FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 27 jan 2015, 17:09

ti igrači koji nose igru manjih ekipa se dosad, po pravilu, nisu pokazivali kod nas. momak nekog šlifa ima, to nema sumnje. ali je li pojačanje za nas? ja mislim da nije. od bajića i varee nije bolji, od nede vjerovatno jeste, ali koliko i od njega?

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 jan 2015, 17:10

Da malo razbijemo nagađanja:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/za-kvesi ... ude/151891" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 27 jan 2015, 17:15

FOTO: Plavi odradili poslijepodnevni trening

http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-odra ... ing/13169/" onclick="window.open(this.href);return false;

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 27 jan 2015, 17:17

iskreno, moje licno misljenje je da tomo treba bit pusten da i on sebi nesto zaradi vani(tu je 2 godine),opet cifra od 130k eura nije losa za igraca ciji ugovor istice za pola godine,bolje sa tim parama dovesti za nase uslove a moze se dovesti 2 kvalitetna veznjaka slicnog kalibra kao sto je tomo nego odbiti,imas nezadovoljnog igraca i sta si postigao-nista....ovo za jusufbasica je staro jos od kada je Amar bio sportski direktor i imao zelju da se dovede,sada bez kluba nudi se-mozda nasi prihvate al opet ponavljam nije to taj napadac sto se spominje(ima par igraca u opticaju) al vidjet cemo ovih par dana do polaska u medjugorje hoce li se uspjeti zavrsiti to pitanje,bolje za ekipu da se zavrsi do polaska da se bolje uigraju...pozz javim se cim nesto saznam
ps
sutra do 2 tomo i kvesa se moraju izjasniti oko produzenja ugovora
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jan 2015, 17:25

iskreno, ja ne vidim poentu dovođenja igrača ranga jusufbašić, ili kokot koji se ranije spominjao, koji nisu više mladi, a sigurno nisu bolji od bajića i varee. ako možeš dovesti nekoga boljeg dovedi, a ako ne stvarno ne znam šta će nam četvrti napadač malo bolji od nede, a lošiji od bajića i varee. ima tu još par igrača koji su haman napadači kao vrlo ofanzivni đelmić, pa mali beganović...a napad je svakako bio bolji dio tima i jesenas.

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 27 jan 2015, 17:26

Ma jasta mi bi da prodamo najboljeg igraca a da dovedemo dvojcu za te pare pribliznog kvaliteta , e to moze uraditi koperfild

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jan 2015, 17:30

može ako dovodiš bez odštete, a mi dovodimo zadnju deceniju. slobodnih igrača dobrih za našu ligu ima apsolutno u svakom trenutku - ako daš dobru platu.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 27 jan 2015, 17:31

ChWilla je napisao/la:iskreno, ja ne vidim poentu dovođenja igrača ranga jusufbašić, ili kokot koji se ranije spominjao, koji nisu više mladi, a sigurno nisu bolji od bajića i varee. ako možeš dovesti nekoga boljeg dovedi, a ako ne stvarno ne znam šta će nam četvrti napadač malo bolji od nede, a lošiji od bajića i varee. ima tu još par igrača koji su haman napadači kao vrlo ofanzivni đelmić, pa mali beganović...a napad je svakako bio bolji dio tima i jesenas.
Ja mislim da se dovodi iz razloga, jer ce Varea na ljeto garant da nas napusti jer mu istice ugovor.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 27 jan 2015, 17:32

ChWilla je napisao/la:može ako dovodiš bez odštete, a mi dovodimo zadnju deceniju. slobodnih igrača dobrih za našu ligu ima apsolutno u svakom trenutku - ako daš dobru platu.
daj mu platu kao zebi kad je bio kod nas 8k km vidjet ces da se moze dovesti
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jan 2015, 17:33

pa ja i kažem da može. i kad završi prelazni rok ostaće milion slobodnih igrača koji su prejaki za ovu ligu, ko im može dati platu.

a što se tiče varee ovdje je tada bila priča da klub ima opciju +1. kako je krenulo do tad ko živ ko mrtav, a naročito ako se izdešavaju one stvari kojima se svi nadamo.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 27 jan 2015, 17:46

kakav je jusufbašić i šta sve može da igra

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 jan 2015, 17:47

plavipatriota je napisao/la:kakav je jusufbašić i šta sve može da igra
ja mislim da moze sve pozicije naprijed igrati
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 27 jan 2015, 17:50

Covjek je slican Mesiju. Moze lijevo igrati, a moze i desno :mrgreen:

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 27 jan 2015, 17:51

znaci prikljucio se jusufbasic :D

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 jan 2015, 17:52

Ljevak je.. Ja sam ga par puta gledao na krilu i bio je dobar a kao primarna pozicija mu je napad.. Sad koliko nama može valjati, to ne znam..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jan 2015, 17:53

ma nešto između mesija i suareza...

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 jan 2015, 17:55

ChWilla je napisao/la:ma nešto između mesija i suareza...
valjda ne grize :mrgreen: protiv nas je u travniku igrao desno krilo koliko se sjecam....
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Nadzornik
Kontakt:

Post Postao/la Nadzornik » 27 jan 2015, 17:55

„Ne mogu ništa garantovati dok stvar ne bude gotova. Trenutno smo u fazi pregovora. Danas sam obavio razgovor sa direktorom kluba, a u narednim danima ću porazgovarati i sa predsjednikom. Do tad ću trenirati sa fudbalerima Željezničara“, kazao je Jusufbašić
Mislim da bi nam mogao dobro poslužiti, odavno se patimo na lijevom krilu.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 jan 2015, 18:12

Ovaj Jusufbasic, nit' smrdi, nit' mirise, moze se pokazati kao fin igrac a moze biti i fula zesca. U svakom slucaju mislim da ne gubimo puno time sto ce doci jer ne vjerujem da su mu neki veliki zahtjevi a imamo + igraca za rotaciju, kartone, povrede, izmjene, los rezultat i sl. Nije jos igrao u nekom vecem klubu okruzen boljim igracima da pa da pokaze sve sto zna (nesto kao npr. Adilovic, Tomic, Culum, Nyema i sl.) pa nadam se da ce poci i stopama nabrojanih. :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 jan 2015, 18:27

Kad već pomenu Ćuluma šta je sa njim? Gdje je sad? Znam da ima oko 30 godina ali onakav tip igrača nam fali najviše..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.