Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

solinas
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la solinas » 28 jan 2015, 20:33

Scouser1892 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem znači,opasno nam visi plasman na prvenstvo,tj. nemamo skoro nikakve šanse moraju nam se rezultati poklopiti,a selektor nam po forumu visi i ostalim sportskim sajtovima,pa mene je stid majke mi eto :oops: :oops: :oops: :oops: Kad bi to uradili hrvatski ili srpski selektor ? vjerovatno nikada... ma znam ja nas yebo ti nas i naš mentalitet :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
de ba ljudi skontajte se,kakav mesa i ****,hajde malo zeze,vi se primili, :damn:
**** nas covjek muski,ali ko god je iza nika,nek mu je na sramotu..cuj pozdrav forumas..nivo inteligencije i komunikacije nula.ako je to limit jednog selektora,poserem mu se na skolu,vise od dvije rijeci nemoze sastaviti da ga **** :facepalm: :damn:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 20:34

Nerminovic je napisao/la:
MehmedMesaBazdarevic je napisao/la:Pozdrav forumas.

Mogu reci da ozbiljno racunam na Spahic Emira.
Virtu :beba:
Baca na @don_ahmu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 28 jan 2015, 20:37

Scouser1892 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem znači,opasno nam visi plasman na prvenstvo,tj. nemamo skoro nikakve šanse moraju nam se rezultati poklopiti,a selektor nam po forumu visi i ostalim sportskim sajtovima,pa mene je stid majke mi eto :oops: :oops: :oops: :oops: Kad bi to uradili hrvatski ili srpski selektor ? vjerovatno nikada... ma znam ja nas yebo ti nas i naš mentalitet :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Dobro je Safete,samo se ti uhvati svojih kaseta i pusti ti selektora na miru. :kafa:
Treba selektor otici sa foruma,i onda cemo imati sanse i poklopit ce nam se razultati. :hmmmmm:
Dok postoji matematicka sansa,mi imamo sanse da odemo na EP.
Pitaj covjeka nesto,pruzila ti se jedinstvena prilika da das covjeku neku fudbalsku sugestiju,kritiku ili pohvalu.
Neki ljudi su ocito zaglavili u onom Safetovom vremenu videorekordera pa se ne mogu cudom nacudit da jedan selektor koristi internet i aktivno ucestvuje u jednoj sportskoj raspravi gdje i mi na neki nacin mozemo da doprinesemo selektoru da se bolje upozna sa mnogim igracima.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 jan 2015, 20:37

Ahmony obilazi teme :kafa: :bow:

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 28 jan 2015, 20:46

Ajde banujte ove debilcine sto za 10 dana nabiju preko 400 postova.

Forum necete dici nekom razgradnjom tema nego cicenjem trolova.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 28 jan 2015, 20:53

Scouser1892 je napisao/la:Arhimede i ja sam naravno protiv Safeta,ko bi bio uz tog čmara uopste :wtf: :nene:
Ali znaš li ti uopste koliko je jos bodova u igri ? sigurno ne toliko puno kao sto mislimo. Šta naš selektor radi povodom toga,pravi nickove po forumu i zayebava se jer prima pare za posao koji ne obavlja kako treba,a mi cemo sutra imati čireve kad zijanimo odlucujucu tekmu,nece sigurno on,boli njega racku,pokupit ce pare i ode u Francusku :wave:
Zato Meša,u ime svih forumaša te molim da više ne pišeš po forumu,jer svaki tvoj post više je naša sansa manje za odlazak na euro.
Ne mozes prika u ime svih forumasa da zamolis selektora jer sigurno ne govoris u moje ime a i u ime 90% forumasa.
Predlozi covjeku nesto,ako pratis fudbal i ako si detektovao neke probleme u igri,ako imas neku korisnu informaciju i slicno to proslijedi selektoru neka je covjek ima u vidu.Imas privilegiju da iz prve ruke mozes sugerisati neki promasaj ili nedostatak koji si mozda ti uocio a drugi mozda nisu i na taj nacin doprinesi.Ljudi ovdje sugerisu selektoru da ode pogledati Martica,da pogura malo sa Tankovicem,ja sugerisem da se pokusaju sto prije veliki potencijali da kaparisu za buducnost repke..imamo par mjeseci do utakmice i najbolji nacin da covjek prati formu igraca je da se informise po forumu i da obilazi potencijalne igrace sto covjek zapravo i radi.Nije ovo drugar nikakva bruka nego privilegija,jer si prije Meše imao panja koji je bio spreman da cak i iz inata ne pozove nekog igraca zato sto ga javnost pocne forsirati.
Covjek je jedna velika legenda,jedan veliki patriota i svakim danom dokazuje da je se spreman uhvatiti posla i najmanje sto zasluzuje je da ga se vrijedja,tjera,nesto kao stid nekoga i slicno.

