FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ti igrači koji nose igru manjih ekipa se dosad, po pravilu, nisu pokazivali kod nas. momak nekog šlifa ima, to nema sumnje. ali je li pojačanje za nas? ja mislim da nije. od bajića i varee nije bolji, od nede vjerovatno jeste, ali koliko i od njega?
Da malo razbijemo nagađanja:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/za-kvesi ... ude/151891" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/za-kvesi ... ude/151891" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
FOTO: Plavi odradili poslijepodnevni trening
http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-odra ... ing/13169/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-odra ... ing/13169/" onclick="window.open(this.href);return false;
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
iskreno, moje licno misljenje je da tomo treba bit pusten da i on sebi nesto zaradi vani(tu je 2 godine),opet cifra od 130k eura nije losa za igraca ciji ugovor istice za pola godine,bolje sa tim parama dovesti za nase uslove a moze se dovesti 2 kvalitetna veznjaka slicnog kalibra kao sto je tomo nego odbiti,imas nezadovoljnog igraca i sta si postigao-nista....ovo za jusufbasica je staro jos od kada je Amar bio sportski direktor i imao zelju da se dovede,sada bez kluba nudi se-mozda nasi prihvate al opet ponavljam nije to taj napadac sto se spominje(ima par igraca u opticaju) al vidjet cemo ovih par dana do polaska u medjugorje hoce li se uspjeti zavrsiti to pitanje,bolje za ekipu da se zavrsi do polaska da se bolje uigraju...pozz javim se cim nesto saznam
ps
sutra do 2 tomo i kvesa se moraju izjasniti oko produzenja ugovora
ps
sutra do 2 tomo i kvesa se moraju izjasniti oko produzenja ugovora
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
iskreno, ja ne vidim poentu dovođenja igrača ranga jusufbašić, ili kokot koji se ranije spominjao, koji nisu više mladi, a sigurno nisu bolji od bajića i varee. ako možeš dovesti nekoga boljeg dovedi, a ako ne stvarno ne znam šta će nam četvrti napadač malo bolji od nede, a lošiji od bajića i varee. ima tu još par igrača koji su haman napadači kao vrlo ofanzivni đelmić, pa mali beganović...a napad je svakako bio bolji dio tima i jesenas.
Ma jasta mi bi da prodamo najboljeg igraca a da dovedemo dvojcu za te pare pribliznog kvaliteta , e to moze uraditi koperfild
može ako dovodiš bez odštete, a mi dovodimo zadnju deceniju. slobodnih igrača dobrih za našu ligu ima apsolutno u svakom trenutku - ako daš dobru platu.
Ja mislim da se dovodi iz razloga, jer ce Varea na ljeto garant da nas napusti jer mu istice ugovor.ChWilla je napisao/la:iskreno, ja ne vidim poentu dovođenja igrača ranga jusufbašić, ili kokot koji se ranije spominjao, koji nisu više mladi, a sigurno nisu bolji od bajića i varee. ako možeš dovesti nekoga boljeg dovedi, a ako ne stvarno ne znam šta će nam četvrti napadač malo bolji od nede, a lošiji od bajića i varee. ima tu još par igrača koji su haman napadači kao vrlo ofanzivni đelmić, pa mali beganović...a napad je svakako bio bolji dio tima i jesenas.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- super
- Kontakt:
daj mu platu kao zebi kad je bio kod nas 8k km vidjet ces da se moze dovestiChWilla je napisao/la:može ako dovodiš bez odštete, a mi dovodimo zadnju deceniju. slobodnih igrača dobrih za našu ligu ima apsolutno u svakom trenutku - ako daš dobru platu.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
pa ja i kažem da može. i kad završi prelazni rok ostaće milion slobodnih igrača koji su prejaki za ovu ligu, ko im može dati platu.
a što se tiče varee ovdje je tada bila priča da klub ima opciju +1. kako je krenulo do tad ko živ ko mrtav, a naročito ako se izdešavaju one stvari kojima se svi nadamo.
a što se tiče varee ovdje je tada bila priča da klub ima opciju +1. kako je krenulo do tad ko živ ko mrtav, a naročito ako se izdešavaju one stvari kojima se svi nadamo.
- plavipatriota
- Kontakt:
kakav je jusufbašić i šta sve može da igra
ja mislim da moze sve pozicije naprijed igratiplavipatriota je napisao/la:kakav je jusufbašić i šta sve može da igra
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Covjek je slican Mesiju. Moze lijevo igrati, a moze i desno 

- super
- Kontakt:
znaci prikljucio se jusufbasic 

- champions1921
Ljevak je.. Ja sam ga par puta gledao na krilu i bio je dobar a kao primarna pozicija mu je napad.. Sad koliko nama može valjati, to ne znam..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
ma nešto između mesija i suareza...
valjda ne grizeChWilla je napisao/la:ma nešto između mesija i suareza...

I onda kada više ne bude me ovdje
- Nadzornik
- Kontakt:
Mislim da bi nam mogao dobro poslužiti, odavno se patimo na lijevom krilu.„Ne mogu ništa garantovati dok stvar ne bude gotova. Trenutno smo u fazi pregovora. Danas sam obavio razgovor sa direktorom kluba, a u narednim danima ću porazgovarati i sa predsjednikom. Do tad ću trenirati sa fudbalerima Željezničara“, kazao je Jusufbašić
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovaj Jusufbasic, nit' smrdi, nit' mirise, moze se pokazati kao fin igrac a moze biti i fula zesca. U svakom slucaju mislim da ne gubimo puno time sto ce doci jer ne vjerujem da su mu neki veliki zahtjevi a imamo + igraca za rotaciju, kartone, povrede, izmjene, los rezultat i sl. Nije jos igrao u nekom vecem klubu okruzen boljim igracima da pa da pokaze sve sto zna (nesto kao npr. Adilovic, Tomic, Culum, Nyema i sl.) pa nadam se da ce poci i stopama nabrojanih. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- champions1921
Kad već pomenu Ćuluma šta je sa njim? Gdje je sad? Znam da ima oko 30 godina ali onakav tip igrača nam fali najviše..
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.