More.anell je napisao/la:Može li igrati u nedjelju ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
More.anell je napisao/la:Može li igrati u nedjelju ?
Ma Ćaba, nek odmah izbaci Peru iz prveQUARTERBACK je napisao/la:More.anell je napisao/la:Može li igrati u nedjelju ?
Gdje ce ko na kapitena budalice, ko da gledam Gabrielov prvi start sredinom marta.anell je napisao/la:Ma Ćaba, nek odmah izbaci Peru iz prveQUARTERBACK je napisao/la:More.anell je napisao/la:Može li igrati u nedjelju ?
bega_afc je napisao/la:Ja žilava insana mati moja mila, sta je ovo vako...Imam osjecaj da je ovo onaj kosco kojeg gdje god da udaris tebe zaboli...
I idemo...Wenger: "The only uncertainty we have is Alexis who has a hamstring concern & that will be decided on Saturday. He might be out for Sunday"
ahahahaha bilo je pitanje vremena, dugo je odolijevao ali sad je odsvirao svojeanell je napisao/la:I idemo...Wenger: "The only uncertainty we have is Alexis who has a hamstring concern & that will be decided on Saturday. He might be out for Sunday"
Rooney88 je napisao/la:Pa ovdje pise samo da bi mogao propustiti Villu, vi odmah kao da je rekao OUT za sezonu.Do sada nije bio u bolnici, mozda je red da ga odmori jednu tekmu.
ej ovaj izvjestaj o Alexisu ti je preslikana izjava za Welbecka i on je ovako bio upitan eventualno jedan mec, nema lika evo vise od mjesec danaRooney88 je napisao/la:Pa ovdje pise samo da bi mogao propustiti Villu, vi odmah kao da je rekao OUT za sezonu.Do sada nije bio u bolnici, mozda je red da ga odmori jednu tekmu.
Kod nas od jedne utakmice vrlo lako bude 11...Arsenal je toRooney88 je napisao/la:Pa ovdje pise samo da bi mogao propustiti Villu, vi odmah kao da je rekao OUT za sezonu.Do sada nije bio u bolnici, mozda je red da ga odmori jednu tekmu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.