Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

muhamedkonjic
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la muhamedkonjic » 27 jan 2015, 22:35

invincible1921 je napisao/la:Dokle je god price (vadione) "BOSNA SE VOLI I KAD GUBI I KAD VODI", krivljenja svih drugih za nuspijehe osim nas samih i komentatorske izlizane fraze NE TREBA BITI NEZADOVOLJAN ....necemo napredovat ni u cemu
A napredovat cemo bas kada kada izgubimo ili odigramo lose i pocnu price ala " Dejanovic je katastrofa, platio je za poziv" ili " ma mi smo ove utakmice prodali ". Taj isti Dejanovic je jedan od najzaslusnjih za nas plasman na ovom SP. Odigrao kljucnu ulogu protiv Islanda kada se utakmica lomila i sasvim je zasluzeno na spisak. Inace brani u Spaniji ali eto nije kvalitet i platio za poziv. Svakako je treci golman i dobio tek sansu kada smo se oprostili od druge runde. A ovo da smo prodali utakmice je bas smijesno. Dok mi ne prestamo na OVAJ nacin razmisljati nema nama napretka.

A ovo da se Bosna voli i kada gubi to je normala. Normalno da se voli. I za ovo krivljene drugih, niko nije nikog krivio osim protiv Tunisa gdje nas je sudija fakat ukopao onim iskljucenjem Toromanovica isto kada nas je sudija ukopao sa sviranjemm penalom u Francuskoj(situacija Nasri-Spahic). Sa Austrijom i Makedonijom smo bili u egalu i imali smo ih ali u kljucnim trenucima smo prokockali pobjedu i to nas je debelo kostala i niko nije govorio da je neko drugih kriv osim Tunisa sto jest sudija. Ove ostale utakmice nismo odigrali dobro ali tada je vec bilo gotovo i nemam sta zamjeriti, to nije mjera naseg kvaliteta i glupost je pricati da su igraci levati i da Marka treba dobiti otkaz. Nismo dobro odigrali ove zadnje ali isto tako smo bili 5 minuta od prolaska u drugu rundu zato ovi sto pisu da smo se obrukali nigdje veze. Ovo je bilo jedno veliko iskustvo momcima pogotovo psihicki i bez psihe nema uspjeha , kada je najteze kada treba najvise onda moras biti najjaci ali isto tako hladan. Lazarov je izjavio da se vidilo da nasi momci igraju sa previse zelje, ali to je normalno posto smo prvi put tu i Dejan Malinovic je sam reko da su htjeli da pobjede i da nas obraduju pobjedama, a mi na ovakav odvratan nacin vracamo. Svi smo i vidili Malinovice suze i Nikolovu I Ivanovu reakciju i lice drugim igracima to je bio pshicki pad ali ljude misle da je to tako lagano zaboravit pogotvo kada si prvi put tu i hoces da cijelu naciju obradujes i pobjedis i jos tako blizu svega toga i onda krah. Ali eto strucnjacima je to nista, sta je to igraj samo nema veze, kao da nikada se niste sportom bavili.
Uglavnom mislim da je ovo dobra skola i iskustvo i da ce momci sa sobom ponjeti ovo iskustvo i biti jos bolji i rasturiti i Litvance i Bjeloruse i osigurati EP. Jos nam se tada vraca Panic i Savic pa ce i Karacic i Prce biti u boljoj formi i oporavit se skroz posliej ovih povreda sto su imali prije SP.

Jos jednom momci svaka vam cast i zacepiti usta misevima :silent: :shh: u naredne kvalifikacije pa cemo onda vidit hoceli neko govorit dali se Markovicu treba dati otkaz, Podrska Markovicu i momcima sada im najvise treba :bih: :bih: BOSNA SE UVIJEK VOLI POGOTOVO OVI MOMCI :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 27 jan 2015, 22:39

Sta je sa Farukom Halilbegovicem ??

