NBA 2k15

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Greivis
Kontakt:

Re: NBA 2k15

Post Postao/la Greivis » 27 jan 2015, 23:48

miki_92 je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Bice i meni bolja statistika. Nisam jos ni prvu sezonu zavrsio, ti si u trecoj. :kafa:
Svake sezone drugi tim. Jesi cuo za rijec lojalnost? :rol:

Dobro, tebi su u finalu imali takve procente. Protiv mene svi timovi tako sutaju. Nije normalno. Moze li se to negdje regulisati?
cilj mi je da promjenim sto vise klubova
yebo lojalnost :urnebes:

stavi game style na simulation, CPU ce imati malo manje procente, ali ces zato i ti imati manje procente suta, teze zakucati itd.

ja sam na default, ne pada mi na pamet da se vracam na simulation, ne mozes trice na simulation pogodit sa 90 standing 3 ratingom

@likma pa ne mozes odmah igrati 30+ min, minutaza ti se postepeno povecava
Cekaj. To si bio jednogodisnji potpisao ili si trazio trade? Kakve ugovore nude nakon prve sezone? :mrgreen:

Shvatio bi ja da u jednoj utakmici sutaju 60%, ali kad ti svi to rade poludis. I mi imamo dobre procente jer ja pronalazim igrace pod kosem pa samo zakucaju ili poloze. Ali kad Wroten i MbahMbotbute daju preko ruke :guz:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 27 jan 2015, 23:56

ovo s Indianom sto trenutno igram mi je 2. MyCareer i u 3. sam sezoni
1. sezona Atlantom ispao u 1. rundi playoffa
2. sezona s Rocketsima WCF, meni su dali jednogodisnji ugovor a bilo je timova koji su nudili i na vise
a sad u Indiani imam ugovor na 3
ali nemam namjeru se predugo tu zadrzavati, samo 1 sezonu :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 jan 2015, 00:00

Koliko miliona? Mogu li max dobiti? :mrgreen:

Napredujes polako. Doci ce prsten. :salut:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 28 jan 2015, 00:29

16 miliona dobijam ja u Indiani, to je max s obzirom na godine provedene u ligi

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2015, 06:43

stani sad :)..meni je ovo moglo bi se reci prva sezona ..jer sam u prosloj sezoni odigrao mozda nekih 30tak utakmica za Sunse mozda malo vise ...tu sam imao nekih 16p po tekmi izborio sam se za prvu petorku..poslije pred pocetak nove sezone pojavi se Butler na mojim vratima i trazi da dodjem u Bullse :)..mislim gdje ces to odbit ..jest da su me i Clippersi,OKC zeljeli, ali naravno da cu za Bullse potpisati s obzirom da sam i njihov navijac.

eh sad sam usao odlicno u sezonu , ali ono sto me zanima da li je moguce da te eekipa trade bez tvog odobrenja mislim ako dobiju kakvu poonudu ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 28 jan 2015, 07:21

SaltCityAttack je napisao/la:stani sad :)..meni je ovo moglo bi se reci prva sezona ..jer sam u prosloj sezoni odigrao mozda nekih 30tak utakmica za Sunse mozda malo vise ...tu sam imao nekih 16p po tekmi izborio sam se za prvu petorku..poslije pred pocetak nove sezone pojavi se Butler na mojim vratima i trazi da dodjem u Bullse :)..mislim gdje ces to odbit ..jest da su me i Clippersi,OKC zeljeli, ali naravno da cu za Bullse potpisati s obzirom da sam i njihov navijac.

eh sad sam usao odlicno u sezonu , ali ono sto me zanima da li je moguce da te eekipa trade bez tvog odobrenja mislim ako dobiju kakvu poonudu ?
ne znam da li je moguce, ali ja to nikad nisam dozivio niti sam cuo da se nekom desilo isto.

