ABA liga 2014/2015

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

dscile
Kontakt:

Re: ABA liga 2014/2015

Post Postao/la dscile » 28 jan 2015, 15:13

@Tribalian

Burazeru, ja kontam njih, ali ne kontam sto ti vodis rasprave sa ljudima koji smatraju da su celnici ABA i Evrolige protiv njih, kao i vrh drzave Srbije i Crne Gore. A da ne pricam o baratanju cinjenicama kako je Evroliga unistila institucije tipa Bolonju, Virtus, Olimpiju.. a o tome sam vec pisao i prije, da te ekipe propadale i prije formiranje EL (danasnjeg EL) i da od 2000. godine nisu imale nikakvog uspijeha. To je ravno tome da ja kazem kako je UEFA unistila fudbalsku instituciju u Evropi, Zvezdu, tako sto je promijenila format 90 i neke.

Onda spominje ozbiljnu kosarku podsmijavajuci se Estoncima, a ociglendo ne zna da je Partizan postao prvak Evrope kada su u EL igrali Belgijanci, Holandjani.. i zamisli, Estonci. Naravno, ja ne omalovazavam tu titulu, ali logikom momka gore, ona samim tim nista ne vrijedi.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 jan 2015, 21:38

44Bertans je napisao/la:Da se javio neki navijač Jugoplastike pa da i polemišem... Interesantno je kako uvijek prvi jave oni koji slave titule koje su osvajane na dječijim igralištima kada se košarkom bavilo 30-ak lokalnih klinaca u zemlji...
Govorimo o ozbiljnoj košarci, ne Estonijama, Letonijama i 2SR-u.

Prvo da te pitam, jel te stid?

Nakon pričanja ovakvih gluposti i Tegi bi te isključio iz emisije. :lolno:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 jan 2015, 22:38

dscile je napisao/la:@Tribalian

Burazeru, ja kontam njih, ali ne kontam sto ti vodis rasprave sa ljudima koji smatraju da su celnici ABA i Evrolige protiv njih, kao i vrh drzave Srbije i Crne Gore.
Ne znam brate, ni sam sebe ne kapiram ponekad. Ulazim u raspravu za koju znam kako ce se odvijati od prve do poslednje recenice. :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

live1987
Kontakt:

Post Postao/la live1987 » 28 jan 2015, 23:39

Tribalian je napisao/la:
live1987 je napisao/la:

Mi smo fudbalske ako smo imali dobro izlijecili,vi kosarksake necete nikada,prvo treba da se odmrznete pa onda da pricamo.
Druze, uvek mozemo da diskutujemo o sportu, ali nije lepo da se lazemo.
44Bertans je napisao/la: Da se javio neki navijač Jugoplastike pa da i polemišem... Interesantno je kako uvijek prvi jave oni koji slave titule koje su osvajane na dječijim igralištima kada se košarkom bavilo 30-ak lokalnih klinaca u zemlji...

I da bi bio institucija ne smiješ dopustit da si zaleđen. I to je suština svega. Nažalost od nekadašnje 4 institucije jugoslovenske košarke ostali su samo Cibona i Partizan.
Cuj decjim igralistima :mrgreen: Ma kakvi, nije kosarke ni bilo dok se carnogorski prasac nije pojavio. :mrgreen: A Zvezda zaledjena. :lol: Jel to iz Tegijeve dokumentacije ? :lol: @ Bertranse pod hitno da se uozbiljis , nije lepo raspravljati koristeci argumentaciju svojstvenu deci iz 3. razreda OS " Skadarlija".
Cekaj, je li tema basket ili fudbal,ili ces mozda sad Bari 91 da mi spominjes,KK Partizan i KK Crvena Zvezda (1945-2011) nijesu ni blizu,jednostavno dvije dimenzije,glupo je i porediti

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 jan 2015, 23:47

u ovakvim raspravama, po nepisanom pravilu, uvijek grobari prvi spomenu 1991. :kafa:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 jan 2015, 00:00

alan_kardec je napisao/la:u ovakvim raspravama, po nepisanom pravilu, uvijek grobari prvi spomenu 1991. :kafa:
:lol: realno.

live1987
Kontakt:

Post Postao/la live1987 » 29 jan 2015, 00:25

Realno je da imate kosarkaski kompleks koji necete nikad izlijeciti.Prvi spominjes fudbal tako da je realno bilo da spomenes nesto vezano za bari ili sl.Razlika izmedju dva kluba od njihovih osnivanja je tolika da je sve jasno.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 jan 2015, 00:27

live1987 je napisao/la:Razlika izmedju dva kluba od njihovih osnivanja je tolika da je sve jasno.
Tacno ! Mi odavde , vi prekomandovani ovde.

