FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la bhsport » 27 jan 2015, 20:47

Alipasino je napisao/la:Znaci to je taj strasni napadac.Djemlic Uzelac i ovaj to je to.Ok idemo sa njima evropu uzet.Dakle dobili smo jedno pojacanje ali vrjedno a to je Oda a ovi igraci nisu pojacanja nego nova imena u klubu . Realno pitari siroko zrinjski olimpik a bogami i sloboda su nesto bolji od nas igracki e sad je do ode da to eliminise.
pojma nemaš, cuj Sloboda. Svašta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 27 jan 2015, 20:49

bhsport je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Znaci to je taj strasni napadac.Djemlic Uzelac i ovaj to je to.Ok idemo sa njima evropu uzet.Dakle dobili smo jedno pojacanje ali vrjedno a to je Oda a ovi igraci nisu pojacanja nego nova imena u klubu . Realno pitari siroko zrinjski olimpik a bogami i sloboda su nesto bolji od nas igracki e sad je do ode da to eliminise.

Ekipa koja dovede Zebu normalno je da se pojacala. Za nase lige on je Ronaldo.

sarajevskiPlavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sarajevskiPlavi » 28 jan 2015, 01:08

super je napisao/la:iskreno, moje licno misljenje je da tomo treba bit pusten da i on sebi nesto zaradi vani(tu je 2 godine),opet cifra od 130k eura nije losa za igraca ciji ugovor istice za pola godine,bolje sa tim parama dovesti za nase uslove a moze se dovesti 2 kvalitetna veznjaka slicnog kalibra kao sto je tomo nego odbiti,imas nezadovoljnog igraca i sta si postigao-nista....ovo za jusufbasica je staro jos od kada je Amar bio sportski direktor i imao zelju da se dovede,sada bez kluba nudi se-mozda nasi prihvate al opet ponavljam nije to taj napadac sto se spominje(ima par igraca u opticaju) al vidjet cemo ovih par dana do polaska u medjugorje hoce li se uspjeti zavrsiti to pitanje,bolje za ekipu da se zavrsi do polaska da se bolje uigraju...pozz javim se cim nesto saznam
ps
sutra do 2 tomo i kvesa se moraju izjasniti oko produzenja ugovora
Zar nisu Tomo i Kvesa produzili ugovor do ljeta 2016. ?
Navijati za sarajevo je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 jan 2015, 07:14

OdaVeliki je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Ekipa koja dovede Zebu normalno je da se pojacala. Za nase lige on je Ronaldo.
Bio. A sam Zeba ne vrijedi nista.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 jan 2015, 08:34

ja se u suštini slažem da je samo oda izvjesno pojačanje, đelmić malo manje izvjesno, a ova druga dvojica prinove pa šta bude. ali ne mogu se složiti da su sloboda i olimpic bolji od nas, to ne. to je forsiranje pesimizma.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 jan 2015, 08:59

Znači čovjek nije rekao da su se više pojačali nego da je Sloboda bolja igrački što je nidje veze. ove prve tri i jesu, a sa Olimpicom smo možda tu negdje. Govorim po individualnoj kvaliteti i to trenutnoj, a ima prostora za napredak kod nas možda i najviše. Sve preko ovoga što je rečeno je pesimisitički.
Mnogo smo mi igrača doveli iz manjih sredina, neki su uspjeli neki ne. Mislim da je ovaj Jusufbašić poseban materijal. Rekao sam nepredvidiv je i sigurno će donijeti širinu. Mogao bi biti dobar u kontrama ali i kod probijanja bunkera jer ima šutinu. Nekad te nijanse prevagnu a frajer ima šmek. Nije Ronaldo, ali ima za naše lige taj neki x faktor. Da li će se prilagoditi na veći klub ne znamo ali nije loše pokušati. Uzelac će biti pojačanje sigurno. Biti omladinski rprezentativac Srbije nije mala stvar. Vidi se da je beton frajer. Đelmić će sigurno upasti u 11 što znači da je i on pojačanje. Od svih krila nam je trenutno bolji, a mislim da ga samo može Nuspahić preteći i možda Baša. Bučan pada, Baji i Memiji su druge pozicije primarne. I Jusufbašić može igrati krilo i to je dobro. često govorim da nama treba krila koji trče mnoo više nego Bučan i Varea. Varea bi trebao u napad sada ili na ofanzivnog veznog. To je po meni bio jedan od razloga što je odbrana kaskala. Isto tako Tomo je igrao često ofanzivnog veznog, pa m Varea već može biti neka zamjena ako ovaj ode.
Tomića treba pustiti ako je došla ponuda od 130Eur i ako on izrazito želi da ide (a po izjavama mi se čini da mu je dojadila ova liga) jer je dugo ovdje a zaslužio je ponašanjem i svim ostalim. Mislim da njemu možemo sada naći adekvatnu zamjenu jer sad na tržištu ima veznjaka.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 28 jan 2015, 09:31

