Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Arsenijević je jedan od boljih desnih bekova koji je igrao u Sarajevu, poslije rata.harry_90 je napisao/la:Nesto mi je taj Arsenijevic poznat kao da je igrao u ovoj ligi?
Jel moze i meni na PP ako nije problem?
Benjo_AFC86 je napisao/la:Moranjkić ima ugovor sa Gradinom, šta nije jasno višesolinas je napisao/la:krpic,ivetic,zeba,bekic...dosad jako dobro,moranjkic jos nije potpisao,ali imam info da je rijec o primanjima,ako nam je takav tip igraca potreban,dobice te pare,jos je jedan igrac u pitanju,mislim da azmir vaga imedju njih dvojice,po meni,bolji je od moranjkica,i mladji je.sve u svemu,solidna ekipa za opstanak,i da nikog nedovedemo vise,jer najvece pojacanje po mom misljenju je trener musemic,poslozice to on polako,tek su pripreme pocele
Glumi malo i zvjezdicu gospon Moranjkic, precjenjuje sam sebe. Hvala Bogu pa kod Azmira vise nema trte - mrteTuzlak04 je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Moranjkić ima ugovor sa Gradinom, šta nije jasno višesolinas je napisao/la:krpic,ivetic,zeba,bekic...dosad jako dobro,moranjkic jos nije potpisao,ali imam info da je rijec o primanjima,ako nam je takav tip igraca potreban,dobice te pare,jos je jedan igrac u pitanju,mislim da azmir vaga imedju njih dvojice,po meni,bolji je od moranjkica,i mladji je.sve u svemu,solidna ekipa za opstanak,i da nikog nedovedemo vise,jer najvece pojacanje po mom misljenju je trener musemic,poslozice to on polako,tek su pripreme pocele
Sve je jasno. Moranjkić je otpao jer ga Gradina ne pušta
Trenutni sastav nam obećava neku 7-8 poziciju na kraju sezone.solinas je napisao/la:sad citam clanak lista pojacanjanije zakljucena,trebaju nam jos dva provjerena igraca..
kaze da je ivetic dosao u dobroj formi.poslozice to husref.
bolje i nece moci,neznam koga da dovedes,prevelika je bodovna razlika.da imamo 6,7 bodova vise,recimo ona protiv drine dva izgubljena,veleza,zvvijezde,pa hajde ovako,15,16 bodova je razlika od prva 4...8 mjesto plafonintercontinental je napisao/la:Trenutni sastav nam obećava neku 7-8 poziciju na kraju sezone.solinas je napisao/la:sad citam clanak lista pojacanjanije zakljucena,trebaju nam jos dva provjerena igraca..
kaze da je ivetic dosao u dobroj formi.poslozice to husref.
Tako smo pricali i prvu polusezonu pa se kod kuce nismo mogli sastaviti ni protiv ovih slabijih kao sto je Zvjezda, jedan od gorih domacina u ligi, dali samo 4 gola i to dva iz gresaka Gojkovica i Dujkovica ua 6 bodovaintercontinental je napisao/la:Sledeću polusezonu mislim da imamo 18 bodova kući da osvojimo,što je realno i za očekivati,a ako se uspije šta i na strani uzeti Čeliku(uz dužno poštovanje prema Robijašima),Zvijezdi,a što nebi i nekome iz vrha?![]()
Opstanak će biti aBd..tuzlak1987 je napisao/la:Tako smo pricali i prvu polusezonu pa se kod kuce nismo mogli sastaviti ni protiv ovih slabijih kao sto je Zvjezda, jedan od gorih domacina u ligi, dali samo 4 gola i to dva iz gresaka Gojkovica i Dujkovica ua 6 bodovaintercontinental je napisao/la:Sledeću polusezonu mislim da imamo 18 bodova kući da osvojimo,što je realno i za očekivati,a ako se uspije šta i na strani uzeti Čeliku(uz dužno poštovanje prema Robijašima),Zvijezdi,a što nebi i nekome iz vrha?![]()
![]()
Samo izborit opstanak u ligi i dosta.
zeba, bekic, ivetic i krpicSaltCityAttack je napisao/la:Zvanicno ko je sve dosao kod nas?..pitam niko ne odgpvara za ovog beka sto je igrao nekad za Sarajevo..ima li od njegovog dolaska ista ?
Krpic, Zeba, Ivetic i Bekic, sluzbena pojacanja sad za sad.SaltCityAttack je napisao/la:Zvanicno ko je sve dosao kod nas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.