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 27 jan 2015, 22:44

Interista je napisao/la:Sta je sa Farukom Halilbegovicem ??
Markovic je vec izjavio sto nije pozvao Halilbegovica. Prvo na tu poziciju imamo Prce, Celica, Terzic ali isto tako je Marka rekao kada je Fare zadnji put bio sa repkom da se nije ponasao najbolje i nije mu se svidilo njegovo ponasanje i odstranio ga. Zato ide Markovicu podrska sto nema pardona za ove balerine i umisljene zvijezde kao Harmandic i Halilbegovic. Selektore nezasluzujemo te :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih:
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 27 jan 2015, 22:48, ukupno mijenjano 2 puta.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 27 jan 2015, 22:45

Nerminovic je napisao/la:Da mu neko ne ukrade bubanj kao mi onom Manolo kad je bio u Zenici :tokralju: :rol:
slika
Himna? Jedino da je na bubnju odsvira :rol:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jan 2015, 22:47

Evo još jednog iz visoke delegacije Pouskouka.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 27 jan 2015, 22:51

dobro je ja sam ocekivao ispisanih barem 50 stranica nakon poraza od rusije :o :o da bacim mali osvrt na nas prvi nastup na SP-u. Krenut cu od pocetka Marka je naslijedio totalno rasulo od ekipe, koju je uspio na kraju sam napraviti, jedino se bojim da ne izgori u svojoj tvrdoglavosti oko novih igraca, jer na pitanje novinara o nekim starim ili novim igracima on izricito to odbija, no medjutim mislim da ce nakon svega ovog skontati gdje nam skripi i uputiti nekoliko poziva novajlijama ili starima. Taj covjek ce kod mene licno imati kredita dok bude radio posao kako ga je do sada radio. Volio bih vise nego ista da se plasiramo na EP iako ce biti tesko,al ako dodje do toga da odlucujemo protiv bjelorusije, uvjeren sam da cemo ih zgaziti, jer pitanje je kolko bi nam rutenka dao golova da nam je odbrana bila kao protiv tunisa i makedonije. Prvenstvo ko prvenstvo otisli smo tamo i potajno se nadali drugom krugu pa cak i medju osam, ali nije se dalo. Takodje sam siguran da su Prce i Karacic bili u formi kao protiv Islanda igrali bi ovdje cetvrtfinale. Ostaje zal al nadam se da su momci nadosli u glavama i da od katra BH rukomet krece ka usponu. Svim igračima zelim sto bolje transfere i hvala im na tome da samo nakon 24 godine svog zivota docekao da ih gledam na nekoj takmicenju..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 27 jan 2015, 22:51

krmpotich je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Da mu neko ne ukrade bubanj kao mi onom Manolo kad je bio u Zenici :tokralju: :rol:
slika
Himna? Jedino da je na bubnju odsvira :rol:
Sto kad moze pjevati? :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 jan 2015, 23:07

Moglo je bolje, ove zadnje tri utakmice su katastrofalne. Ali šta je tu je, bitno je da sad naučimo iz grešaka, da nađemo greške i da to ispravimo. Da se sudija protiv Tunisa nije umješao 100% bi ih dobili sa 5+ razlike. Tek smo tad ušli u pravi ritam, i sve je sudija uništio. Vjerujem da bi imali šta pokazati i protiv Španaca, da se ne bi obrukali. Igrači u ove tri zadnej tekme nisu imali ni želje, ni volj, ni motiva, što svakako nije opravdanje za rezultate ali možemo im progledati kroz prste, samo da se ovo više ne ponovi.

