GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

zlockob
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la zlockob » 27 jan 2015, 16:22

Šalove ponijet :D
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 27 jan 2015, 17:09

To što ti navijaš za neki klub gdje se nalaze ljudi s ove dvije slike ne moraš nama ovdje govorit, a sutra pati u punoj ciboni plave vojske :wave:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 27 jan 2015, 17:28

Patite vi već godinama, zato ste i morali osnovat svoj klub. :bih:

slika

Za neupućene, slijeva nadesno pokojni SDP-ovac Boris Šprem, Thomas Bauer (bit će neki Židov, vođa 'građanske inicijative' ZZD) i čelnik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić. Fale još Josip Kregar (još jedan crveni) i Danijel 'Sina' Hrnjak, vođa 'navijačke', protu-Mamić skupine.

Evo jedan od ekscesa sa jednog od brojnih 'urbi et orbija' Velikog Predsjednika. Koje seljačine nepismene, Bože očuvaj. Ne znaju ni rečenicu proširenu sklopit, prepali se ko grlice. Ovaj debeli je Hrnjak, uživao sam uživo ga gledajuć kako se pati. I normalno, Maminjo briše pod s njima, ko i uvijek. :bih:

[youtube][/youtube]
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jan 2015, 17:35

zlockob je napisao/la:Šalove ponijet :D
[youtube][/youtube]
Opet ćemo svjedočit ovim brutalnim prizorima.

Evo čak se i huligani iz Norveške javljaju:slika

I ljudi u Africi kuže:
slika

Samo naš mali spuki iz Shizolanda nikad neće.

Inače,Brozović na dvogodišnju posudbu...
...s mogućim otkupom :hmmmm:
slika
Tatticevci na aparatima :kafa:

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 27 jan 2015, 17:42

samo vas huligani i stoje
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 27 jan 2015, 17:42

Čovjek ne zna šta znači 'obligation'. Dajte mu prevedite ovako nepismenom. :bih:

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 27 jan 2015, 17:48

" onclick="window.open(this.href);return false; uskoro i na maksimiru :opaopa: :kafa:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jan 2015, 17:52

Netko ne zna što je conditional obligation.Nismo iznenađeni,Tattićevcima je u krvi da imaju problema s pravopisom,gramatikom,tumačenjem i tako to.Nakon posudbe Čopa još jedna pljuska.

http://app.football-italia.net/?referre ... u=news-all
Brozovic arrives on a two-year loan with an option to buy that will become mandatory when meeting certain conditions.
It is likely this means he must put together a certain number of competitive appearances for Inter before the move automatically becomes permanent.
Stanite,nemojte više.Obrazi su crveni na najjače.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 27 jan 2015, 18:22

spajk je napisao/la:Nemojte zaboraviti ni navijačke zastavice :bih:
:
Niste svjesni koliko ste običnih ljudi odbili od GNK-a ovakvim debilanama.

I kako ih samo boli jedini Dinamo u Gradu :rol:
Neka. Pati.

Vidimo se u Ciboni!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 27 jan 2015, 18:30

Al kako mi je samo drago što se uzjogunite uvijek oko ovakvih stvari, ko da Brozović i nakon te dvije godine neće bit otkupljen, ovako ili onako. Dinamo je zaradio na njemu, 8 milijuna kapa polako ali sigurno, još 4 od Čopa, i ako Pjacu za 8 proda...možete vi to izvrtat kako hoćete, Maminjo je Bog. Da ne govorim kako ima i 2 milijuna eura bonusa i 25% od sljedećeg transfera, ko sa Vrsaljkom i Jedvajem. Zdravko, Zdravko! :bih:

[youtube][/youtube]

Inače, za ove malo normalnije, Hodžić zabio glavom u pripremnoj tek što je ušao s klupe. Još jedna kupnja par excellence, za sitniš. Vidi se golgeterski instinkt na kilometar.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jan 2015, 19:23

Je,samo nigdje ne piše da se radi o 8m.Osim ako su Ničota i Olivari relevantniji od Di Marzia i službene Interove stranice :hmmmm:
Da i bonusi :rol: I kamion kokaina i pet kila janjetine.

