OdaVeliki je napisao/la:DzoleZeljo je napisao/la:Pa zar nismo 2009 imali identicnu sitvaciju kada je upitanju igracki kadar drugih ekipa u odnosu na nas, pa opet na kraju, zna se tko je zasjeo na prvoj poziciji...
Druge ekipe jesu jace, ali ne toliko jace da se sada ne moze sa njima igrati. Dakle, sa svima se moze i sada tu nama veliku ulogu igra kako ce se Oda uspjeti postaviti kod igraca i hoce li ga ovi slusati maksimalno. Ako bude saradnja na nivou, ja vjerujem da je sve moguce, jer on je trener ogromnom potencijala.
Po meni najbitnije je da ekipu fizicki spremimo i da dovedo jednog ili dva igraca "cistaca", tipa Culum, jer u prvom dijelu sto smo izgubili, izgubili smo fakticki sve na snagu jer je protivnik igrao samo jace, a ne bolje...
Pa nema treba nam takav igrac. Tu poziciju je nekad igrao Benjo, zasto ne bi mogao opet. Kosoric takoder moze biti dobar na toj poziciji. Ako se drugi stoperi pokazu on moze komotno na zadnjeg veznog.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
kakav Benjo prijatelju!
Evo tri derbija je ukenjao, plus je veliki kiks igrac postao. Nije vise onaj stari.
Treba se momka rijesiti jer ga razumijem apsolutno. OVdje je sve osvojio sto se osvojiti moze, pa vise nema volje.
Nama treba jedan bezobrazan igrac tipa Culum, koji ce sam udariti protivnika u 5 min i staviti doznanja s kim se igra. A ne baletosi na terenu.
Nyema takoder je znao takav biti cak je i glavnom vise razsmisljao od Culuma. Tako da igraci tih kalibara, a ne curice...
To ovoj ekipi nedostaje...
Opet nije isto krpiti se, i improvizovati nesto, i imati igraca kojem je to prirodna pozicija, jos zna kako igrati tu...