Scouser1892 je napisao/la:Arhimede i ja sam naravno protiv Safeta,ko bi bio uz tog čmara uopste
Ali znaš li ti uopste koliko je jos bodova u igri ? sigurno ne toliko puno kao sto mislimo. Šta naš selektor radi povodom toga,pravi nickove po forumu i zayebava se jer prima pare za posao koji ne obavlja kako treba,a mi cemo sutra imati čireve kad zijanimo odlucujucu tekmu,nece sigurno on,boli njega racku,pokupit ce pare i ode u Francusku
Zato Meša,u ime svih forumaša te molim da više ne pišeš po forumu,jer svaki tvoj post više je naša sansa manje za odlazak na euro.
Ne mozes prika u ime svih forumasa da zamolis selektora jer sigurno ne govoris u moje ime a i u ime 90% forumasa.
Predlozi covjeku nesto,ako pratis fudbal i ako si detektovao neke probleme u igri,ako imas neku korisnu informaciju i slicno to proslijedi selektoru neka je covjek ima u vidu.Imas privilegiju da iz prve ruke mozes sugerisati neki promasaj ili nedostatak koji si mozda ti uocio a drugi mozda nisu i na taj nacin doprinesi.Ljudi ovdje sugerisu selektoru da ode pogledati Martica,da pogura malo sa Tankovicem,ja sugerisem da se pokusaju sto prije veliki potencijali da kaparisu za buducnost repke..imamo par mjeseci do utakmice i najbolji nacin da covjek prati formu igraca je da se informise po forumu i da obilazi potencijalne igrace sto covjek zapravo i radi.Nije ovo drugar nikakva bruka nego privilegija,jer si prije Meše imao panja koji je bio spreman da cak i iz inata ne pozove nekog igraca zato sto ga javnost pocne forsirati.
Covjek je jedna velika legenda,jedan veliki patriota i svakim danom dokazuje da je se spreman uhvatiti posla i najmanje sto zasluzuje je da ga se vrijedja,tjera,nesto kao stid nekoga i slicno.
Godinama slusamo neke gluposti od nekih anonimnih @aldina,dona i bog zna jos koliko bolida ima na forumu po raznim temama gdje ne zalazim i onda imamo priliku da razmjenimo misljenje sa jednim ovakvim covjekom i ne da me je stid nego sam ponosan na covjeka.Valja doci pod imenom i prezimenom na jedan forum i onda slusati kakve sve bljuvotine pise ljudi pod raznim skrivenim nikovima.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..