Pa zar nismo 2009 imali identicnu sitvaciju kada je upitanju igracki kadar drugih ekipa u odnosu na nas, pa opet na kraju, zna se tko je zasjeo na prvoj poziciji...

Druge ekipe jesu jace, ali ne toliko jace da se sada ne moze sa njima igrati. Dakle, sa svima se moze i sada tu nama veliku ulogu igra kako ce se Oda uspjeti postaviti kod igraca i hoce li ga ovi slusati maksimalno. Ako bude saradnja na nivou, ja vjerujem da je sve moguce, jer on je trener ogromnom potencijala.

Po meni najbitnije je da ekipu fizicki spremimo i da dovedo jednog ili dva igraca "cistaca", tipa Culum, jer u prvom dijelu sto smo izgubili, izgubili smo fakticki sve na snagu jer je protivnik igrao samo jace, a ne bolje...

MosaLjoze1921
Kontakt:

Post Postao/la MosaLjoze1921 » 28 jan 2015, 11:54

Zna li neko u koliko je sati utakmica sa Travnikom u petak ?

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 jan 2015, 11:54

MosaLjoze1921 je napisao/la:Zna li neko u koliko je sati utakmica sa Travnikom u petak ?
I gdje ce se igrati ? :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

MosaLjoze1921
Kontakt:

Post Postao/la MosaLjoze1921 » 28 jan 2015, 11:57

Minjore je napisao/la:
MosaLjoze1921 je napisao/la:Zna li neko u koliko je sati utakmica sa Travnikom u petak ?
Na Grbavici ja mislim...

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 28 jan 2015, 12:05

DzoleZeljo je napisao/la:Pa zar nismo 2009 imali identicnu sitvaciju kada je upitanju igracki kadar drugih ekipa u odnosu na nas, pa opet na kraju, zna se tko je zasjeo na prvoj poziciji...

Druge ekipe jesu jace, ali ne toliko jace da se sada ne moze sa njima igrati. Dakle, sa svima se moze i sada tu nama veliku ulogu igra kako ce se Oda uspjeti postaviti kod igraca i hoce li ga ovi slusati maksimalno. Ako bude saradnja na nivou, ja vjerujem da je sve moguce, jer on je trener ogromnom potencijala.

Po meni najbitnije je da ekipu fizicki spremimo i da dovedo jednog ili dva igraca "cistaca", tipa Culum, jer u prvom dijelu sto smo izgubili, izgubili smo fakticki sve na snagu jer je protivnik igrao samo jace, a ne bolje...
Pa nema treba nam takav igrac. Tu poziciju je nekad igrao Benjo, zasto ne bi mogao opet. Kosoric takoder moze biti dobar na toj poziciji. Ako se drugi stoperi pokazu on moze komotno na zadnjeg veznog.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 28 jan 2015, 12:27

MosaLjoze1921 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Na Grbavici ja mislim...
bilo bi dobro kada bi bilo na Grbavici, da pogledamo malo šta su to do sada radili...a i željni smo sigurno utakmica :kafa:

Nadzornik
Kontakt:

