Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Hajde Servette još 4 gola!! 

- Scouser1892
- Kontakt:
Ajmo chelsea liverpoll vise od 4,5 zutih milan lazio oba daju i roterham bolton oba daju....
@zgmiky
Tačno kad na live kod 1:0 u 20. i nekoj minuti stave kvotu na Fener 5,5 znaš da od prelaza nema ništa

Edit.
1-1 ajmoo sadaaaaaaaaaaaa

Tačno kad na live kod 1:0 u 20. i nekoj minuti stave kvotu na Fener 5,5 znaš da od prelaza nema ništa

Edit.
1-1 ajmoo sadaaaaaaaaaaaa

Servette ide,ajd sad Chesterfield 3+!!
I Munchen x2!

I Munchen x2!

yebem majku ovim mutavcima iz boltona a i ovim drugim
- Scouser1892
- Kontakt:
Hocel ko dobit zuti karton...
samo da pitam ako ima neko iskustva sa isplatom u wwin, jel kad posaljes zahtijev za isplatu moras cekati 24 sata, recimo ja sad posaljem zahtijev u pola 10 i znaci mogu tek preksutra dignuti pare jer oni rade do 8 ili 9 ili moze prije???
- BenjooJutub
- Kontakt:
Prije ćeš moć isplatit, ubrzali su sad to sa isplatom. Treba im par sati da odobre isplatu.cixso je napisao/la:samo da pitam ako ima neko iskustva sa isplatom u wwin, jel kad posaljes zahtijev za isplatu moras cekati 24 sata, recimo ja sad posaljem zahtijev u pola 10 i znaci mogu tek preksutra dignuti pare jer oni rade do 8 ili 9 ili moze prije???
- Evolution87
- Kontakt:
idemo glenovan 3+ i gordic jos 6 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
AC Milan 0-1 Lazio
Penal za Lazio
Crveni za Lazio
Vode 0:1
Treba trpati na keca
Penal za Lazio
Crveni za Lazio
Vode 0:1
Treba trpati na keca

e super onda, hvala na informaciji, ja cu sad poslati zahtijev, nadam se da ce sutra popodne aBd mociBenjooJutub je napisao/la:Prije ćeš moć isplatit, ubrzali su sad to sa isplatom. Treba im par sati da odobre isplatu.cixso je napisao/la:samo da pitam ako ima neko iskustva sa isplatom u wwin, jel kad posaljes zahtijev za isplatu moras cekati 24 sata, recimo ja sad posaljem zahtijev u pola 10 i znaci mogu tek preksutra dignuti pare jer oni rade do 8 ili 9 ili moze prije???

Ma bude za pola sata barem meni, isplaćivao sam par puta i nikad duže od pola sata nisam čekao.cixso je napisao/la:e super onda, hvala na informaciji, ja cu sad poslati zahtijev, nadam se da ce sutra popodne aBd mociBenjooJutub je napisao/la:Prije ćeš moć isplatit, ubrzali su sad to sa isplatom. Treba im par sati da odobre isplatu.cixso je napisao/la:samo da pitam ako ima neko iskustva sa isplatom u wwin, jel kad posaljes zahtijev za isplatu moras cekati 24 sata, recimo ja sad posaljem zahtijev u pola 10 i znaci mogu tek preksutra dignuti pare jer oni rade do 8 ili 9 ili moze prije???
nego hajde acrington jbt svaki put si kao domaćin zabijao golove u zadnjih 10-15 uktamica hajde i sad ebem ga.
- Scouser1892
- Kontakt:
Može li ovaj Bolton zabiti gol,ja da sam Igrao 3+ završilo bi 1-1
Ajde Milan po gol,imate igrača više u drugom poluvremenu.
Ajde još 4 žuta na Chelsea-Liverpool

Ajde Milan po gol,imate igrača više u drugom poluvremenu.
Ajde još 4 žuta na Chelsea-Liverpool

Hoće li Milan i Lazio još jednom odigrati prijelaz? Lazio je poveo iz penala pred kraj poluvremena i sad su dobili crveni. Trebalo bi oprobati na live pobjedu Milana, možda na sitno hendikep i 4+ golova.
od milion malih utakmica ja izaberem roterham bolton e uebem ti kuratu srecu
-
- Kontakt:
Isplate su prije odobravali oko 7 sati ujutro svaki dan, bilo kad da si isplatio oko 7 ujutro isplate, samo čekaš da svane a sad je proces brži, odobre za pola sata-sat. Tih 24h nikad nije bilo, samo piše.cixso je napisao/la:e super onda, hvala na informaciji, ja cu sad poslati zahtijev, nadam se da ce sutra popodne aBd mociBenjooJutub je napisao/la:Prije ćeš moć isplatit, ubrzali su sad to sa isplatom. Treba im par sati da odobre isplatu.cixso je napisao/la:samo da pitam ako ima neko iskustva sa isplatom u wwin, jel kad posaljes zahtijev za isplatu moras cekati 24 sata, recimo ja sad posaljem zahtijev u pola 10 i znaci mogu tek preksutra dignuti pare jer oni rade do 8 ili 9 ili moze prije???

Nek ste vi u produžetku dobili,debili!!

Koliko je dao ovaj Gordić iz cedevite??
Kako se žaliti ovim smradovima iz Formule? Ubacili da je listić gubitni, tj. da je Piacenza izgubila, dok na svim ostalim kladionicama je Piacenza pobijedila.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.