Zagrijavanje za sutra:
[youtube][/youtube]
:kafa:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 27 jan 2015, 19:45

Rutinska pobjeda Dinama od 4-0 (Henriquez,Fernandes,Hodžić 2) protiv stabilnog norveškog prvoligaša ODD Grenlanda, rezultat je mogao biti i veći. Iako su pripreme, nemoguće je ne primijetiti potencijal kojim zrači Dinamova mladost. Fiolić, Cekici, Gojak će biti posebni igrači, Dinamov dječji vrtić je pokazao svu raskoš talenta. Gojak jednim potezom dva igrača izbaci iz igre. Fenomenalno. Još će se neki morat prodat da bi svi imali mjesta igrat. :bih:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 27 jan 2015, 20:33

Zompir je napisao/la:RiverPlate
Kakvih 100 milja :lol: Nismo ti mi poltronski klub kao Široki pa takav ugovor potpišemo! Mamić je kupio Hodžića od Liverpula, a Gojaka od Olimpika :wave: A znam sve o klubu za koji navijam, a ti nastavi sa iznošenjem laži
Osim nema pojma sve, Zeljo bi bio vrlo jadan klub, sto nije, kada bi ti znao sve, to je istina i cinjenica, jer mogucnost da znas sve te eliminira kao ozbiljnog, evo jos jednog sto nosi periku na genitalijama, hebote.
Pa istina i činjenica je da je Mamić potpisao ugovor sa Širokim, i da je kupio igrače od Liverpula i Olimpika :kafa:
Grbavica naš je Hram!!!

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 27 jan 2015, 20:39

spajk je napisao/la:Rutinska pobjeda Dinama od 4-0 (Henriquez,Fernandes,Hodžić 2) protiv stabilnog norveškog prvoligaša ODD Grenlanda, rezultat je mogao biti i veći. Iako su pripreme, nemoguće je ne primijetiti potencijal kojim zrači Dinamova mladost. Fiolić, Cekici, Gojak će biti posebni igrači, Dinamov dječji vrtić je pokazao svu raskoš talenta. Gojak jednim potezom dva igrača izbaci iz igre. Fenomenalno. Još će se neki morat prodat da bi svi imali mjesta igrat. :bih:
baš su ih zgazili
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 28 jan 2015, 08:12

RiverPlate je napisao/la:
Zompir je napisao/la:RiverPlate
Kakvih 100 milja :lol: Nismo ti mi poltronski klub kao Široki pa takav ugovor potpišemo! Mamić je kupio Hodžića od Liverpula, a Gojaka od Olimpika :wave: A znam sve o klubu za koji navijam, a ti nastavi sa iznošenjem laži
Osim nema pojma sve, Zeljo bi bio vrlo jadan klub, sto nije, kada bi ti znao sve, to je istina i cinjenica, jer mogucnost da znas sve te eliminira kao ozbiljnog, evo jos jednog sto nosi periku na genitalijama, hebote.
Pa istina i činjenica je da je Mamić potpisao ugovor sa Širokim, i da je kupio igrače od Liverpula i Olimpika :kafa:
Slusaj, dok je sa Vahom Dinamo dolazio u Sarajevo nekoliko sati prije utakmice sjedim u Palmi i znam da je 2:2, a onda cijeli stadion navija Dinamo, Dinamo, Mamicu pala suza i pogurao Zeljeznicar, al' sa pravom prvootkupa. Realno je da je Osim Kairos i da je prosijecnom navijacu Zeljeznicara nije jasno da se tolike titule uzele, a Svaraku i Jamaka te ostale najbolje pojedince niko nece, tek uleti poneki turski drugoligas i prodaja Are za mizeriju u Englesku, sto je vrlo interesanto kada uzmes u obzir da se 16 godisnji stoper za istu lovu proda u Cesku, a ako pratis nogomet znas koja je razlika u cijeni stopera i napadaca. Da ti jos napomenem Zeljeznicar je najjaci klub u BiH, Osim je i kupovao prvenstva i sudjenje je bilo na Osimovoj strani kada se lomilo, treba biti realan pa reci da je to znanje Lafovo, a ne kvalitet kluba za koji navijas, vrijeme ce pokazati, samo treba biti realan. To je za mene kao pojedinca koji povrsno prati premijer ligu sasvim ok, al' pitao bi te da sutra Dino Selimovic ili osoba koja moze financijski kupovati sve, sto i nije tesko kada znas da je na celu BiH saveza lopov, poklopi sve, godinama, sto bi na to rekao?
Zadnja izmjena: Zompir, dana/u 28 jan 2015, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 jan 2015, 11:27

