbledon-u kao junior došao do 1/4 finala.shminka je napisao/la:ne znam gdje si ga to na travi gledao, pa znaš da ne zna hodati na njoj![]()
Ko živi od zemlje...Rafa?
trebaju mu bodovi i mečevi...pa nek igra gdje god hoće...samo se sa pobjedama može napredovati

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jah, prenosila Medina Šehić na BHTu, samo je Damirovo kretanje u tom meču bilo jako dobro 
Mičel ga dobio, al ja ga nešto baš i ne vidim ovih dana...Damir ga je prekucao

Mičel ga dobio, al ja ga nešto baš i ne vidim ovih dana...Damir ga je prekucao

a u seniorskoj - jedna pobjeda, ha? I to u kvalama.Unofficialpage je napisao/la:A na Wimbledon-u kao junior došao do 1/4 finala.shminka je napisao/la:ne znam gdje si ga to na travi gledao, pa znaš da ne zna hodati na njoj![]()
Ko živi od zemlje...Rafa?
trebaju mu bodovi i mečevi...pa nek igra gdje god hoće...samo se sa pobjedama može napredovati

13. 4. se pravi lista za RG, do tada će izgubiti 98 poena...90 iz Mersina baš tog dana...ako računamo da je oko 580 bodova sigurno upadanje na RG...ima 9 sedmica u kojima treba osvojiti 250 bodova...jedna sedmica manje je rezervisana za DC...to treba biti naredni cilj...treba se baš naraditi za ove bodove...challengeri su mu neophodni
@biki...nije baš puno ni igrao na travi...nije imao prilike...a trava mu je najmanji problem koji ima u životu
dva puta je mogao otići na kvale, prvi meč dobio...drugi izgubio...sljedeći put nije imao sreću sa žrijebom
ATP turnire nije ganjao ni na šljaci, tako da je bezveze kukati što ih nije ganjao na travi...nema logike nikakve...ove godine će odigrati jedan meč barem, to je sigurno
270 bodova do 18.5. i upada u glavni turnir Wimbledona, za to ima 14 sedmica...to bi već morao ostvariti
@biki...nije baš puno ni igrao na travi...nije imao prilike...a trava mu je najmanji problem koji ima u životu
dva puta je mogao otići na kvale, prvi meč dobio...drugi izgubio...sljedeći put nije imao sreću sa žrijebom
ATP turnire nije ganjao ni na šljaci, tako da je bezveze kukati što ih nije ganjao na travi...nema logike nikakve...ove godine će odigrati jedan meč barem, to je sigurno
270 bodova do 18.5. i upada u glavni turnir Wimbledona, za to ima 14 sedmica...to bi već morao ostvariti

Posto ce vrlo tesko do MD of RG njemu se pika ranTing od 27 aprila, onaj za kvale.shminka je napisao/la:13. 4. se pravi lista za RG, do tada će izgubiti 98 poena...90 iz Mersina baš tog dana...ako računamo da je oko 580 bodova sigurno upadanje na RG...ima 9 sedmica u kojima treba osvojiti 250 bodova...jedna sedmica manje je rezervisana za DC...to treba biti naredni cilj...treba se baš naraditi za ove bodove...challengeri su mu neophodni
fulio si datum...
-
- Kontakt:
Gdje su ovi nasi teniseri ? Brkic , Setkic I basic ? gdje ce igrati ??
Vidim Dzumi u Buenos Airos druga ili treca alternativa ...
DZumhura ja danas vidio na FPN nosi neke sveske ,rjesava ispiteHeraklitMracni je napisao/la:Gdje su ovi nasi teniseri ? Brkic , Setkic I basic ? gdje ce igrati ??

FK Sarajevo !
-
- Kontakt:
Djumi 100 % u glavnom MD u Zagrebu , jer dosta je odustalo , neki su otisli u Fr , uglavnom iz pouzdani izvora znam da je u MD 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba mu još dva otkaza. Evo ti si to potvrdio. Odlična vijest da je u MD. Nadam se da će i Tomo i Aldin i Mirza igrati kvale ovog turnira. Mirza ako bude igrao trebao bi ovo proći.HeraklitMracni je napisao/la:Djumi 100 % u glavnom MD u Zagrebu , jer dosta je odustalo , neki su otisli u Fr , uglavnom iz pouzdani izvora znam da je u MD
Priželjkivao sam meč Čilić vs Džumhur ali od toga nema ništa, izgleda Marin je odustao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Oficijalno za sad - Pospisil je OUT, nema "Special Exempts" (2 mjesta), tako Soeda, Troicki i Kavcic IN. Ilhan igra u Francuskoj, Robert nista. Damir je trenutno 2. alternativa do Zagreba i Montpellier (prva je Ward).HeraklitMracni je napisao/la:Djumi 100 % u glavnom MD u Zagrebu , jer dosta je odustalo , neki su otisli u Fr , uglavnom iz pouzdani izvora znam da je u MD
EDIT: Vesely OUT, Ward igra u Zagrebu definitivno, Damir trenutno prva alternativa do Zagreba i Montpellier

Njesra što nema nikakvih bodova ako upadne u MD direktno, al barem će dobiti nešto love...valjda i dobar žrijeb 

-
- Kontakt:
Damir u glavnom zrijebu Zagreba!
OUT: Bolelli, IN: Dzumi
OUT: Bolelli, IN: Dzumi

Morat ce sad dobro zapeti i iskoristiti svaku priliku koja mu se ukaze, kao ova u Zagrebu. Ovo propustanje AO ce ga puno kostati, ali barem sljedece sezone nece nista braniti na pocetku. 

Daj Boze da ne bude i ZG izlet dzaba. Zapravo, finansijski nece biti, pokupit ce 9000 KM brutto za prvo kolo MD sto znaci da ce i ostati love, ali bodovi, to njemu sada vise treba a tesko bez zemlje. On vecini nosilaca u ZG tesko moze i set otkinuti a velike su sanse da na njih naleti. Ipak, nadati se malo i sreci u zrijebu.Sretno.
Nijedan turnir ne može biti turnir na koji se putuje djaba...samo da je utrefiti nekoga sa kim se može igrati 

$10.000 El Kantaoui
1. kolo:
(4)Dea Herdželaš - (Q)Adriana Sosnovschi (MDA, WTA 1149) (5)6-7, 6-2, 6-1
2. kolo:
(4)Dea Herdželaš - Angeliki Kairi (GRE, WTA 931) 6-3,6-0
Četvrtfinale:
(4)Dea Herdželaš - Yumi Nakano (JPN, WTA 731)
Bravo!
P.S. Sretno Damiru na nastupu u Zagrebu!
1. kolo:
(4)Dea Herdželaš - (Q)Adriana Sosnovschi (MDA, WTA 1149) (5)6-7, 6-2, 6-1
2. kolo:
(4)Dea Herdželaš - Angeliki Kairi (GRE, WTA 931) 6-3,6-0
Četvrtfinale:
(4)Dea Herdželaš - Yumi Nakano (JPN, WTA 731)
Bravo!

P.S. Sretno Damiru na nastupu u Zagrebu!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
dea odlicno napreduje za godinu dana je napredovala preko 300 mjesta, sad je trenutno na 432 mjestu, samo da nastavi ovako aBda i za godinu dvije bi je nadam se mogli gledati na wta tournirima 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.