Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
[youtube][/youtube]
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
ne zaboravi i masona plumleejahamzaTM87 je napisao/la:ali je od sophemore-a strašna konkurencija, pogotovo na njegovoj poziciji (Len, Adams, Olynik, Dieng, Gobert pa i Bennet)
VanBasten je napisao/la:a šta kad bi njemu tražili autorska prava?ronaldo99 je napisao/la:jes da je off topic ali haj
@ vedator
jarane imas li ti kakav procenat od ovih televizija svi uzimaju tvoje isjecke i objavljuju po vijestima![]()
ako nemas jarane trazi autorska prava mozes dobro zaraditi![]()
ma sta amerika zna gdje je Bosna

On je AmerviKK je napisao/la:ne zaboravi i masona plumleejahamzaTM87 je napisao/la:ali je od sophemore-a strašna konkurencija, pogotovo na njegovoj poziciji (Len, Adams, Olynik, Dieng, Gobert pa i Bennet)

ZELJEZNICAR 1921!
viKK je napisao/la:ne zaboravi i masona plumleejahamzaTM87 je napisao/la:ali je od sophemore-a strašna konkurencija, pogotovo na njegovoj poziciji (Len, Adams, Olynik, Dieng, Gobert pa i Bennet)
on je amerikanac
p.s. ne vidjeh da je @hamza vec napisao za plumleea
- el-fighter
- Kontakt:
Juka ponovo jako dobar. Ne postize puno poena, ali puno radi za ekipu i njegovo prisustvo se osjeti na parketu i donosi razliku. Ova +/- statistika, u kojoj je Juka ubjedljivo najbolji u Denveru tokom cijele sezone, to i pokazuje. I dalje mu sviraju smijesne faule, ali u zadnje vrijeme kao da je malo popravio i taj segment. Konstantno ubacuje ovih 6 poena, dok uvijek uhvati vise skokova.
Sto se tice nastupa na All Staru svakako da bi bilo jako lijepo da bude tu, jer ce samim time jos dobiti na popularnosti. Samo da ga povrede zaobidju

Sto se tice nastupa na All Staru svakako da bi bilo jako lijepo da bude tu, jer ce samim time jos dobiti na popularnosti. Samo da ga povrede zaobidju

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Moraju biti 3 rookiea i 3 sophmorea, ostalo nije bitno..
- sigurnoable
- Kontakt:
Nurkic zvani HEEEE
, bas sam pratio utakmicu a i opet ovaj od vedatora snimak i ima situacija kad bezveze to radi ali valjda upali nekada kod sudija pa mu sviraju faul.
Ne znam koliko ste primjetili ali Juka polako ali sigurno ima sve bolje kretnje, bolji rad nogu i dosta je agresivniji postao kada trazi sebi poziciju u odbrani i napadu a i kako ne bi kad je to Steve Hess uzeo u svoje ruke, imam osjecaj da ga ubija na treningu. Nema sta, aBd samo da ne bude povreda imamo CENTRUSINU narednih 15 godina i trebamo biti ponosni kakvog igraca imamo jer ovo majka jednom radja!

Ne znam koliko ste primjetili ali Juka polako ali sigurno ima sve bolje kretnje, bolji rad nogu i dosta je agresivniji postao kada trazi sebi poziciju u odbrani i napadu a i kako ne bi kad je to Steve Hess uzeo u svoje ruke, imam osjecaj da ga ubija na treningu. Nema sta, aBd samo da ne bude povreda imamo CENTRUSINU narednih 15 godina i trebamo biti ponosni kakvog igraca imamo jer ovo majka jednom radja!

Juka polako ali sigurno postaje igrac kakav zelimo da bude. Vidi senapredak. Ono sto je dobro je da slusa trenera i trudi se da uradi sve onako kako on to trazi od njega. A i trener je Bogme imao opasna damu da Juku postavi kao prvog centra tima a decko je do neki dan igrao u tima za koji gotovo niko i ne zna. Slusam one komentatore sinoc kad je Juka pokupio treci faul i on ide prema klupi a trener mu prilazi odma (Shaw) i objasnjava mu rukama nesto. Komentatori govore da Shaw stvarno gotivi Juku i da je i sam Shaw izdvajao vrijeme i poslije treninga ostajao nasamo sa Jukom i pokazivao mu kako da se postavlja i sta. Kazu da mu je i rekao da se ne opterecuje faulima nego da samo igra svoju igru.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Jusuf Nurkić
Koliko ja znam NBA je dozvolio ove klipove, ne ukidaju ih radi autorskih pravaronaldo99 je napisao/la:VanBasten je napisao/la:a šta kad bi njemu tražili autorska prava?ronaldo99 je napisao/la:jes da je off topic ali haj
@ vedator
jarane imas li ti kakav procenat od ovih televizija svi uzimaju tvoje isjecke i objavljuju po vijestima![]()
ako nemas jarane trazi autorska prava mozes dobro zaraditi![]()
ma sta amerika zna gdje je Bosna![]()

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Sutra Juka protiv Marca. 

a kakav je to sad fazon sa rookie-sophmore utakmicom, to sa nacijama?hamzaTM87 je napisao/la:On je AmerviKK je napisao/la:ne zaboravi i masona plumleejahamzaTM87 je napisao/la:ali je od sophemore-a strašna konkurencija, pogotovo na njegovoj poziciji (Len, Adams, Olynik, Dieng, Gobert pa i Bennet)
Igraju Ameri protiv ostatka svijeta 

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Bez Juke na Rising Stars tekmi:
Marc J. Spears @SpearsNBAYahoo 50s51 seconds ago
World Roster for Rising Stars Challenge on 2/13: Adams, Antetokounmpo, Bogdanovic, Dieng, Exum, Gobert, Mirotic, Olynyk, Schroder, Wiggins
Solidan sastav ali Bogdanovic,Exum(zadnju tekmu nevjerovatnih o poena za 30min)Tesla je napisao/la:Bez Juke na Rising Stars tekmi:
World Roster for Rising Stars Challenge on 2/13: Adams, Antetokounmpo, Bogdanovic, Dieng, Exum, Gobert, Mirotic, Olynyk, Schroder, Wiggins

Adans, Dieng, Gobert, Mirotic, Olynyk ce igrati 3, 4 i 5.Tesla je napisao/la:Bez Juke na Rising Stars tekmi:
Ne znam, mislim da je mogao umjesto Olynyka ali ovaj je druga godina.
Bit ce sljedece godine.
Fun fact sto se tice ekipe iz Amerike: Victor Oladipo je porijeklom iz Afrike (majka iz Nigerije, otac iz Sierra Leona) a Nerlens Noel je porijeklom iz Haitia.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
02:00
New Orleans Pelicans - Denver Nuggets
New Orleans Pelicans - Denver Nuggets
Super neće se smarati trivijalnim utakmicama, meni je važno da ima 20+ minuta pravih utakmica i da igra ovako ili naravno i bolje tu se stiče iskustvo i kvalitetaTesla je napisao/la:Bez Juke na Rising Stars tekmi:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
eh, k'o da ne bismo voljeli da bude na tom meču, kao i on sam, stipu se šuplje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.