Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pametno jarane. 
Mozes sa Nedeljkom Kovinjalom .DANTES je napisao/la: sa kim ću komentarisati rukomet?
Vratice se @Samo lijevo !
Poljaci Hrvate
Hrvati kakvi god da su sad, posto ne pratim, bili su i ostali jedina posleratna rukometna institucija u bivsoj drzavi.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
reci fino dviitrećehodža je napisao/la:došlo vrijeme da se meće i u...![]()
što se mene tiče, ova '92 je mjera
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ovako trib...Tribalian je napisao/la:Mozes sa Nedeljkom Kovinjalom .DANTES je napisao/la: sa kim ću komentarisati rukomet?![]()
Vratice se @Samo lijevo !
Poljaci Hrvate![]()
Hrvati kakvi god da su sad, posto ne pratim, bili su i ostali jedina posleratna rukometna institucija u bivsoj drzavi.
rekao sam rukometne znalce, ne pijance...
što se hrvata tiče slabiji su nego ikad.. još im je na klupi naci paljevina, a stručnjak je ko da ga je birao dr Marjanović....
krila su im svemirska.. bekovi sem duvnjaka prosjek.. na crti starac ekstra klase i na golu vremenske prognoze
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
Nerminovic
- Kontakt:
Da - i vamo nema pingvina.bulbasor je napisao/la:@Nerminovic Ti si u Danskoj koliko sam skontao...Osvajate li ovo prvenstvo? Kakva su ocekivanja javnosti u Danskoj?
Danci su izmisli rukomet, ne znam kad su prosli put osvojili ali nadaju se da ce Landin, Hansen i Eggert itd. sve redom razvaliti. Rukomet je najpopularniji sport vamo, prosli put kad su osvojili bilo je ludilo, najmanje 100.000 ljudi.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 28 jan 2015, 00:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
ići će Hrvati u finale, teškom mukom, ali ići će
mada bih ja više volio da gledam Poljake ili Švabe protiv Danaca ili Francuza
mada bih ja više volio da gledam Poljake ili Švabe protiv Danaca ili Francuza
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
hahahahahah, neke izjave by Kovinjalo.DANTES je napisao/la:
ovako trib...
rekao sam rukometne znalce, ne pijance...
"Evo nase maratonke Biljane Jeftic" (zove se Olivera, a Biljana je folk pevacica)
(Jugoslavija - Grčka, SP u košarci 1998) "Tesko je bilo, ali kako kaze nas narod, sve je dobro sto se lose svrsi."
(Geteborg 1995, 10.000m) "Ko je to sa brojem dvadesetpethiljadastosedamnaest?"
(Geteborg 1995, maraton) "Ova takmicarka je imala dobar rezultat na Njujorskom aerodromu, a takode ucestvovala je i na Beogradskom aerodromu."
(Geteborg 1995, koplje) "Stiv Bekli je visok - i tacno 87 metara!"
(Francuska - Turska, polufinale Kupa Konfederacija):
"Ovo je podiglo moral ne samo igracima Turske nego i reprezentativcima"
"Igraci Turske su postavljeni vertikalno od gola"
Reci mu vojvodoDukeOfWellington je napisao/la:Olako koristiš izraz 'razlika u klasi'.
Kaunas, profile na pp
FORZA MARŠAL !!!
Volio bi vidjeti finale Njemacka-Danska. Pa neka pobijedi boljiNerminovic je napisao/la:Da - i vamo nema pingvina.bulbasor je napisao/la:@Nerminovic Ti si u Danskoj koliko sam skontao...Osvajate li ovo prvenstvo? Kakva su ocekivanja javnosti u Danskoj?![]()
Danci su izmisli rukomet, ne znam kad su prosli put osvojili ali nadaju se da ce Landin, Hansen i Eggert itd. sve redom razvaliti. Rukomet je najpopularniji sport vamo, prosli put kad su osvojili bilo je ludilo, najmanje 100.000 ljudi.![]()
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ovdje je Hrvatska mislim teškom mukom napokon dobila Francuze, onaj zadnji napad je trajao gotovo dvije minute i gol Lackovica.