spajk je napisao/la:Rutinska pobjeda Dinama od 4-0 (Henriquez,Fernandes,Hodžić 2) protiv stabilnog norveškog prvoligaša ODD Grenlanda, rezultat je mogao biti i veći. Iako su pripreme, nemoguće je ne primijetiti potencijal kojim zrači Dinamova mladost. Fiolić, Cekici, Gojak će biti posebni igrači, Dinamov dječji vrtić je pokazao svu raskoš talenta. Gojak jednim potezom dva igrača izbaci iz igre. Fenomenalno. Još će se neki morat prodat da bi svi imali mjesta igrat. :bih:
Cijelo vrijeme gledam spominjanje Hodzica, a znam da sam spisak igraca za pripreme gledao samo zbog njega i tek sad vidim da su ga uvrstili medju vezne igrace i zato sam bio uvjeren da lik nije ni otisao na pripreme :lol: Nadam se da ce trpat, odavno netko iz BiH nije bio medju boljim igracima Dinama (Ako ne brojimo Hrv reprezentativce :mrgreen: ). Kao klinac bio sam lud za Mujcinom :mrgreen:

Veceras u Ciboni spektakl. Jbt, ne kontam zasto iz kluba ne ponude HRT-u ili nekoj jacoj televiziji da prenose utakmice. Uvjeren sam da bi gledanost bila odlicna, a ne moraju na TV pravima ubrat hrpu love. Nek dobiju 20-30 tisuca kuna, ma i 10, futsal klubu iz druge lige to su velike pare, a obradovali bi nas mnoge koji nismo u mogucnosti da dodjemo na utakmicu. Nadam se da ce na nekoj sjednici i to bit razmatrano.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 jan 2015, 12:46

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/367 ... oriti.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/prv ... ijaci.html" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]
Od 10.min.ludilo...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 jan 2015, 20:45

4-0 vodi Nacional na poluvremenu.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 28 jan 2015, 20:48

Slusaj, dok je sa Vahom Dinamo dolazio u Sarajevo nekoliko sati prije utakmice sjedim u Palmi i znam da je 2:2, a onda cijeli stadion navija Dinamo, Dinamo, Mamicu pala suza i pogurao Zeljeznicar, al' sa pravom prvootkupa. Realno je da je Osim Kairos i da je prosijecnom navijacu Zeljeznicara nije jasno da se tolike titule uzele, a Svaraku i Jamaka te ostale najbolje pojedince niko nece, tek uleti poneki turski drugoligas i prodaja Are za mizeriju u Englesku, sto je vrlo interesanto kada uzmes u obzir da se 16 godisnji stoper za istu lovu proda u Cesku, a ako pratis nogomet znas koja je razlika u cijeni stopera i napadaca. Da ti jos napomenem Zeljeznicar je najjaci klub u BiH, Osim je i kupovao prvenstva i sudjenje je bilo na Osimovoj strani kada se lomilo, treba biti realan pa reci da je to znanje Lafovo, a ne kvalitet kluba za koji navijas, vrijeme ce pokazati, samo treba biti realan. To je za mene kao pojedinca koji povrsno prati premijer ligu sasvim ok, al' pitao bi te da sutra Dino Selimovic ili osoba koja moze financijski kupovati sve, sto i nije tesko kada znas da je na celu BiH saveza lopov, poklopi sve, godinama, sto bi na to rekao?
:yawn:

Jeste sve derali po 3-4 razlike i trebala nam sudijska pomoć :lol: :lol: Ti ne da površno pratiš PL ti pojma nemaš!
Grbavica naš je Hram!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 jan 2015, 22:57

Sad je jasno zasto je Nacional najbolja ekipa u Hrvatskoj.
I kad tuku i kad gube zasvirat ce nase trube...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.