Ako ništa dosta ljudi više prati rukometnu repku, to je jedna pozitivna stvar. Sad se dobro pripremit za kvale za EP i potvrdit učešće. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 27 jan 2015, 23:09

Unofficialpage je napisao/la:Moglo je bolje, ove zadnje tri utakmice su katastrofalne. Ali šta je tu je, bitno je da sad naučimo iz grešaka, da nađemo greške i da to ispravimo. Da se sudija protiv Tunisa nije umješao 100% bi ih dobili sa 5+ razlike. Tek smo tad ušli u pravi ritam, i sve je sudija uništio. Vjerujem da bi imali šta pokazati i protiv Španaca, da se ne bi obrukali. Igrači u ove tri zadnej tekme nisu imali ni želje, ni volj, ni motiva, što svakako nije opravdanje za rezultate ali možemo im progledati kroz prste, samo da se ovo više ne ponovi.

Ako ništa dosta ljudi više prati rukometnu repku, to je jedna pozitivna stvar. Sad se dobro pripremit za kvale za EP i potvrdit učešće. :bih:
Jedno veliko Bravooo :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

newton_heath_lyr
Kontakt:

Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la newton_heath_lyr » 27 jan 2015, 23:12

Solari je napisao/la:Znači BiH ispred Čilea, Alžira, Saudijske Arabije i Irana.
i sta sad hoces da kazes?

Postano kroz Forum SportSport.ba app. I Crne Gore, Srbije, Rumunije, Norveske , portugala , svicarske.....
BosnaE

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 27 jan 2015, 23:14

Solari je napisao/la:Znači BiH ispred Čilea, Alžira, Saudijske Arabije i Irana.

Ali i ispred Madjarske, Srbije, Norveske... :bih:
SAMO ČELIK !

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 27 jan 2015, 23:21

samo_lijevo je napisao/la:to se kaze srce,ruke i lopata.

[youtube][/youtube]
to je moj komšija Avdija :mrgreen:
slika
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 jan 2015, 23:26

legenda reala je napisao/la:I nisu bolji od nas, jesu bolji na ovim turnirskim takmičenjima zbog širine rostera, dok na dvije utakmice ne priznajem nikome da je bolji osim ovih TOP 5-6 ekipa
Kada sam ja danas napisao da je tih 19 reprezentacija koje su ispred nas na ovom SP i bolje od naše reprezentacije, onda sam svakako mislio i na širinu. To je bio jedan od ključnih problema našeg tima. Dobro, momci su sada dobili par procenata i iskustva, nakon učešća na ovakvom takmičenju, pa i to može nešto značiti u budućnosti.
Samo malo si previše suzio krug onih koji su jači od naše reprezentacije. Ovo 5-6 ekipa se ipak čini malo. Njih je nekih desetak sigurno jače, a ovi ostali koji su bili u osmini finala, s njima se u nekim normalnim uslovima možemo nositi, ali trenutno i protiv njih smo u stanju ostvariti jedino "kilave" pobjede. Eto npr. protiv Tunisa, Austrije, pa i Makedonije se svakako možemo nositi, to se i pokazalo. Isto tako i protiv Katara (da prvenstvo nije u toj zemlji :D , kada bi se mislim s njima sastali negdje drugo). Ali realno naša reprezentacija bi imala probleme i protiv Brazila i Argentine npr, jer te reprezentacije igraju jako brzo. Teško je sada tačno odrediti precizno, ali jasno je isto tako da nam neke reprezentacije bolje leže, neke dosta manje. Isto tako treba priznati i da od jednog Islanda kojeg smo savladali u baražu, nismo jači. Njih smo dobili na srce, želju, borbu...
legenda reala je napisao/la: Važno je dobiti u Litvaniji, u rukometu je domaći teren pola posla, tako da realno je očekivati pobjede nad Litvanijom i Bjelorusijom i plasman na Euro
Istina, uz naravno maksimalan, ozbiljan pristup. Samo tako možemo do EURO-a. I sada i jeste bitno održat kontinuitet plasmana na velika takmičenja...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 jan 2015, 23:26

slika
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 jan 2015, 23:30

Virtu4l je napisao/la:Ne sjećam se da je neko ozbiljan tvrdio da imamo neki veliki kvalitet.
ako cemo tako onda 90% raje koja je ovdje pisala neozbiljna :D
=\_1921_/=

