Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Trasimaco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Trasimaco » 01 apr 2010, 17:42

Fabregas je out do kraja sezone.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 01 apr 2010, 17:52

T-MAC je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Hehe, što neki ne mogu prežalit što se Arsenal vratio... Al dobro, žao mi je samo što smo vam dokazali da niste bolji, al neka, rekao sam, neću ništa komentarisat, vidjet ćemo se za sedmicu dana :) Tada ćemo vidjet i komentare i postove nekih ovdje, al nema veze, samo pišite.. :)

Danas je pregled Fabregasu i Andreju, pa, želim što više sreće i da nam pomognu u borbi za titulu EPL-a
sta sve covjek nece procitati na ovom forumu
cuj nismo bolji cccc
jednom ste sutirali u prvom poluvremenu,pa se malo ko razigrali u drugom al opet sve nesto tanko.haj prvi go i nekako al onda iz nekog penala izjednacili,70 % lopta bila kod barce i ti na kraju kazes da nismo bolji
pa bolan svjetlosnu godinu smo ispred vas
pogledaj statistiku utakmice arsenal man utd 1:3 pa ces vidjeti da posjed lopte nije sve ... bolji su sinoc bili sto ne mora znaciti da ce biti na nou campu lopta je ipak okrugla ... a za cesca jbg desava se ... i kazete arsenal je imao srece NE arsenal je imao raspolozenog golmana sinoc ... barca nije pogodila ni jednu stativu ili precku tako da fore o sreci okacite macko o rep ... i arsenal je tako znao mnogo puta igrati a ne dati mnogo golova a sinoc od 3 suta dva gola sto je i pored lose igre odlicno ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 apr 2010, 19:05

Trasimaco je napisao/la:Fabregas je out do kraja sezone.
Najmanje 6 sedmica, heh, šteta... Al nadam se da momci mogu i bez kapitena... ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 01 apr 2010, 19:21

Citiracu svoj post sa teme LP;
CollegeGunner je napisao/la:Kada citam komentare sa drugih foruma i sa ovog, ko da nije ista tekma... :D

Hi…Barca fan here….just went through your article and thought it was brilliantly written. Im highly disappointed that we didn’t get the win after being 0-2 up, but that wass purely our own fault for losing focus. I think barca learnt an important lesson from Arsenal today and that is perseverence. Hats off to your team….the tie is more interesting although i would rather have had it done and dusted ….

Jedan od primjera...Evo me ko @Trasimaco :mrgreen:
@juzni vjetar
Nije moj problem sto ti nemas veze sa fudbalom. Imaju i drugi sportovi npr. brzo klizanje. To bi bilo za tebe.
Joj, kako ne mogu ove sto navijaju za neki slabiji klub, i onda jos uz to navijaju za Barca, cisto da bi se mogli izvlaciti, jos uz to fudbal prate tamo negdje kada je Barca pocela da igra dobro. Forum je pun takvih...
Nema Cesca, RvPa, Gallasa, Andreya... i onda neko kaze da je Arsenal precjenjena ekipa, pa da vidim ostale velike ekipe kako bi igrale bez glavnih igraca..
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 01 apr 2010, 19:30

CollegeGunner, znamo li se mi? :?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 apr 2010, 19:44

Citam Vengerove izjave o sinocnoj utakmici i mogu reci da sam se prilicno razocaro u njega, a oduvijek sam ga smatrao velikim trenerom i gospodinom. Veli sinoc smo imali 70 minuta u kojim smo mogli pobijediti, koja glupost, sve do sezdesete minute ekipa mu je bila rasuta ko kila rize. Druga stvar, on je i kriv najvise sto ste do kraja sezone izgubili Fabregasa i Gallasa, nespremne igrace ubaciti u jedan ovakav mec i rizikovati, to mu je takodje bilo vrlo glupo i zad se moze halaliti i sa onim realnim sto je mogao osvojiti, engleskom ligom.

Fabregas je sinoc vrlo moguce odigrao svoju zadnju utakmicu za Arsenal.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 01 apr 2010, 20:05

cuj ja veze nemam o fudbalu ovaj kaze da je arsenal pokazao da barca nije bolja :shock: de mi reci koja ti je dioptrija :? sta si ti gledao ? primili ste 2 gola u knock out fazi na svom znas li ti koliko to vrijedi ? i opet nije barca bolja :o :roll: nece vam 10 musaka pomocu na camp nou a ovaj sto nabraja neke glavne igrace koliko znam oni su se povrijedili u toku meca a barca je igrala bez inieste jednog od glavnih igraca ;) @CollegeGunner ja od kada pratim fudbal ti vjerovatno nisi znao sta je arsenal 8-) i ne navijam za slabije ekipe nego za giganta koji je u finalu kupa kralja i medju 8 u evropi i pobjeda protiv upravo barce ako je to tebi slab klub :lol:
Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 01 apr 2010, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 01 apr 2010, 20:11

