Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Serie A
A čuj pereu vratili sa posudbe, ja i zaboravio da je u laziu, bolje da su malcu dali priliku ovaj je nažalost propali talent 

- Alen Škoro
- Kontakt:
Re: Serie A
Italijani najaktivniji na mercatu. Sve tranferi i posudbe u prazno. Zacarani krug klasicni. Uzas!
Flop za flopa. Tako godinama...

Flop za flopa. Tako godinama...

NON MOLLARE MAI
- invincible1921
- Kontakt:
sta je sa onazijemChinaglia je napisao/la:strašan talenat, na dobro da nam izađe
Felipe Anderson, Keita, Cataldi, De Vrij, Morrison, Hoedt kao talenti
zasigurno ćemo imat' najtalentovaniju ekipu u ligi

=\_1921_/=
Onazi propao k'o kauč, ne da stagnira, nego nazaduje, iako ne kontam zašto, ne može se reći da nije dobio šansu, baš naprotiv! možda mu je i agent napunio glavu, pa je i Onazi u više navrata isticao kako ne bi odbio Liverpool, iako ne znam da je ikad postojalo interesovanje Liverpoola za njega, a kamo li ponuda! možda je u pitanju samo to, možda momak želi u drugu sredinu, pa je to razlog očajnih igara, talenat/potencijal sigurno ima
Kad se Pazzini i Gilardino još uvijek "prodaju" i smatraju fudbalerima onda znaš da u Italiji nešto debelo ne valja. 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
I dalje su pojam napadaca za neke koji igraju u Seriji A 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- IlCapitano
- Kontakt:
de ne tjeraj me da kažemIlCapitano je napisao/la:Koga npr?

Ne mozhe me biti sramota zbog toga na shta ne mogu ili nikada nisam mogao da utichem. Bash kao shto ne mogu da se ponosim tudjim radom.Chinaglia je napisao/la:Magični, je l' te sramota što vas arbitri guraju ofirno? prvo Lazio, Udine, pa Genoa!

Ali, nije mi drago shto je tako ispalo. Genoa je zasluzhila barem bod, Udine da prodje dalje u Coppa Italia, a vi ste zasluzhili da izgubite.

Cassano: "Sada mi je puno lakše. Raskinuo sam ugovor nakon cijelonoćnog razmišljanja, odlučio sam da moram raskinuti; ne sa igračima ili navijačima, nego sa onima koji me prave budalom 7 mjeseci. Umoran sam, odlučio sam ostaviti sve. Odreko sam se ovim potezom skoro 4 milijona eura. Ružno je za reći, ali ima dečki u klubu koji nemaju za jesti. Ima dečki u klubu koji zarađuju puno manje od mene a nisu dobili jedan euro već 7-8 mjeseci ili čak jednu godinu. Stalno nam govore:'Sutra ćemo platiti', a mi neznamo ni sa kime imamo posla, neželim više biti dio te agonije. Dosta. Izgubili smo Europa ligu i rekli smo ok, oduzeli su nam bod i rekli smo ok. Sada smo došli do kritične točke, žao mi je suigrača i navijača koji su nam uvjek davali podršku. Volim ih sve. Serie B? Da, ostao bi u Parmi i da smo ispali u drugu ligu. Vjerovao sam da imamo projekt, ali iza riječi nisu stigla dijela. Ja nemam klub koji me čeka, raskinuo sam ugovor jer sam umoran. Za mene je bitan dignitet a ne novac. Imam ponude iz Amerike ali tamo ću ići kad budem imao 40 godina, kad nebudem više mogao trčati. Imam ponos. Za mene je lako jer imam puno novca, tako da ne žalim za 4 milijona eura koje poklanjam Parmi. Neznam šta ću dalje , možda nađem odmah klub, ako ne, odmarat ću do ljeta. Ako ni na ljeto ne nađem ništa dobro, nemam problema objesit kopačke o klin. Razočaran sam u ovaj svijet, i tu ne mislim samo na nogometni nego na ljude koji su oko nas. Žao mi je suigrača. Noćas sam pozvao jadnog Lodija i njegovu ženu pošto plače da nije dobio 7 mjeseci centa. To je žalosno, ima dečki u klubu koji nemaju za jesti. Napustio sam Parmu zbog nekoga tko je napravio ovu katastrofu. Bio je to perfektan igrokaz, a sada je katastrofa. Dali me netko već zvao? Neželi me nitko, niti majka kod kuće(haha). Oproštaj od nogometa? Iskreno, ako moram raditi sa ovakvim ljudima, preferiram ići na odmor idućih 20 godina rađe nego imati posla sa ljudima sa kojima neželim imati veze. Dali govorim o staroj upravi ili novoj? O svima! Za nove neznam niti dali postoje, nisam ih nikada upoznao. Bilo je 4 predsjednika u zadnjih 20 dana, neznam tko su oni. Oni prošli su me jako razočarali; štoviše, kad sam im rekao da želim raskinuti ugovor nisam im trebao ponovit dvaput. Crespo me zove u Primaveru? Ako me on želi, ta opcija svakako igra. Međutim, Crespo radi za klub sa kojim sam raskinuo, dakle idem drugim putem...."
via PARMA BOYS BALKAN
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sramota, za jedan klub koji se takmiči u Seriji A, i to ne samo klub nego onda Parma
Ovo me podsjeća na period kad su igrači Sarajeva slično govorili