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 jan 2015, 01:54

muhamedkonjic je napisao/la:
Markovic je vec izjavio sto nije pozvao Halilbegovica. Prvo na tu poziciju imamo Prce, Celica, Terzic ali isto tako je Marka rekao kada je Fare zadnji put bio sa repkom da se nije ponasao najbolje i nije mu se svidilo njegovo ponasanje i odstranio ga. Zato ide Markovicu podrska sto nema pardona za ove balerine i umisljene zvijezde kao Harmandic i Halilbegovic. Selektore nezasluzujemo te :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih:
Ta dvojica pucaca bi bila jako potrebna u zadnje tri - cetiri utakmice. Za Prcu se je znalo da je dosao rovit i da je veliko pitanje koliko ce pokazati. Terzic igra samo odbranu za svoj klub tako da on nazalost ofanzivno nije ni i od onog igraca sto je nekada bio sto se je isto znalo i prije. Znaci puno toga je spalo na Celicu koji je zakazao u svim utakmicama osim u prvoj protiv fizicki i inace losijeg protivnika. Protiv postavljene i snazne protivnicke odbrane je pokazao jako malo. To je bila klasicna ili-ili odluka ( Halilbegovic-Celica ) selektora i on je odabrao ovako. Po meni greska selektora sto se tice ove dileme. Za Harmandica bio je nekad dobar igrac e sada ako je bio nekorektan onda OK. Samo tako izgubiti dvojicu igraca a bili smo najtanji na tim pozicijama na SP neznam dali je to bilo bas najpametnije.

Da smo imali te "balerine" vjerovatno nebi ostvarivali rekoredne poraze koji su pokvarili dobru sliku iz pocetne cetiri utakmice u ove zadnje dvije. Jer toliko izgubit je sramota kako god okrenes. Hajde jednu utakmicu jos i nekako. Samo dvije zaredom. :roll: :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2015, 07:46

invincible1921 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ne sjećam se da je neko ozbiljan tvrdio da imamo neki veliki kvalitet.
ako cemo tako onda 90% raje koja je ovdje pisala neozbiljna :D
Ma dobro, to su naša klasična pretjerivanja. Nema ništa loše u tome, treba biti pozitivan (evo me k'o Konjić), treba se nadati, ali kad sudija svira kraj onda treba biti realan.

Što se tiče Markovića, vjerujem da će ostati još ovaj ciklus, završiti kvale za EURO, ako se plasiramo odradiće EP i onda će otići, pronaći će inostrani angažman. Pokazao je svima kako se radi, ostaviće uređen sistem i neko treba nastaviti tamo gdje on stane.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 28 jan 2015, 08:21

Vedad87 je napisao/la:Naravno da gospodin markovic treba ostati na kormilu ove reprezentacije, ali svakako da treba naučiti iz svojih grešaka, kojih je bilo...da bi reprezentacija napredovala, mora i on s njom. Dešavali su se propusti i mi svi znamo otprilike šta se treba uraditi. Nadam se da i on to shvaća ;)

Zadnje tri utakmice su bile katastrofa i to treba reći. A smiješni su mi komentari: Ei, psihički se nismo mogli vratiti poslije Tunisa. Šta je Rusiji bio cilj ili Bjelorusiji? Je li njima cilj bio 17. mjesto? Pa su nas ljudi razbucali. Da bi napredovali moraju postojati neki kritički osvrti. Nažalost, naši novinari nisu sposobni da to urade. Svi šute. Zašto sportsport ne bi napisao dobar članak o tome. Naravno, početi članak sa pohvalama. Šta je to dobro bilo na svjetskom, a onda šta treba popraviti i ukazati na greške. Kod nas nema sredine. Ili se pljuje ili se uzdiže maksimalno.