juzni vjetar! je napisao/la:cuj ja veze nemam o fudbalu ovaj kaze da je arsenal pokazao da barca nije bolja :shock: de mi reci koja ti je dioptrija :? sta si ti gledao ? primili ste 2 gola u knock out fazi na svom znas li ti koliko to vrijedi ? i opet nije barca bolja :o :roll: nece vam 10 musaka pomocu na camp nou a ovaj sto nabraja neke glavne igrace koliko znam oni su se povrijedili u toku meca a barca je igrala bez inieste jednog od glavnih igraca ;)
Sam si napisao da neznas ko su Diaby i Song...toliko o tvom znanju...
Dalje, ja nisam rekao da Barca nije bolja... Procitaj moje sinocnje komentare, napisao sam da je Barca odlicno odigrala, a da Arsenal nikad nije losije odigrao, pored toga smo izvukli koliko-toliko povoljan rezultat.
Haj sad se ti fino pusti LP, to je za velike klubove. Sad ce tvoj Atletico sa Valenciom...

P.S. Nemoj se praviti duhovit, ne ide ti... ;)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 apr 2010, 20:13

Ma i ovaj Wenger mi pocinje malo na nerve ici.On se samo vadi na to da dovodi mlade igrace, da ne trosi pare velike i to mu je iskaz sto ne osvoji ni jedan hebeni trofej u sezoni.
Nezz sto ne dovede Dzeku,ubio se za Arsenala i njihovu formaciju,jos je mlad,skup jeste,al momak razvaljuje.Onda treba tu jos dosta igraca dovesti.Klocevi poput Eduarda,Bendtnera,Denilsona nezasluzuju da nose dres Arsenala.Wallcot ja se pitam sto Wenger tog momka drzi na klupi,znam da na krilima ima odlicnog Arshavina i Nasrija,al mislim da mogu sve trojica igrati u ekipi.

Kad bi Arsenal ovako igrao:
----------------Almunia---------------------
--Sagna---Vermalen----Gallas----Clichy---
----------------Song------------------------
-------Nasri----------------Fabregas-------
--Wallcot----------------------------Arshavin--
---------------van Persie(Dzeko xD)----------

Neznam jos koje bi promjene uradio,mozda bi doveo novog golmana Akinfeva (CSKA Moscow) i u odbrani Brunu Alvesa iz Porta da se to malo stabilizuje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 01 apr 2010, 20:18

@BIHfan
Problem je sto mi nebi mogli povezati 4 tekme sa tim sastavom, stalno neke povrede... Ja sam ubijeden da se RvP ove sezone nije povrijedio da bi smo imal bar 10 bodova vise nego sad, a pogledajte kako bi tabela tada izgledala...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 apr 2010, 20:23

juzni vjetar! je napisao/la:cuj ja veze nemam o fudbalu ovaj kaze da je arsenal pokazao da barca nije bolja :shock: de mi reci koja ti je dioptrija :? sta si ti gledao ? primili ste 2 gola u knock out fazi na svom znas li ti koliko to vrijedi ? i opet nije barca bolja :o :roll: nece vam 10 musaka pomocu na camp nou a ovaj sto nabraja neke glavne igrace koliko znam oni su se povrijedili u toku meca a barca je igrala bez inieste jednog od glavnih igraca ;) @CollegeGunner ja od kada pratim fudbal ti vjerovatno nisi znao sta je arsenal 8-) i ne navijam za slabije ekipe nego za giganta koji je u finalu kupa kralja i medju 8 u evropi i pobjeda protiv upravo barce ako je to tebi slab klub :lol:
Ku-rva o postenju a vojnik o skracenju, :roll:
Klub koji stvori toliko sansi a na kraju odigra nerijeseno.Nije ni zasluzio prolaz.
Uostalom ti se sa Atleticom tojest jorgandjijama bavis.Pa sta si onda koji klinac navalio Barcelona ovo,Barcelona ono.Nigdje veze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 01 apr 2010, 20:25

Ma stanite na loptu iskreno ono nije bio pravi Arsenal i svi navijeači Londonskog kluba mogu biti pre zadovoljini. Ali ima i uzvrat da se odigra i želim puno sreće momcima iako ozljeda Fabregasa otežava šanse za prolaz
Please

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 01 apr 2010, 20:27

@harishp
Tvoji komentari mi se sve vise i vise dopadaju :D

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 01 apr 2010, 20:32

@harishp sta ocekivati od tebe koji mrzi sve sto je spansko nego glupe komentare . ako je tebi barca zasluzila da je onako ostete onda ne znam ljudi 70 minuta nisu nista napravili i sada se nesto k..rce ,bavim se barcom jer navijam za nju u ligi prvaka ;) i da i barci fali pique,puaol,iniesta , tako da nema vadjena kada popijete petardu na camp nou 8-)
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 01 apr 2010, 20:47

