NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

amerosm
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la amerosm » 28 jan 2015, 13:46

slika

Prema ovoj karti ispade da su Seahwski tim sa najvise hejtera u Americi...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 jan 2015, 13:53

S tim da ovdje ne znamo koji procenat populacije 'mrzi' neki tim. Evo recimo u NY su Patsi tu jer ih 'mrze' navijači Jetsa dok su se navijači Giantsa podijelili na Eaglese i Cowboyse. Niko od njih nema ni blizu 50%. Eh sad ima nekih država poput Illinoisa gdje vjerovatno svi unisono 'mrze' Packerse. I tako...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2015, 13:57

amerosm je napisao/la:slika

Ma NEP i Cowboysi procentualno imaju najvise hejtera :mrgreen:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 jan 2015, 15:19

DukeOfWellington je napisao/la:S tim da ovdje ne znamo koji procenat populacije 'mrzi' neki tim. Evo recimo u NY su Patsi tu jer ih 'mrze' navijači Jetsa dok su se navijači Giantsa podijelili na Eaglese i Cowboyse. Niko od njih nema ni blizu 50%. Eh sad ima nekih država poput Illinoisa gdje vjerovatno svi unisono 'mrze' Packerse. I tako...
Amen to that! :D
Postovanje treba zaraditi.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 jan 2015, 15:23

Vjerujem da u Wisconsinu Bearsi ne stoje ništa bolje :D

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 jan 2015, 15:37

Wisconsin je selendra. Njihovo misljenje je irelevantno. :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2015, 16:31

amerosm je napisao/la:slika

Jarane sta nam to govori?..kolika je California ebote logicno da mrze ih :)..I mi stavimo da mrzimo Packerse ali ne znaci to da volimo I Patriotse :)
ja recimo prezirem Lionse..odvratni su I skoro su mi pa i kao Packersi .ne znam sto ali u posljednje vrijeme je tako
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2015, 16:41

Poenta je sto razloga drugog za mrznju Packersa osim sto su uspjesni nema. Nikada nisu niti imali neke igrace koji provociraju, niti su prgava fransiza. Oni su najpozitivnija stvar NFL-a jer iz male sredine i sa manjim resursima biljeze bolje rezultate od velikih i bogatih. Razloga da neko mrzi Packerse nema osim ako su ti isti Packersi uspjesniji od njegovog tima i pobjedjuju ga stalno pa se navuce gnjeva.

Ali kada ljudi mrze Patriotse ili Cowboyse to razumijem..Pogotovo Cowboyse. U zadnje vrijeme i Seattle jer provociraju sve i prgava su ekipa sa dosta igraca koji nisu simpaticni, kada ova generacija prodje niko nece mrziti Seattle, kada jednog dana oslabe i td. To je prolazna mrznja.. ali ona protiv Patriotsa i Cowboysa je konstantna

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2015, 16:49

tuzlak1987 je napisao/la:Poenta je sto razloga drugog za mrznju Packersa osim sto su uspjesni nema. Nikada nisu niti imali neke igrace koji provociraju, niti su prgava fransiza. Oni su najpozitivnija stvar NFL-a jer iz male sredine i sa manjim resursima biljeze bolje rezultate od velikih i bogatih. Razloga da neko mrzi Packerse nema osim ako su ti isti Packersi uspjesniji od njegovog tima i pobjedjuju ga stalno pa se navuce gnjeva.

Ali kada ljudi mrze Patriotse ili Cowboyse to razumijem..Pogotovo Cowboyse. U zadnje vrijeme i Seattle jer provociraju sve i prgava su ekipa sa dosta igraca koji nisu simpaticni, kada ova generacija prodje niko nece mrziti Seattle, kada jednog dana oslabe i td. To je prolazna mrznja.. ali ona protiv Patriotsa i Cowboysa je konstantna
Mi Packerse mrzimo jer smo rivali ..poznato je da smo ekioe koje su fakticki prve pocele da se takmice u ovom sportu I tu je nastala ta mrznja..nije bilo ekipa osim nas I Cardinalsa u Chicagu...jos kad dodas da su se Packersi trebali kao da ugase jer nisu mogli tih godina onda je nas veliki George Halas dao dio svog novca, dao neke igrace I trazio pomoc za Packerse da traju :)..zato mi njih za svaki poraz ipak ponekad ujedemo kazemo da je George Halas najzasluzni sto nas oni danas pobjedjuju..jednostavno Halas je zelio da ima rivala I imamo ga I dan danas
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 jan 2015, 16:53

Rivalstva u NFL-u su dobra stvar, kao što je dobro i to da su najveći rivali uglavnom u istim divizijama, to ne bi bilo to da nema tradicionalnih rivalstava. Mada mi se ne sviđa kada se to naziva mržnjom, to prevazilazi sportski okvir, a to nije dobro.

