malo forum, malo ja i evo listica. Idemo po pare

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kuric iz Gran Canarie me je ispostovao proslu utakmicu iako nije poena dao u prvom poluvremenu i sad cu dodati Sehovica u utakmici na kojoj se ocekuje bruka koseva a prvi mec je glatko prosao.Interista je napisao/la:Ima li neko da prati Eurokup i ove igrace vise manje
Glat! Gledati Wawrinku kako igra bekhendom je nešto najljepše u sportu. Uz Kobijev foot work.MaliOdDirektora je napisao/la:Nishikori-Wawrinka tip: 2
Pa je.bemu mater, ako branioc naslova nije favorit protiv japanca, nek' padnem onda i ja. Kvotu 2.10 (P.P.) moram iskoristiti i odigrati, jer je Wawrinka aktuelni pobjednik otvorenog prvenstva Australije. Čovjek sa najboljim bekhendom će sigurno željeti, ako ne ponoviti prošlogodišnji uspjeh, onda sigurno plasman u polufinale. Isključivo zbog kvote ga uzimam i, po meni, tu bi trebao biti Wawrinka favorit. Možda kladionice znaju bolje od mene, al' po meni je ovo nerazumno.
Kako god, po kvoti od 2.10, uzimam Wawrinku i neće biti žao ako padnem. Sretno!
Interista je napisao/la:Ima li neko da prati Eurokup i ove igrace vise manje
ne igrabodi123 je napisao/la:Igral Durant veceras ?
steta na ovom wwinu gdje se kladim nema u ponudi, jucer bili igraci danas jokrisingforce je napisao/la:Langford vise od 15,5
- Mislim da je ovo poklon.. U velikoj je formi, u VTB ligi u zadnje 3 utakmice ima prosjek od 19,6 poena po mecu, prosli mec je Zenitu ubacio 24... glavni igrac Unicsa, igra oko 35 minuta i bice im potrebna njegova dobra partija da stignu do pobjede..
Dobar si ti, ja sam baš bio kokuz.chily-rz je napisao/la:Ocekivano danas,jbg,jos da nisam kokuz![]()
Pratim, u Max Bet-u je 11 kvotaadis30 je napisao/la:TNS - Carmarthen 2 9,60
Goste samo pobijeda vodi u ligu za prvaka pa mozda im puste domacini bodove sto ne bi bilo prvi put
24.11.12 TNS Carmarthen 0 : 3
09.02.08 TNS Carmarthen 0 : 3
Radilo se o slicnim situacijama pa ko zna mozda se ponovi,vrijedi probati na koju markicu
Ja jos uvijek ni marku nisam uplatio na rukomet i nadam se da ce tako ostati do kraja prvenstvaArhitekt je napisao/la:Jos prvog dana SPa u rukometu sam rekao da se necu kladiti na rukomet, i evo danas odigram ovog panja Hansena preko 4,5 gola a on nece ni 3 zabiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.