zizu1991 je napisao/la:Bravo Haurdiću, poništavam sve što sam napisao.![]()
Eto titule u Mostar!![]()
Zna malo g*vno igrat' lopte, nego neće da pošteno isprlja yebeni šorc. Da je Diego Armando Maradona tjer'o bih ga, a ne Haurdić.
Upravo tako kolega
zizu1991 je napisao/la:Bravo Haurdiću, poništavam sve što sam napisao.![]()
Eto titule u Mostar!![]()
Zna malo g*vno igrat' lopte, nego neće da pošteno isprlja yebeni šorc. Da je Diego Armando Maradona tjer'o bih ga, a ne Haurdić.
meni dosta.VELEZDOGROBA je napisao/la:2 1 kraj
Hvala ti brate na informaciji,ako ti nije mrsko otipkaj nam 2-3 recenice kako smo izgledaliVELEZDOGROBA je napisao/la:2 1 kraj
BMV22 je napisao/la:Ma daj nam šturo, daj nam kakosmo izgledali, kako smo igrali, ko je igrao ko je ušao i izašao kakav je teren, atmsofera, u kojim smo dresovima bili, ma daj nam bola sve zamantaćemo bez tekmi, bog te mazo zaboravio sam i da je bio jesenji dioŠibni nam sve živo šta znaš i pohiti boga ti
![]()
GOŠK – VELEŽ 1:2 (0:2)BMV22 je napisao/la:Ma daj nam šturo, daj nam kakosmo izgledali, kako smo igrali, ko je igrao ko je ušao i izašao kakav je teren, atmsofera, u kojim smo dresovima bili, ma daj nam bola sve zamantaćemo bez tekmi, bog te mazo zaboravio sam i da je bio jesenji dioŠibni nam sve živo šta znaš i pohiti boga ti
![]()
Dobar dobarForlan je napisao/la:Znači dobar je za 1.ligu FBIH
Ma buraz dobar je on svakako.Kod nas neke stvari nisu funkionisale i rekao bih da je spletom nesretnih okolnosti okoncana njegova rola u Velezu.Vjerujem da ce proraditi u drugoj sredini i biti pravo pojacanje gdje god da zavrsi.Ja koliko se sjecam dao je 2 gola (iako s malom minutazom )i to kakvi golovi,definitivno majstorskiForlan je napisao/la:Znači dobar je za 1.ligu FBIH
Ivan Borkovic:1922VFC1981 je napisao/la:Nova imena na danasnjoj utakmici su stoper Borkovic i lijevi bek Cicovic,to je ustvari i ono sto je feha reko sta trazi.Ocito ovaj Cicovic nije zadovoljio pa je nakon 15 minuta zamjenjen,Borkovic je odigrao citavo drugo poluvrijeme sa Milenkovicem kojem je ovo druga utakmica pripremna.Pohvala treneru sto je dao priliku D.Cemalovicu,Isicu i Peci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.