U Bullsima ces zamrziti Rose-a, lik je na igrici toliki bolid da to nije normalno, ne moze bazen pogoditi, kretnja poput Bavcica. Zbog njega sam napustio Bullse, koji su me draftovali, i presau u Rocketse, Harden je puno bolji suigrac nego Ruza, a Howard masina. Ali zato kad igras protiv Ruze onda te isti unisti do temelja, odjednom sve pogadja.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 28 jan 2015, 07:29

miki_92 je napisao/la:ako ti kazem da sam kroz playoff imao prosjeke 46 ppg 12sk 13as 5stl 2 blk i sve to uz skoro 60% suta iz igre i opet ispao u WCF, hocel ti bit lakse :mrgreen:
Pa Allah te nagradio, koliko vremena ti igras tekmu??? Ja druga sezona, i rekord mi 43Pts. a pogadjao sam skoro sve zivo na toj tekmi, a ti uspijes sve to i plus da dodajs 13asista :crazy: :crazy: :crazy:
Anfernee "Penny" Hardaway #1

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 28 jan 2015, 09:40

igram regularnu sezonu 9-10 min cet. zavisi kako sam raspolozen (3-4 tekme dnevno)
a playoff igram 12 min., realno

rekord karijere mi je 64 p protiv Memphisa(otisla tekma u OT), prakticno sam sam stigao -20 u 2. pol. i onda u produzetku od 13 poena svoje ekipe ja sam zabio 12, ovaj jedan je Howard zabio sa slobodnih :mrgreen:

@Salt ne mogu te oni trejdovati, samo ti mozes traziti trade
Tracy3McGrady je napisao/la: ne znam da li je moguce, ali ja to nikad nisam dozivio niti sam cuo da se nekom desilo isto.

U Bullsima ces zamrziti Rose-a, lik je na igrici toliki bolid da to nije normalno, ne moze bazen pogoditi, kretnja poput Bavcica. Zbog njega sam napustio Bullse, koji su me draftovali, i presau u Rocketse, Harden je puno bolji suigrac nego Ruza, a Howard masina. Ali zato kad igras protiv Ruze onda te isti unisti do temelja, odjednom sve pogadja.
+1
igrao sam ja u Bullsima na drugom save-u, patnja ziva
nema sutera ni za lijeka a spacing im je ocajan, a i takve sam ih odveo u ECF
odahnuo sam kad se Ruza povredio za citavu sezonu :mrgreen:

Harden je masina, dok se nije povredio kod mene trpao je 26ppg uz 50% suta iz igre i 47% 3p

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 28 jan 2015, 15:23

ja ne mogu igrati na 10 ili 12 minuta četvrtine, jer ću imati totalno nadrealnu statistiku (kada se uzme u obzir koliko puta lopta bude u mojim rukama tokom utakmice..)
ovako igram na 8 minuta što mi dođe idealno, imam statistiku (29 ppg, 17 rpg, 6 apg) u skladu sa ratingom (92), utakmice mi nisu preduge i ekipa mi pobjeđuje :D

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 jan 2015, 17:45

viKK je napisao/la:ja ne mogu igrati na 10 ili 12 minuta četvrtine, jer ću imati totalno nadrealnu statistiku (kada se uzme u obzir koliko puta lopta bude u mojim rukama tokom utakmice..)
ovako igram na 8 minuta što mi dođe idealno, imam statistiku (29 ppg, 17 rpg, 6 apg) u skladu sa ratingom (92), utakmice mi nisu preduge i ekipa mi pobjeđuje :D
Care na kojem levelu igras? Ja prekucavam ali mi ekipa gubi. Djaba sve. :yawn:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 28 jan 2015, 19:14

Greivis je napisao/la:
viKK je napisao/la:ja ne mogu igrati na 10 ili 12 minuta četvrtine, jer ću imati totalno nadrealnu statistiku (kada se uzme u obzir koliko puta lopta bude u mojim rukama tokom utakmice..)
Care na kojem levelu igras? Ja prekucavam ali mi ekipa gubi. Djaba sve. :yawn:
igram na superstar.. jedini slučaj kada spustim na all-star je kada se zaredaju neki totalno retardirani porazi u kojima svi osim mene zaborave igrati košarku.. tada odigram 2-3 utakmice na all-star, da se ekipa vrati u ritam i onda ponovo na superstar.