Eh sad druga je priča kad se počnu stvarati leaguewide antagonizmi kao ovaj uperen protiv Patriotsa. To nije dobro.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2015, 17:00

DukeOfWellington je napisao/la:Rivalstva u NFL-u su dobra stvar, kao što je dobro i to da su najveći rivali uglavnom u istim divizijama, to ne bi bilo to da nema tradicionalnih rivalstava. Mada mi se ne sviđa kada se to naziva mržnjom, to prevazilazi sportski okvir, a to nije dobro.

Eh sad druga je priča kad se počnu stvarati leaguewide antagonizmi kao ovaj uperen protiv Patriotsa. To nije dobro.
Ebigs kad smo mi izgubili finale NFC_a od Packersa lik radi za Chevrolet Chevy I dosao na posao sa kravatom Packersa..izgubio posao poslali ga kuci jer je Chevy glavni sponzor Bearsa..ali dao mu je neki navijc Packersa posao hahaa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 28 jan 2015, 17:59

@RIO DAJ NAM KLIPOVA SA MEDIJA DAY-a ALLAHA TI DRAGOG :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 jan 2015, 18:12

RiverPlate je napisao/la:@RIO DAJ NAM KLIPOVA SA MEDIJA DAY-a ALLAHA TI DRAGOG :mrgreen:
transkript pitanja za marshawna bi bio cool :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 jan 2015, 18:21

RiverPlate je napisao/la:@RIO DAJ NAM KLIPOVA SA MEDIJA DAY-a ALLAHA TI DRAGOG :mrgreen:
Imaš ovaj kanal NFL-a sad na YT, zvanični, imaš hrpu materijala, izgleda Bennet je briljirao :mrgreen:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
:rol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 28 jan 2015, 18:40

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Imaš ovaj kanal NFL-a sad na YT, zvanični, imaš hrpu materijala, izgleda Bennet je briljirao :mrgreen:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
:rol:
Ma daj nam one krkanske klipove od po 10 minuta sa Brejdijem Šermanom, Maršanom, Gronkovskim :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 jan 2015, 19:22

slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2015, 19:30

Ma krkan je odvratan ali je igracina..imam osjecaj da ce ubit Patriotse trcanjem
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 jan 2015, 19:32

Ubija u pojam novinare. Volio bi da ovako nekad Chicago pro igraci izdominiraju Chicago medije. Zasluzili su sigurno.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2015, 19:42

kad_kako je napisao/la:Ubija u pojam novinare. Volio bi da ovako nekad Chicago pro igraci izdominiraju Chicago medije. Zasluzili su sigurno.
Jarane nisi sad ovdje pa da slusas radio espn chicago..ja sam evo trenutno u autu vozim se I slusam I znas kako mi se gade..slusam sad za Bullse svrsavaju evo, a neki dan popljuvsse sve zivo hahaha..Bearse sad kuju odlican posao I to...ali opet ce ga evo kaznit ..ne znam sto mu to treba ipak bolje te pare dati sirotinji nedaj njima ..smirI se ebiga :)...imamo mi Marshalla on zna sa novinarima odlicno ..samo vidi sta mu se desi napakovase mu da je on najgori a lik jedini se za Bearse bori ..jedini gine izgara trazi maksimum I ako je poceo bunit se na sve I kaze gdje se geijesi odmah mu se popeli na ledja novinari I sve vise pozdravljaju moguci trade Marshalla ...hajde Cutlera sto napadaju on je to zasluzio , ali Marshall nigdje veze..kontam otici u subotu u onaj Marshallov trening centar da vidim..kaU mozes uci tu mozes trenirati dnevno uplatis I td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 jan 2015, 21:17

SaltCityAttack je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Ubija u pojam novinare. Volio bi da ovako nekad Chicago pro igraci izdominiraju Chicago medije. Zasluzili su sigurno.
Jarane nisi sad ovdje pa da slusas radio espn chicago..ja sam evo trenutno u autu vozim se I slusam I znas kako mi se gade..slusam sad za Bullse svrsavaju evo, a neki dan popljuvsse sve zivo hahaha..Bearse sad kuju odlican posao I to...ali opet ce ga evo kaznit ..ne znam sto mu to treba ipak bolje te pare dati sirotinji nedaj njima ..smirI se ebiga :)...imamo mi Marshalla on zna sa novinarima odlicno ..samo vidi sta mu se desi napakovase mu da je on najgori a lik jedini se za Bearse bori ..jedini gine izgara trazi maksimum I ako je poceo bunit se na sve I kaze gdje se geijesi odmah mu se popeli na ledja novinari I sve vise pozdravljaju moguci trade Marshalla ...hajde Cutlera sto napadaju on je to zasluzio , ali Marshall nigdje veze..kontam otici u subotu u onaj Marshallov trening centar da vidim..kaU mozes uci tu mozes trenirati dnevno uplatis I td
ESPN chicago je zadnji trash, jedna od najgorih ESPN radio stanica, posebno carmen i jurko, to je za zabraniti.
ali za jedno im se mora skinutio kapa, prate sve timove iz čikaga do u kost! naravno to sve ne interesuje nikoga van vaše mahale, ali barem vama nije dosadno :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.