Sve u svemu, dobro će nam doći odmor do utakmica sa Litvom i Bjelorusijom.

:bih:
da bi neki novinar dao kriticki osvrt na nasu igru u Qataru morao bi dobro da poznaje rukomet, ali nazalost, bojim se da mi takvih nemamo. Ja nisam neki vrli poznavalac rukometa, ali sam vidio da je stosta trebalo i bolje i drugacije. Odbrana je u svim utakmicama do Tunisa bila itekako dobra, a mi dali mozda 2-3 gola iz kontri, sto nikako ne mogu svarim! Jucer je u avazovom sportu izisao intervju sa Kasimom Kamenicom, pa ako ga neko ima, bilo bi dobro da ga stavi ovdje da procitamo, i u onoj tv emisiji Kasim je bio bez dlake na jeziku..
Volim te Bosno!!!

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 28 jan 2015, 08:40

Ajax je napisao/la:
muhamedkonjic je napisao/la:
Ta dvojica pucaca bi bila jako potrebna u zadnje tri - cetiri utakmice. Za Prcu se je znalo da je dosao rovit i da je veliko pitanje koliko ce pokazati. Terzic igra samo odbranu za svoj klub tako da on nazalost ofanzivno nije ni i od onog igraca sto je nekada bio sto se je isto znalo i prije. Znaci puno toga je spalo na Celicu koji je zakazao u svim utakmicama osim u prvoj protiv fizicki i inace losijeg protivnika. Protiv postavljene i snazne protivnicke odbrane je pokazao jako malo. To je bila klasicna ili-ili odluka ( Halilbegovic-Celica ) selektora i on je odabrao ovako. Po meni greska selektora sto se tice ove dileme. Za Harmandica bio je nekad dobar igrac e sada ako je bio nekorektan onda OK. Samo tako izgubiti dvojicu igraca a bili smo najtanji na tim pozicijama na SP neznam dali je to bilo bas najpametnije.

Da smo imali te "balerine" vjerovatno nebi ostvarivali rekoredne poraze koji su pokvarili dobru sliku iz pocetne cetiri utakmice u ove zadnje dvije. Jer toliko izgubit je sramota kako god okrenes. Hajde jednu utakmicu jos i nekako. Samo dvije zaredom. :roll: :roll:
Da smo mi imali te " balerine " kako bi to ti napisao nebi se nikada ni plasirali na SP. Mi smo se na SP plasirali zbog odlicne atmosfere medju igracima i tog timskog duha i zajednistva koji nas je krasio u kvalifikacijama. Halilbegovic i Harmandic su imali svoje sanse bili su pozvane i sami su uprskali povjerenje nasem selektoru svojim ponasanjem. Sami su krivi. Svaka cast selektoru na tim potezima, tu je pokazao da nece takve stvari tolerisati i otada je sve krenulo prema boljem i treba nastaviti tim putem. Zbog toga je i Markovic stvorio autoritet na igracima i zna se koje gazda. Drzavni dres je svetinja i netrebaju karakteri koji stavljaju svoj ego i svoj uspjeh na prvom mjesto prije timskom uspjehu. Isto ako bi isti bili pozvani na SP kako mislis da bi se igraci osjecali koji su iznjeli teret u kvalifikacijama i koji su izbacili Islandi ginuli an terenu, da odjednom upadnu takvi igraci koji nisu ni igrali u kvalifikacijama a jos uz to kada im je pruzena prilika kvarili atmosferu, jel mislis da bi Markovic imao isti autoritet medju igracima ako bi se odlucio na takav potez, jel nemislis da bi se atmosfera pokvarili pred sami SP, znaci sve to sto se stvorilo i gradilo i zadnje vrijeme bi se srusilo njihovim pojavljivanjem na spisku.