I onda ih Danci uzeše u finalu.
@Dantes jesam dobro ovo napisao ?
-
Nerminovic
- Kontakt:
Svabi su nam ukrali Flensburg, vrijeme je da im vratimo.bulbasor je napisao/la:Volio bi vidjeti finale Njemacka-Danska. Pa neka pobijedi boljiNerminovic je napisao/la:Da - i vamo nema pingvina.bulbasor je napisao/la:@Nerminovic Ti si u Danskoj koliko sam skontao...Osvajate li ovo prvenstvo? Kakva su ocekivanja javnosti u Danskoj?![]()
Danci su izmisli rukomet, ne znam kad su prosli put osvojili ali nadaju se da ce Landin, Hansen i Eggert itd. sve redom razvaliti. Rukomet je najpopularniji sport vamo, prosli put kad su osvojili bilo je ludilo, najmanje 100.000 ljudi.![]()
Idem gledati Danska-BiH kad bude, mozda da odigram malo krila kad ne znaju.
BackSpace United
BackSpace United
to ti kažem, nego jesi glasao za najprecijeniji film, da vidiš ludila...Tribalian je napisao/la:hahahahahah, neke izjave by Kovinjalo.DANTES je napisao/la:
ovako trib...
rekao sam rukometne znalce, ne pijance...![]()
"Evo nase maratonke Biljane Jeftic" (zove se Olivera, a Biljana je folk pevacica)
(Jugoslavija - Grčka, SP u košarci 1998) "Tesko je bilo, ali kako kaze nas narod, sve je dobro sto se lose svrsi."
(Geteborg 1995, 10.000m) "Ko je to sa brojem dvadesetpethiljadastosedamnaest?"
(Geteborg 1995, maraton) "Ova takmicarka je imala dobar rezultat na Njujorskom aerodromu, a takode ucestvovala je i na Beogradskom aerodromu."
(Geteborg 1995, koplje) "Stiv Bekli je visok - i tacno 87 metara!"
(Francuska - Turska, polufinale Kupa Konfederacija):
"Ovo je podiglo moral ne samo igracima Turske nego i reprezentativcima"
"Igraci Turske su postavljeni vertikalno od gola"
@otelo prozivam rukometne znalce, ne strance
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nisam i necu, jedino bih glasao ukoliko mi terminoloski obrazlozis pojam " najprecenjeniji" kad je umetnost u pitanju pa cak i ova filmska.DANTES je napisao/la: to ti kažem, nego jesi glasao za najprecijeniji film, da vidiš ludila...
@ DANTES , da ne citas mozda " Politikin zabavnik" ?
totalno... 2008 EP... ali hrvati su igrali povrijeđeni u grupi ih danci tukli 10 razlike... niko nije očekivao da mogu dobiti svoje dželate, ali jesu i to baš Lac koji je često bio kritikovan da zakaže kad treba da se pokaže...Belmin6 je napisao/la:Ovdje je Hrvatska mislim teškom mukom napokon dobila Francuze, onaj zadnji napad je trajao gotovo dvije minute i gol Lackovica.
no na OI kasnije te godine Danci su namjestili da opet igraju sa hrvatima u 1/4 OI, ali ne leži vraže, susjedi ih razbiju, uz riječi hr komentatora ma ko ste vi da nas birate!?
@trib ko mali jesam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja i sad kupim ponekad, ali nije to to.DANTES je napisao/la: @trib ko mali jesam
-
Nerminovic
- Kontakt:
bambus je napisao/la:minuta sutnje za moj sistemski tiket na kojem sam dobio 2,45 km a uplatio 7 km
BackSpace United
BackSpace United
ma i politika kao novine nisu što su nekad bile... nisam znao da zabavnik ide i daljeTribalian je napisao/la:Ja i sad kupim ponekad, ali nije to to.DANTES je napisao/la: @trib ko mali jesam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jbt, kako sam propustio ovo sa pingvinima 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Jbt, kako sam propustio ovo sa pingvinima
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.