Čitajući tvoj post shvatio sam da gotovo isto razmišljamo, pa sam i skont'o da nisi skužio šta sam htio reći na primjeru Lewandowskog. Naravno da nam treba ovakav ekspeditivan rad, ali isto tako i ne treba preskakati niti jednu stepenicu, treba puno strpljenja, predanosti... Realno, do sada smo napravili ogromne pomake, od Šunjevarića do Alispahića koliko je prošlo? Tako da treba i nama navijačima sabura, ne postoji uspjeh preko noći i to je činjenica, zbog toga sam pričao o kontinuitetu. Nije prava paralela, ali recimo PSG je po preuzimanju od strane Arapa pokupovao sve i imao najskuplji tim daleko u Francuskoj, ali ipak nije uspio da bude prvi odmah u prvoj sezoni. Treba ekipi uigravanja, zato je Kodro i kazao kako vidi dosta prostora za napredak, ako svaki od igrača smanji greške na minimum, ako se svaki od njih poboljša za barem 1%, a vjerujem da hoće (prvenstveno nekako zbog Kodre), tu već imaš više na kvalitetu nego što bi ga donio neki dolazak nekog igrača.muhamedkonjic je napisao/la: Sa ovim postom si sve objasni brate svaka ti castIzvinjavam se za Lewandowskog protumacio sam te malo pogresno ali sada kada te shvatam i sta si htjeo reci slazem se potpuno sa tobom i tvojim razmisljanjem oko navijaca. Tako i treba da bude bravo jos jednom, sa ovim razmisljanjem vidi se da si jedan kulturan i fin momak
![]()
Za ovo ostalo sto si napisao opet jos jednomVidim da si skontao poentu mog posta i dijelim tvoje misljenje, mislim da i klub ovako razmislja i jedino sa ovim nacinom rada i razmisljanjem mozemo postati ozbiljan klub i ostvariti sve nase ciljeve koje imamo za buducnost.
Uglavnom, drago mi je da se slažemo, polahko, ima vremena... Samo eto spomenuo sam navijače, jer vjerujem kako sad svi trebamo biti skupa, bez obzira na sve. Sad kad je nekako "krenulo" trebamo svi zajedno zapeti još jače, možda čak malo i promijeniti vlastita razmišljanja za dobrobit našeg Saraj'va.
@gomis: Imao je Barić jedan prilično glupo skrivljen penal u Mostaru.