O kosarkaskim kompleksima bih mogao da kazem da ne znam o cemu pricas.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 jan 2015, 01:05

live1987 je napisao/la:Realno je da imate kosarkaski kompleks koji necete nikad izlijeciti.Prvi spominjes fudbal tako da je realno bilo da spomenes nesto vezano za bari ili sl.Razlika izmedju dva kluba od njihovih osnivanja je tolika da je sve jasno.

da vam nije trener taj koji jeste, da taj trener ne krivi Zvezdu čak i kad vam fali keša za avonske karte do Moskve, da ne kritikuje Đokovića što navija za Zvezdu, da na pressicama po 50 puta ne spomene Zvezdu... da ga velika većina vas ne podržava u takvoj retorici, pa i da nešto diskutujemo o kompleksima (iako je svaka riječ na tu temu suvišna), a ovako, to mora da je ljubav.

slika
RIP Adis Selmanović

live1987
Kontakt:

Post Postao/la live1987 » 29 jan 2015, 02:25

@Tribalian Spominjes fudbalski a nemas pojma o kosarkaskom komplekusu,smijesno,ili hoces da kazes da mi imamo u fudbalu a vi nemate u basketu.Covjece navijate za privatni klub najveceg ljudskog izmeta sto se pojavio na teritoriji Srbije,prodali ste dusu djavolu za koji kup i ucesce u EL.I da ne zaboravim na ovo gore da odgovorim MI HRVATI!

@alan_kardec Taj koji nam je trener ja nama najbolji i ne treba nam bolji.I naravno da ga velika vecina nas podrzava i naravno da ce da spominje privatni klub iz Zeleznika kad se nemilosrdno uvaljuju pare u isti.Dok na drugoj strani klub koji je 13 puta uzastopno prvak drzave,6 puta osvajac Jadranske lige,3 puta top8,jedan put f4 doveden da nema novca za "burek".

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 29 jan 2015, 11:13

Prodali dusu djavolu i najvecem ljudskom izmetu koji se pojavio u Srbiji ahahahahahahahha :lol: :lol: :lol: :lol:

Druze, slatko je sto se ti brines za nas sto navijamo za privatni klub, ali nema potrebe za tim.. jeste to lijepa gesta, svakako, ali djavo je djavo. :lol: :lol:

MI FMP-ovci!!!

@alan_kardec Realno, ubo si samo tako sa tim o Bariju. Svaka cast :thumbup:

ps. - Zavrsio sam sa pisanjem, mogu samo gledati sta ovaj jsdp-ovac pise, jer je izuzetno zanimljivo. Dodje mi ko dnevna doza smijeha i hvala mu na tome :D :bow:

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 29 jan 2015, 12:05

alan_kardec je napisao/la:
44Bertans je napisao/la:Da se javio neki navijač Jugoplastike pa da i polemišem... Interesantno je kako uvijek prvi jave oni koji slave titule koje su osvajane na dječijim igralištima kada se košarkom bavilo 30-ak lokalnih klinaca u zemlji...

Prvo da te pitam, jel te stid?
Čega da me bude stid :roll:

Osvojenih titula na školskim igralištima? U trenucima kada su konkurenti bili pekari, mašinovođe i ljudi koji su gradili tunele po cijeloj Jugi?! Ne želim ovime umanjiti značaj titule, ali košarka iz 1945e i košarka iz 75-te i 85te,a naročito 95te kada su prostori Srbije and Jugoslavije u pitanju nisu za poređenja i nikada neće biti.

Tek od šezdesetih godina se počela igrati ozbiljna košarka... kod nas.

Partizan je ime, Zvezda nije. Nažalost više se i ne takmiči.
I zato vam nisu krivi Grobari, Partizan - već isključivo vaše tzv. legende i vođe koje su uspjele uništiti i vatepolo klub prije toga, pa potom fudbalski, pa onda i rukometni,na kraju košarkaški, uništili bi oni i odbojkaški al to je teško toliko studenata u Bg-u igra odbojku i za neku stipendijicu će igrati...

I da podsjećanja radi...

[youtube][/youtube]
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 jan 2015, 16:24

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 jan 2015, 17:25

44Bertans je napisao/la:Juče, danas, sutra - institucija. :tokralju:
44Bertans je napisao/la:I da bi bio institucija ne smiješ dopustit da si zaleđen. I to je suština svega. Nažalost od nekadašnje 4 institucije jugoslovenske košarke ostali su samo Cibona i Partizan.
live1987 je napisao/la:privatni klub najveceg ljudskog izmeta sto se pojavio na teritoriji Srbije,prodali ste dusu djavolu za koji kup i ucesce u EL.
live1987 je napisao/la:naravno da ce da spominje privatni klub iz Zeleznika kad se nemilosrdno uvaljuju pare u isti.

slika

44Bertans je napisao/la: toliko studenata u Bg-u igra odbojku i za neku stipendijicu će igrati...

ogledali se na Mačvana i Pavlovića, garant.
RIP Adis Selmanović

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 30 jan 2015, 10:51

kardec :roll: :lol: (da nije smješno bilo bi tužno kakvim se ti trikovima služiš)

Al šta vas briga imate dva tima... ne može ni to svako... a treći će za godinu.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 30 jan 2015, 14:35

alan_kardec je napisao/la:
live1987 je napisao/la:Realno je da imate kosarkaski kompleks koji necete nikad izlijeciti.Prvi spominjes fudbal tako da je realno bilo da spomenes nesto vezano za bari ili sl.Razlika izmedju dva kluba od njihovih osnivanja je tolika da je sve jasno.