Godinama slusamo neke gluposti od nekih anonimnih @aldina,dona i bog zna jos koliko bolida ima na forumu po raznim temama gdje ne zalazim i onda imamo priliku da razmjenimo misljenje sa jednim ovakvim covjekom i ne da me je stid nego sam ponosan na covjeka.Valja doci pod imenom i prezimenom na jedan forum i onda slusati kakve sve bljuvotine pise ljudi pod raznim skrivenim nikovima.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jan 2015, 21:01

Scouser1892 je napisao/la:Arhimede i ja sam naravno protiv Safeta,ko bi bio uz tog čmara uopste :wtf: :nene:
Ali znaš li ti uopste koliko je jos bodova u igri ? sigurno ne toliko puno kao sto mislimo. Šta naš selektor radi povodom toga,pravi nickove po forumu i zayebava se jer prima pare za posao koji ne obavlja kako treba,a mi cemo sutra imati čireve kad zijanimo odlucujucu tekmu,nece sigurno on,boli njega racku,pokupit ce pare i ode u Francusku :wave:
Zato Meša,u ime svih forumaša te molim da više ne pišeš po forumu,jer svaki tvoj post više je naša sansa manje za odlazak na euro.
Koji selektor covjece pa ne vjerujes zar da je Mesa u pitanju? :D :D

Scouser1892
Kontakt:

Post Postao/la Scouser1892 » 28 jan 2015, 21:05

Pa zašto ne bih vjerovao ? u današnjem svijetu je sve moguće,a nije da mi se slicne stvari nisu desavale ranije. Jednom kad sam igrao CS 1.6. ono preko interneta,dole sam chatao sa Mat Damonom,nevjerovatno,ali dobro on je glumac,nije selektor pa da odlucuje o nekim bitnim stvarima sad.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 21:06

Mesa przis li kladaru i NBA? Sta mislis hoce me Harden ispostovati veceras? Svrati nekad na kladionicarsku temu.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jan 2015, 21:16

Scouser1892 je napisao/la:Pa zašto ne bih vjerovao ? u današnjem svijetu je sve moguće,a nije da mi se slicne stvari nisu desavale ranije. Jednom kad sam igrao CS 1.6. ono preko interneta,dole sam chatao sa Mat Damonom,nevjerovatno,ali dobro on je glumac,nije selektor pa da odlucuje o nekim bitnim stvarima sad.
U danasnjem svijetu jeste ali na Balkanu da nogometni selektor i igrac iz bivse YU lige dere po forumima je moguce toliko koliko da Obamu sretnes u lokalnoj kafani i da te pocasti Sarajevskom pivom. Budi realan hebo te.

Scouser1892
Kontakt:

Post Postao/la Scouser1892 » 28 jan 2015, 21:18

Što je nemoguće,pa moj babo (tako ja zovem,ili za nekog tata,ćale,stari) ima nick na forumu na klixu i tamo raspravlja o temama u kojim želi. Ne živimo u 12 vijeku hebo ga ti :crazy:

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 28 jan 2015, 21:21

@Curry u elementu, samo to treba reći :kafa:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 28 jan 2015, 21:34

Otkud vam to da je ovaj selektor,gdje je dokaz?
Mogu i ja ovako pisati.
Keep walking.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 21:35

Cautinho je napisao/la:Otkud vam to da je ovaj selektor,gdje je dokaz?
Mogu i ja ovako pisati.
Poslao @arhimedu sliku iz kade.

Scouser1892
Kontakt:

Post Postao/la Scouser1892 » 28 jan 2015, 21:45

Ma jeste on,vidi se po stilu pisanja.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 28 jan 2015, 21:48

Nzm ko je ludji, ovaj koji se predstavlja kao Mesa ili ovi koji se prime na to. :facepalm:
Don't believe the hype.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 28 jan 2015, 21:49

Ja stvarno ne mogu da shvatim da li vi zaista vjerujete da je to Mesa ili se zezate. Iskreno se nadam da je ovo drugo jer ako je u pitanju prvo onda ovaj forum je otišao u tačku.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 jan 2015, 21:50

akisarajevo92 je napisao/la:Nzm ko je ludji, ovaj koji se predstavlja kao Mesa ili ovi koji se prime na to. :facepalm:
:thumbup: :thumbup: :lol: :lol:

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 28 jan 2015, 21:56

Sabinho je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Otkud vam to da je ovaj selektor,gdje je dokaz?
Mogu i ja ovako pisati.
Poslao @arhimedu sliku iz kade.
:thumbup: :thumbup: :mrgreen: :urnebes:
Imam osjecaj da jest,nekako mi stil pisanja prilici selektoru.Kratko,jasno,pismeno,bez mahalanja.
Bilo bi fino da nas razuvjeri kroz kakav intervju gdje ce to demantovati ili potvrditi.
Vidjet cemo vjerovatno ce nas informisati o necemu o cemu ni mi necemo znati pa ce se potvrditi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, hurem, jasmin10 i 23 gosta.