bullsi su me stvarno iznenadili kao ekipa, 2016-17 sezona je, rose ozlijeđen i out je 4 mjeseca a ekipa super funkcioniše.. moguće je da ima i do toga što sam ja jedini sa ratingom 85+.. svi su na nekih 75-80.. gasol i mirotić su super, uvijek obojica ubace 10-ak poena i ne promašuju puno šuteva, a i ostatak ekipe igra na nivou.. mislim da nam je rekord 38-9 trenutno. (2. u konferenciji, iza clevelanda :roll: )

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 jan 2015, 19:19

Hajde sto moji lose sutaju. Rijesim to tako sto im dodajem loptu kad samo treba da poloze. Ali ne mogu uticati na protivnicko sutanje preko 60% u svakoj utakmici. Ako nista dobar rookie ce nam doci. :yawn:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 28 jan 2015, 22:04

1. sezona je nastimana na MyCareer
jednostavno je nastimano da gubis vecinu utakmica tako da ne treba se previse uzbudjivati oko toga

ja sam u 3. sezoni probao 5 tekmi na HoF (imam overall 91) omjer 3-2
nakon sto mi je GS zabio 40 poena za 10 min. uz samo 3 promasaja iz igre i 3-icu 5/5 ne pada mi na pamet da se vracam i lomim djostike
Klay i Curry ubacuju uredno preko 2 igraca, nikakvog efekta sto i ja skacem u blok, cirkus majke mi

i da skontao sam da pored Westbrooka najgori match up mi je Jrue Holiday, jednostavno mrzim igrat protiv njega, okrece se udara 20 driblinga ne zna ni sam sta radi i nekako poentira preko ruke ili zavrsi neko tesko polaganje :puke:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 28 jan 2015, 22:14

zanimljivo je da sam je bez obzira na tu 'naštimanu' prvu sezonu, uspio doći u prvu rundu playoffa sa torontom te rookie sezone.. i ispušili ga 4-1 (ili 4-0) od charlotte hornetsa

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 28 jan 2015, 22:58

pa i ja sam s Atlantom igrao 1. rundu, ispao od Cavsa 1-4
ali ekipa je mojim dolaksom odjednom postala losa a mnogo bolje poglede na kos su imali + moji poeni
smijesno je da jedan Korver sa 99 tricom masa otvorene u serijama, Horford polaganja etc.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2015, 23:07

Tracy3McGrady je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:stani sad :)..meni je ovo moglo bi se reci prva sezona ..jer sam u prosloj sezoni odigrao mozda nekih 30tak utakmica za Sunse mozda malo vise ...tu sam imao nekih 16p po tekmi izborio sam se za prvu petorku..poslije pred pocetak nove sezone pojavi se Butler na mojim vratima i trazi da dodjem u Bullse :)..mislim gdje ces to odbit ..jest da su me i Clippersi,OKC zeljeli, ali naravno da cu za Bullse potpisati s obzirom da sam i njihov navijac.

ne znam da li je moguce, ali ja to nikad nisam dozivio niti sam cuo da se nekom desilo isto.

Meni igra za sad ok..ja mu pokusavam asistirati za trojke ubaci..za sad ima nekih 19p po utakmici..sinkc je bas imao 15 asistencija protiv OKC...samo me buni sto Butler je na klupi , Doug mi igra startera ,..ali jmanutakmica i gdje Butler pocne tekmu..Mirotic mi je povredjen evo od pocetka sezone
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 29 jan 2015, 00:36

prekucao sam se... ali dzabe kad igram u knicksima :mrgreen:

postavicu ss ovih dana da vidite masine :thumbup:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 29 jan 2015, 01:58

slika
slika
slika
slika
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 29 jan 2015, 13:03

Slaba ti statistika. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 feb 2015, 05:00

:thumbup:

ja eo u 4. sezoni u Niksima imam nakon 20 tekmi 35 poena 7 skokova 7 asistencija 53% iz igre 45% za tri sta bi bilo da igram 12 minuta :lol: :lol:

igram na superstar
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.