da vam nije trener taj koji jeste, da taj trener ne krivi Zvezdu čak i kad vam fali keša za avonske karte do Moskve, da ne kritikuje Đokovića što navija za Zvezdu, da na pressicama po 50 puta ne spomene Zvezdu... da ga velika većina vas ne podržava u takvoj retorici, pa i da nešto diskutujemo o kompleksima (iako je svaka riječ na tu temu suvišna), a ovako, to mora da je ljubav.
Na osnovu ovih argumenata mi je jasno koliko su ti mediji isprali mozak i koliko si podlozan manipulaciji.Verovatno nijednom nisi slusao konferencije nego si citao elektronkse medije pa si dosao do takvih zakljucaka.Prica on o Zvezdi zato sto mu se takva pitanja postavljaju.To za Djokovica je bila posalica, video sam na yt u kom tonu je to rekao i mislim da se tada nasmejao.Ne smeta njemu uopste sto Nole navija za Zvezdu, ali novinari tako izvrcu reci, a s obzirom da je vecina sklona da veruje sta pise u elektronskim medijima nije ni cudo sto se ovakve lazi plasiraju.Plasiraju novinari vesti kako njima najvise odgovara, da dignu tenziju i pritisak narodu.Milion puta izgovorena laz postaje istina.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 jan 2015, 17:08

DrDule je napisao/la:
Verovatno nijednom nisi slusao konferencije nego si citao elektronkse medije pa si dosao do takvih zakljucaka.Prica on o Zvezdi zato sto mu se takva pitanja postavljaju.
Ovo je ipak pobjeda :tokralju: :tokralju:

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 30 jan 2015, 21:36

Jos jedan izmanipulisan mozak koji veruje medijima.

Nije sada da svaki put daje odgovor zato sto mu spominje rivala(ali da sada svaki put spominje Zvezdu bez ikakvog razloga pa i nije bas tako), voli on da provocira zbog zaludjene mase kojima je klub zivot ili deo zivota.Meni je generalno drago sto postoje takvi ljudi, koji ce sa svojim izjavama da idu na zivce fanaticnoj masi.Isto kao sto po forumima ima trolova koji pljuju kako bi se masa pecala na takve izjave(nervirala i gubila zivce jer je to poenta trolovanja) tako Dule radi i na konferenciji.Nije ni on izmislio taj metod a i nije koji to primenjuje, u bilo kom sportu imaces takvog gde u konferencijama zelis da se milion sarana upeca na udicu.Nego neki to nikad nece da provale, pa ce da osede do tridesete godine. :mrgreen: Mene generalno i zabole sta Covic prica.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 jan 2015, 21:37

@drdulo

ja izmanipulisan, a tebi nick od čovjeka (kojeg ti podržavaš) koji na presskonferencijama priča, recimo, o simbiozi Zvezde i Budućnosti bez da ga iko išta pitao o tome. Važi :salut:

[youtube][/youtube]

vjerovatno su mu i ovdje novinari pred meč sa Cedevitom iz prošle sezone, postavili 20 pitanja o Zvezdi pa je on iako nije htio, morao 50 puta spomenuti privatni klub.
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 30 jan 2015, 21:48

DrDule je napisao/la:Jos jedan izmanipulisan mozak koji veruje medijima.

Nije sada da svaki put daje odgovor zato sto mu spominje rivala(ali da sada svaki put spominje Zvezdu bez ikakvog razloga pa i nije bas tako), voli on da provocira zbog zaludjene mase kojima je klub zivot ili deo zivota.Meni je generalno drago sto postoje takvi ljudi, koji ce sa svojim izjavama da idu na zivce fanaticnoj masi.Isto kao sto po forumima ima trolova koji pljuju kako bi se masa pecala na takve izjave(nervirala i gubila zivce jer je to poenta trolovanja) tako Dule radi i na konferenciji.Nije ni on izmislio taj metod a i nije koji to primenjuje, u bilo kom sportu imaces takvog gde u konferencijama zelis da se milion sarana upeca na udicu.Nego neki to nikad nece da provale, pa ce da osede do tridesete godine. :mrgreen: Mene generalno i zabole sta Covic prica.
Mozes li meni navesti barem trojicu, da i meni bude drago? :D

I zar nije poenta konferencije da se prica o temi te konferencije, tj utakmici? Ili je mozda normalno da sada npr. Nadal na KZS pred finale nekog turnira prica kako su Djokovicu sponzor Kinezi (ili sta su vec?!) i koliko ulazu u Noleta, a nece u Nadala? Cisto onako da se upeca masa. :kralj:

Mada, da postoji neki Hall of fame citata ovaj bih odma ubacio u njega
Prica on o Zvezdi zato sto mu se takva pitanja postavljaju.
:lol: :lol: :lol:

Ali sta da radim, izmanipulisan sam od strane medija.. u paralelnom univerzumu u kojem SOS kanal nema snimke cijelih konferencija gdje se vidi ko i sta pita.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.