Post Postao/la Nadzornik » 28 jan 2015, 12:35

[youtube][/youtube]

Što se Jusufbašića tiče, meni je drago i zbog ovoga jer napokon se možemo nadati i ponekom golu iz prekida. :P

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 jan 2015, 12:36

Jos ako zna kornere izvoditi super :D

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 28 jan 2015, 12:43

Zna li ko kad je u petak i gdje utakmica!??
Kralj price

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 28 jan 2015, 15:02

ANTOLOVIC

MEMIJA KOSORIC UZELAC KVESIC

TOMIC D.SADIKOVIC

DJELMIC VAREA JUSUFBASIC

BAJIC

Uz ostanak Tomica i Kvesica mi cemo biti jaci za 30% u odnosu na proslu polusezonu...Jos ako dodamo znanje i iskustvo koje posjeduje Odovic sa pravom nam daje nadu da mozemo izaci bez problema u europu a ako se ukaze prilika mozemo biti konkurentni vodećem trojcu, ne mislim na titulu, ali na drugo i treće mjesto svakako...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 28 jan 2015, 15:27

OdaVeliki je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Pa zar nismo 2009 imali identicnu sitvaciju kada je upitanju igracki kadar drugih ekipa u odnosu na nas, pa opet na kraju, zna se tko je zasjeo na prvoj poziciji...

Pa nema treba nam takav igrac. Tu poziciju je nekad igrao Benjo, zasto ne bi mogao opet. Kosoric takoder moze biti dobar na toj poziciji. Ako se drugi stoperi pokazu on moze komotno na zadnjeg veznog.

kakav Benjo prijatelju!
Evo tri derbija je ukenjao, plus je veliki kiks igrac postao. Nije vise onaj stari.
Treba se momka rijesiti jer ga razumijem apsolutno. OVdje je sve osvojio sto se osvojiti moze, pa vise nema volje.
Nama treba jedan bezobrazan igrac tipa Culum, koji ce sam udariti protivnika u 5 min i staviti doznanja s kim se igra. A ne baletosi na terenu.
Nyema takoder je znao takav biti cak je i glavnom vise razsmisljao od Culuma. Tako da igraci tih kalibara, a ne curice...
To ovoj ekipi nedostaje...

Opet nije isto krpiti se, i improvizovati nesto, i imati igraca kojem je to prirodna pozicija, jos zna kako igrati tu...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 28 jan 2015, 15:38

adi93 je napisao/la:ANTOLOVIC

TOMIC D.SADIKOVIC

DJELMIC VAREA JUSUFBASIC

BAJIC

Uz ostanak Tomica i Kvesica mi cemo biti jaci za 30% u odnosu na proslu polusezonu...Jos ako dodamo znanje i iskustvo koje posjeduje Odovic sa pravom nam daje nadu da mozemo izaci bez problema u europu a ako se ukaze prilika mozemo biti konkurentni vodećem trojcu, ne mislim na titulu, ali na drugo i treće mjesto svakako...
Slažem se sa tobom i želim da se dovežem da pored pomenutog, ja očekujem da igramo bolji fudbal jer u nekim utakmicama smo izgledali za Bogu plakat :D

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 jan 2015, 15:42

adi93 je napisao/la:ANTOLOVIC

TOMIC D.SADIKOVIC

DJELMIC VAREA JUSUFBASIC

BAJIC

Slažem se sa tobom u vezi sastava, samo ja nemam povjerenja u Vareu, meni se nije svidjela njegova igra u prvom dijelu sezone,ocekivao sam dosta više od njega, ako dođe taj napadač onda bi na Vareino mjesto iza tog špica išao Bajić, a Varea na klupu ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 jan 2015, 16:05

ja bi obrnuo mjesta Đelmiću i Jusufbašiću jer obojica imaju odličan šut pa bi sa prodorom u sredinu mogli biti jako opasni. U gostima bi igrao sa Hasanovićem, Dado gore, a Varea klupa. Nuspahić bi mi bio isto možda i prije Saahudina.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.