juzni vjetar! je napisao/la:@harishp sta ocekivati od tebe koji mrzi sve sto je spansko nego glupe komentare . ako je tebi barca zasluzila da je onako ostete onda ne znam ljudi 70 minuta nisu nista napravili i sada se nesto k..rce ,bavim se barcom jer navijam za nju u ligi prvaka ;) i da i barci fali pique,puaol,iniesta , tako da nema vadjena kada popijete petardu na camp nou 8-)
ok ovako nema piquea,puyola i inieste ?? a u arsenalu nema : gallasa,fabregasa,arshavina,rvp-a,djuroua(on bi mogao igrati jer nema gallasa ali ni njega nema)... ovo sto bi mogli igrati u prvoj a da ne spominjem jos i velu kojeg nema godinu dana i sta ja znam jos igraca... evo i pep kaze da je to najbolje prvo poluvrijeme koje je on vidio odkad trenira barcu a na kraju je opet bilo 2:2 sto govori i o arsenalu kao ekipi ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 apr 2010, 22:05

juzni vjetar! je napisao/la:@harishp sta ocekivati od tebe koji mrzi sve sto je spansko nego glupe komentare . ako je tebi barca zasluzila da je onako ostete onda ne znam ljudi 70 minuta nisu nista napravili i sada se nesto k..rce ,bavim se barcom jer navijam za nju u ligi prvaka ;) i da i barci fali pique,puaol,iniesta , tako da nema vadjena kada popijete petardu na camp nou 8-)
Biraj da li da bude glup komentar ili glup komentator.
Ja cu uzeti ovo prvo a tebi sta ostane ;)
Covijek Spansko zamrziti moze nakon tih tvojih komentara.
Nikakve realnosti i kreativnosti.Navijati za Barcu a staviti avatar drugog kluba.Totalni gubitak indetiteta. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 01 apr 2010, 22:50

harishp je napisao/la:
Biraj da li da bude glup komentar ili glup komentator.
Ja cu uzeti ovo prvo a tebi sta ostane ;)
Covijek Spansko zamrziti moze nakon tih tvojih komentara.
Nikakve realnosti i kreativnosti.Navijati za Barcu a staviti avatar drugog kluba.Totalni gubitak indetiteta. :roll:
opet cu reci da si .... znas sta :lol: a j malo prelistaj tvoje komentare svaka druga ti je nesto protiv spanaca ili minimiziranje spanskih klubova ako ne vjerujes nacu ti odma 10-tak komentara takvih a nisam prvi ni zadnji koji ti je rekao sa pises glupe komentare :roll: a ja sam glup nemoj mene uzimati ni Atletico ili barcu u svoje zvalje i svi ce biti sretni nego drzi se njemaca :?
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 01 apr 2010, 23:20

sin3x je napisao/la:a u arsenalu nema : gallasa,fabregasa,arshavina,rvp-a,djuroua(on bi mogao igrati jer nema gallasa ali ni njega nema)... ovo sto bi mogli igrati u prvoj a da ne spominjem jos i velu kojeg nema godinu dana i sta ja znam jos igraca... evo i pep kaze da je to najbolje prvo poluvrijeme koje je on vidio odkad trenira barcu a na kraju je opet bilo 2:2 sto govori i o arsenalu kao ekipi ...
Jedno pitanje .
Jeli ti uopce pratis Arsenal ?
Taj tvoj Vela sto ga nema godinu dana , je odigrao 17 tekmi za Arsenal u ovoj sezoni.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 apr 2010, 23:32

@Furymaker, ako nije igrao godinu dana, kako će odigrat onda i jednu utakmicu ove sezone ?!

Ti madrižaninu, otiđi na temu atletica i tamo piši, postaješ dosadan sa svojim glupim komentarima o nekom klubu koji LP vidi samo na TV-u a da ne govorim o četvrtfinalu itd a da ne govorim i o domaćoj ligi, kad budete se borili za LP onda se javi, al prvo digni 2 prsta ;)

Ja sam rekao, ima još jedna tekma i tad ću da kažem ko, šta kako...a do tad, romario i vjetriću, dosadni ste... Postali ste ovisni o ovoj temi, ohladite malo ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 01 apr 2010, 23:45

Furymaker je napisao/la:
sin3x je napisao/la:a u arsenalu nema : gallasa,fabregasa,arshavina,rvp-a,djuroua(on bi mogao igrati jer nema gallasa ali ni njega nema)... ovo sto bi mogli igrati u prvoj a da ne spominjem jos i velu kojeg nema godinu dana i sta ja znam jos igraca... evo i pep kaze da je to najbolje prvo poluvrijeme koje je on vidio odkad trenira barcu a na kraju je opet bilo 2:2 sto govori i o arsenalu kao ekipi ...
Jedno pitanje .
Jeli ti uopce pratis Arsenal ?
Taj tvoj Vela sto ga nema godinu dana , je odigrao 17 tekmi za Arsenal u ovoj sezoni.
za tvoj info pratio sam svaku utakmicu arsenala ove sezone (epl,lp,cc,fac) ovo godinu dana nije bilo doslovno nego ga vec duze vremena nema u postavi arsenala... zadnji put je poceo utakmicu protiv stoke citya u januaru ... odigrao je nesto malo i protiv porta ali vecinom ne igra ... kad je falio arsenalu spic on nije igrao (iako je spic) ne zato sto ne valja nego ga uvijek nesto malo sjbe.... i nije odigrao 17 nego 20 ... poceo 7 a usao kao zamjena u 13 utakmica... sto za arsenalovih ( i ostalih vecih ekipa) koje igraju po 40+ utakmica je malo ...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.