Uz to Nikola Prce jeste bio rovit i nije bi na nivou, ali je Markovic vec izjavio da sa Nikolom i bez njega mi nismo ista ekipa. Nikola je nas Misimovic jednostavno sama njegova pojava na terenu ulijeva sigurnost medju igracima pogotovo mladjim. Markovic je rekao kakvo je olaksanje bilo medju igracima kada se Nikola prikljucio pripremama i da se vidilo kako su se igraci obradovali da ce biti spreman na SP. Nikola je nas lider i uzor mladim igracima i zbog toga iako nije bio spreman trebao je biti tu zbog atmosfere, ispravna odluka selektora. Celica nije bio na nivou nekim utakmicama ali sta ces tako je kako je i radije gledam Celicu koji je bio s momcima stalno tu i izborio ovaj historijski plasman da masi sutevi nego neke odvratne umisljene zvjezdice. Isto tako je ispravna odluka povesti Celicu prije Halilbegovica sto se tice kvaliteta, Celica je puno bolji u odbrani koji ovaj nece da igra i uz to Celica igra za Zagreb i LP i to govori o njegovim kvalitetima.

Za Harmandica i njegovu poziciju imamo vec odlicnog Karacica, momak koji nije bio na nivou ovog prvenstva ali isti taj momak je bio zagipsan 15 dana prije priprema na obadvije ruke, 4 slomljene prsta gdje je 2 na jednu ruku slomio u kvalifikacijama za EP protiv Bjelorusije. Momak bio kljucni igrac i odigrao maestralno protiv Islanda, zamisli kako bi se ekipa ojecala kada bi jedan Harmandic dobio poziv koji je odbio igrati i uci u igru kada se igralo protiv Srbije, igracina se osjetio uvrjeden kada ga Marka stavio na klupi jednom u toku utakmice. Skontaj sada kako bi se to prihvatilo u ekipi kako bi utjecalo na atmosferi kada imas takvgo borca koji daje sve za ekipu a ti pozoves tog ljigavog Harmandica. Ovo je timski sport druze nije individualni. Isto tako mali Peric je nasa buducnost zajedno sa Jankovicem i mali Peric je vec pokazao da se ozbiljno sada na njega moze racunati i bolje imati ove mlade igrace nego starog Harmandica, opet ispravna odluka selektora jos uz to Harmandic nije neki pucac kao sto bi ti rekao, i nebi nista s njim dobili koje vec imamo. I zato su ovi momci i selektor ZLATNI :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Ove zadnje utakmice nije prava slika naseg kvaliteta odigrali smo lose ali tada smo vec bili ispali. Rezultat kvari utisak slazem se ali te utakmice nisu bitne, sada nas ceka kval. EP i tada ce momci pokazati svoje pravo lice i osigurti plasman na EP, u to sam siguran. Samo naprijed momci i Marka, idemo na EP :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

barocco
Kontakt:

Post Postao/la barocco » 28 jan 2015, 09:26

Imamo mi još igrača koji igraju u LNH/ProD2 koji su najbolji igrači u svojim klubovima, imaju kontinuitet u igri , igraju maltene 60min i ne griju klupu u svojim klubovima kao večina naše reprezentacije...onaj ko prati rukomet zna dobro koji su to igrači ...neki od njih su več igrali u kvalifikacijama za Katar...organizacija igre nam je nula a on vodi igrače kao što je Jankovič , Perič...Karačič je realno izvan forme ...zbog povrede a i u klubu igra jako malo...Špiler koji igra krilo u slovenskoj reprezentaciji ima u Meškovu na srednjem beku veču minutažu ...sve smrdi na neku štelu ko če igrati a ko ne...trener je jednostavno maskota i nikakav autoritet...nama treba trener koji prati igrače njihovu igru u klubovima, koji zna kakva je njihova forma i koliko mogu dati na teškim utakmicama...izbor "njegovih" igrača nas je milo rečeno obrukao...vjerujem da je poslije ove blamaže atmosfera u svlačionici slaba i zato su pod hitno potrebne promjene...

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.