A za finale dobijaju naftno polje

P.S valja uplatiti koju marku da ce Katar osvojiti, valjda seici budu siroke ruke kad pobijede u finalu pa caste i one koju su se kladili na njih

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Trebalo bi sada poslati im jedno 100+ mailova, tražiti da nam daju još, ovaj smo već potrošliScouser1892 je napisao/la:A i raspali wwin dodijelio bonus u ponedeljak sto nisu u subotu. Pametni su oni
Nakon silnih ovih iznenadjenja da imam na racunu stavio bi na Slovenijuzgmiky je napisao/la:francuska-slovenija i danska-španjolska
nema šanse, uzet će francuzi, obje ekipe imaju širinu ali kvaliteta je na strani francuskeBihac96 je napisao/la:Nakon silnih ovih iznenadjenja da imam na racunu stavio bi na Slovenijuzgmiky je napisao/la:francuska-slovenija i danska-španjolska
tako su i meni, lopovi kad treba uzeti odmah može, a kad treba dati jednom godišnje onda čekaš dok prođe nekoliko dana dok oni sve izmjere,provjere i sjete se pustit novcebob je napisao/la:znali ko za wwin, isplata na karticu kad se izvrsi nakon koliko dana pare legnu na racun tj. karticu, nekad sam u petak navecer i subotu navece izvrsio isplatu, a danas srijeda nisu jos pare legle, jbt kad treba sa kartice na racun ni sekunda ne prodje![]()
Nije ni osutao nikako do sadbrile je napisao/la:Gleda li ko Dansku, moze li Hansen gola dati
Prije cu ja dati gol nego onbrile je napisao/la:Gleda li ko Dansku, moze li Hansen gola dati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.