Ovo me podsjeća na period kad su igrači Sarajeva slično govorili

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- L'Avvocato
- Kontakt:
@footballitalia Yevhen Konoplyanka “probably won’t sign the contract with #ASRoma ,” said the #Dnipro man's father
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ma kakav otac ima da potpiseL'Avvocato je napisao/la:@footballitalia Yevhen Konoplyanka “probably won’t sign the contract with #ASRoma ,” said the #Dnipro man's father

Ako nece on doci ce Jarmolenko.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- L'Avvocato
- Kontakt:
Hahaha ne pita se otac jel'
A ne bi bilo loše fakat da dođe u Seriju A neko poput njih dvojice. I jedan i drugi su sasvim solidni igrači. Mada je Romi neophodniji dobar centarfor.

A ne bi bilo loše fakat da dođe u Seriju A neko poput njih dvojice. I jedan i drugi su sasvim solidni igrači. Mada je Romi neophodniji dobar centarfor.
★★★
Doće kuratz, pisao sam ja da su to samo nagađanja da nema ništa ufficiale.
Bit će loše isto ako je ćelo posudio Destroyera namalo samo, a ne sa obavezom otkupa. Sabatini je postao pravo poglup lik, samo djecu dovodi, neka se vrati u Palermo ili nek ode u Arsenal pa se zayebava.
Bit će loše isto ako je ćelo posudio Destroyera namalo samo, a ne sa obavezom otkupa. Sabatini je postao pravo poglup lik, samo djecu dovodi, neka se vrati u Palermo ili nek ode u Arsenal pa se zayebava.
Roma non si tifa, si ama!
Posljednje informacije su ovakve:Ako Destro ne ode u Milan Roma ce dovesti samo Konopljanku a ako ode trebao bi se dovesti jedan napadac vjerovatno Luiz Adriano ili Dumbia.
Kako god Konopljanka bi trebao zaigrati za Romu kako god okrenes

- Alen Škoro
- Kontakt:
Prijatelju, uz dužno poštovanje, ali Romi trenutno ne pomažu Ibrahimović i Neymar zajedno.Manuel je napisao/la:Posljednje informacije su ovakve:Ako Destro ne ode u Milan Roma ce dovesti samo Konopljanku a ako ode trebao bi se dovesti jedan napadac vjerovatno Luiz Adriano ili Dumbia.
Rudi Garcia nije allenatore za velike stvari, htjeli vi to priznati ili ne.
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
Koji ce vam djavo jos jedan krilni napadac kad ih imate bar trojicu, kvalitetnijih od tog Ukrajinca, klasicni vam trebaManuel je napisao/la:Posljednje informacije su ovakve:Ako Destro ne ode u Milan Roma ce dovesti samo Konopljanku a ako ode trebao bi se dovesti jedan napadac vjerovatno Luiz Adriano ili Dumbia.

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Ma znam ja to dobro al izgleda ne znaju u upravi.Prica se kako ce Garsija dobiti otkaz ako ne osvoji skudeto a kako stvari stoje od skudeta nista tako da od iduce sezone cemo imati novog trenera najvjerovatnije da to bude Spalleti.Alen Škoro je napisao/la:Prijatelju, uz dužno poštovanje, ali Romi trenutno ne pomažu Ibrahimović i Neymar zajedno.Manuel je napisao/la:Posljednje informacije su ovakve:Ako Destro ne ode u Milan Roma ce dovesti samo Konopljanku a ako ode trebao bi se dovesti jedan napadac vjerovatno Luiz Adriano ili Dumbia.
Rudi Garcia nije allenatore za velike stvari, htjeli vi to priznati ili ne.
@Zivot
Ne mogu dovesti pravu devetku kad Totti mora igrati napadaca

Evo Destro je napokon otisao pa su sad bas zapeli za Adriana,cak je Sabatini i povecao ponudu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.